vergelijk, kies en maak een afspraak
Moes Cars

Moes Cars - Vlaardingen

18 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
ik heb een vw wat gekeurd moest worden en bracht hem bij moes cars en de jongens hebben hun best gedaan ik kreeg meteen een leen auto wat ik niet had verwaht omdat ik nog de eerste keer kwam bij moes cars maar dat bleek in hun servies te zitten . ik kreeg daarna een telefoontje van u auto is klaar komt tu hem maar halen en kwam geen 1 extra kosten bij van de leen auto of iets anders heel goed jongens ben blij met jullie
Geplaatst door op 8 jan. 2016 14:01
5 5
Geachte Autobedrijf Moes Cars,

Ben zeer tevreden met me auto, alles is volgens afspraak gehandeld. Ben heel blij met me auto. Het is echt een bedrijf dat wat hun afspraken na komt en wat er is afgesproken, een bedrijf waar ik kan terug komen voor me onderhoud en in de toekomst voor een nieuwe auto.
Bedankt voor alles en tot de volgende x.
Fijne dag verder
Geplaatst door op 8 jan. 2016 8:00
5 5
Auto blijkt na koop totaal niet te zijn zoals verkocht.... Nu maar hopen op goede afloop.
Geplaatst door op 6 jan. 2016 10:09
5 5
Goedemiddag allemaal,

Pas heb ik een Audi A3 gekocht en ben zeer tevreden en ben zeer goed geholpen. Personeel is heel sociaal en vriendelijk geweest. Ik ben hun dankbaar voor de service. Ik zal zeker bij Autobedrijf Moes Cars terug komen voor onderhoud/CarCleaning/ en voor een nieuwe auto.

Nogmaals bedankt voor een goeie service en een kei van een auto.
TOP ZAAK !!
Vriendelijke groeten,
Geplaatst door op 15 mei 2015 11:03
5 5
Op 29/11/2014 heeft mijn dochter een Suzuki Swift uit 1999 gekocht bij Moes Cars voor 2000 euro, ze kreeg nog 100 euro terug voor haar oude swift (20 jaar oud) die was afgekeurd vanwege oa doorgeroeste kokerbalken

Mijn dochter zocht een wat jonger, maar betaalbaar autootje dat een paar jaar mee kon en veilig was (mijn dochter is student en rijdt elke week heen en weer naar Antwerpen). Volgens de verkoper voldeed de gekochte swift aan die voorwaarden. Hij heeft met geen woord gerept over slechte kokerbalken, doorgeroeste bodemplaten of andere mankementen. hem is tevens nog gevraagd of de grote velgen/ banden die onder de auto zaten wel verantwoord waren: was volgens hem geen enkel probleem.
Op de 29e hebben we (dochter en ik) de auto opgehaald, na een kwartiertje ging op de snelweg een sensorlampje branden en zijn we teruggereden naar Moes cars. Volgens de verkopers was het lampje geen probleem, na loskoppelen van de accu was lampje uit en konden we weer op pad. Op mijn vraag of de foutmelding niet uitgelezen kon worden zeiden ze dat dit niet mogelijk was!
Na kwartier ging lampje natuurlijk weer branden, we zijn toen wel naar huis gereden, lampje is al die tijd niet meer uitgegaan, we hebben dezelfde week nog laten uitlezen bij onze eigen dealer, er bleek een defect te zijn wat gerepareerd kon worden voor 200 euro. Omdat dit niet noodzakelijk was hebben we er voor gekozen dat niet te doen.
Omdat er afgelopen maanden steeds vreemde klachten waren (auto ging hard trillen bij hogere snelheden, abs werkte niet goed) heeft mijn dochter de auto op ons aandringen eens na laten kijken bij onze vaste suzukidealer in Vlissingen. de resultaten waren nogal schokkend: aandrijfas geeft storing op ABS-ring (verkeerde ring), dorpel li en re zijn zeer slecht (apk afkeur), lambda sensor is defect en gemonteerde wielen zijn te groot en raken dus ook. We hebben zelf onder de auto gestaan en zijn geschrokken van de conditie. In beide dorpels/ kokerbalken zitten grote gaten. Aan de rechterzijde is geprobeerd dit te repareren, de las hecht echter niet goed op de doorgeroeste dorpel.

Ons standpunt is dat Moes Cars ons een zeer slecht product hebt verkocht voor een veel te hoge prijs. Daarbij hebben ze mankementen aan de auto verzwegen en ook niet genoemd toen we er naar vroegen. Er is niet adequaat en goed gehandeld nadat we met een brandend lampje teruggekeerd zijn naar de garage. Keuringsbedrijf Stouband (gevestigd naast moes Cars) had de auto oi bovendien niet goed mogen keuren en tenminste melding moeten maken van de toestand van de auto.

Sinds 29/11 heeft mijn dochter minder dan 3000 kilometer gereden met de auto.

We hebben nav de bevindingen van onze eigen dealer contact gehad met Moes Cars en het rapportje + een aantal foto's van de kokerbalken opgestuurd (per mail). In telefonisch contact was Moes Cars eerst afwerend, er zou niets mis zijn met de auto, bovendien schrok hij niet van de foto's van de kokerbalken (voor ons onbegrijpelijk). In tweede gesprek bood hij aan dat we met de auto langs kwamen om dingen in orde te maken (hij noemde oa vier andere wielen en vervanging van de aandrijfas, over wat hij met kokerbalken ging doen kregen we geen duidelijkheid). We spraken af dat hij per mail zou bevestigen wat we hadden afgesproken, deze mail is nooit gekomen, ook niet na enkele mailtjes van onze kant met een duidelijk voorstel.

Kortom, Moes cars is een uiterst onbetrouwbaar bedrijf en ik raad een ieder aan daar nooit een auto te kopen.
Geplaatst door op 13 mei 2015 16:52
5 5
Was waarschijnlijk te snel met oorfelen dat het een goede garage was. Heb iedere keer kleine dingen aan mijn aangekochte bmw 745 i. Eerst wad de garage zeer behulpzijn. Toen de dingen bleven aanhouden had mr Moes geen zin meer om iets te doen. Hij heeft de auto laten controleren door een bmw expert en deze constateerde na een grondige check nog een aantal kleine mankementen. Ze werden door garage Moes niet opgelost en ben ik genoodzaakt geweest om dat door deze bmw expert te laten doen. Kosten € 950,- en dat in de 3 mnd garantie. Mr Moed gaf niet thuis en moet ik het ondanks mijn garantie zelf betalen. Wie weet hier een oplossing voor??
Geplaatst door op 14 jul. 2014 19:59
5 5
heb bij dit bedrijf 2 autos gekocht en ben zeer te spreken over de service en afhandeling zeer vakbekwaam personeel
Geplaatst door op 3 jun. 2014 9:30
5 5
Pas gekocht BMW 745i. Bij deze garage. Prima geholpen en alles perfect geregeld. Eigenaar zeer vriendelijk en behulpzaam. Auto in prima staat afgeleverd. Hoop er veel plezierige km mee te rijden. Moes cars bedankt en tot gauw.
Geplaatst door op 10 mei 2014 21:28

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 18 reviews
. (11 positiefen7 negatief

< 1 2 >