vergelijk, kies en maak een afspraak
Moes Cars

Moes Cars - Vlaardingen

18 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
OPLICHTERS EN GEVAARLIJK AGRESSIEF. Sinds overname door zoon ernstig achteruit gegaan! Wanneer er iets niet klopt en je vraagt de auto normaal af te leveren (leg hieronder uit) komt zoon op ons afgestormd woest met 8x schreeuwend opkankeren tot 1 mm voor je met de dereiging je hardhandig naar buiten te werken! Politie gebeld, melding gemaakt en op bureau geweest voor aangifte. Wat is er gebeurd? Er was een probleem met de koplamp. De 1e keer gevraagd wat gaat het kosten, € 200 , . Wij gezegd doe maar dan. Erna werd er gebeld ik heb me vergist in de schakelaarprijs en het wordt nu € 380 euro waarop wij zeiden dan willen we niet dat het gemaakt wordt gezien het niet conform afspraak genoemde prijs is. Toen moesten we toch de koplamp betalen omdat hij deze er al ingezet had echter zonder schakelaar heeft dit geen zin en dat had hij moeten weten. Hierop werd hij al woest aan de telefoon en zei hij betaal maar 60 euro dan reken ik mijn werkkosten niet. We komen hem ophalen en wat blijkt? Ze hebben niks meer gedaan, de gehele stuurkolom lag open en alle onderdelen los op de stoel en we moesten het maar uitzoeken. Hierop terug naar binnen gegaan en gezegd joh waarom zit die auto niet netjes terug in elkaar? Hij was niet van plan dit te gaan doen want hij was boos zei hij. We moesten de sleutels pakken en snel opkankeren. We zeiden nog dit is niet normaal , je hoort iets normaal af te leveren. Hierop stormde hij dreigend op ons af en schreeuwde nog 7x opkankeren nu want anders........ Nou mensen gezien de rest van de reviews is dit dus schijnbaar de normale nieuwe gang van zaken sinds de zoon het overgenomen heeft, laat hier je auto aub niet maken. Bij een klacht wordt men agressief.
Geplaatst door op 19 apr. 2024 9:53
5 5
Echt een TOP service van Moes cars !! 2 maanden geleden een auto gekocht bij hun zonder garantie, maar er bleken toch wat dingen aan te zijn. Zonder enig probleem alles keurig opgelost en de bestelde onderdelen kosteloos vervangen. Daar mogen nog veel autobedrijven een voorbeeld aan nemen. Jongens nogmaals bedankt.
Geplaatst door op 2 jun. 2022 11:54
5 5
Goedemorgen,

Gisteren mocht ik mijn nieuwe auto ophalen die ik daar heb gekocht, ben zeer tevreden over hoe ik ben geholpen met de aankoop van mijn 2e auto. Personeel is zeer klantvriendelijk en open boek, alles is volgens de afspraak gegaan.

TOP BEDRIJF TOP SERVICE TOP KWALITIET VAN AUTO'S

Gr Patrick

Geplaatst door op 7 mrt. 2019 10:40
5 5
SCAMMERS!
Biggest fraud lying dealership. They sell garbage cars, with no receipts and no service manuals. They abuse of their power of having your money while you risk your life driving one of their cars! They promise to repair it, 3 times, and show pictures of new parts but then behind your back they use old parts or do not replace it. They lie to you face that they have the car checked at a Representative company but they have no proof of that.
My "car" still has an old distribution belt, power belt is still damaged, 4th piston not running, water pomp not replaced, white smoke coming out, is shaking when I drive 100kmh, wheels are not aligned, stops because is leaking benzine from the front. Unreliable lying dishonest company...
Geplaatst door op 7 mrt. 2019 9:32
5 5
Waardeloze oplichters die je naar huis sturen met een probleemauto. Garantie tot aan de voordeur. Hoogst klantonvriendelijk. Geen woord positief mogelijk. Blijf hier weg en ga naar een eerlijke autohandelaar.
Geplaatst door op 18 jun. 2018 9:19
5 5
Jetcars 2.0.
De vraagprijs werd 1000,- duurder omdat er een nieuwe apk opmoest en er van alles gemaakt moest worden.
Ik heb het laten controleren bij een andere garage en die zeiden dat deze auto nooit zo door de apk mocht.

Was te gevaarlijk om in te rijden terwijl ze wisten dat ik er regelmatig met mijn kinderen in rij. Dus geld is voor hun belangrijker dan kinderlevens..

Stond achteraf al bijna 2 jaar stil. Een en al ellende met de auto gehad.

Als je er iets komt kopen dan noemen ze je vriend etc.. Maar als je een klacht heb komen ze zeer dreigend over.

Ik hoor van velen dat je hier nooit een auto moet kopen.
Zijn vaak sloopauto's of exportauto's.

Betaal volgende keer liever een paar 100 euro meer bij een erkende garage.
WEES VERSTANDIG!!
Geplaatst door op 8 mei 2018 14:56
5 5
Vorige week me auto gebracht voor een grote beurt en Apk...ik ben heel goed geholpen door de werknemers ! Ze hebben een scherpe transparante prijs gegeven en gerapareerd. Voor mij zijn het toppers en zeker een aanrader
Geplaatst door op 27 mrt. 2017 14:07
5 5
Vandaag startte mijn auto niet. Moes Cars gebeld en deze was er binnen 15 minuten. Accu vervangen en mijn auto rijdt weer prima. Top service en dat op een zondag!
Geplaatst door op 8 jan. 2017 16:26
5 5
Ik heb bij dit bedrijf een auto gekocht. Los van het feit dat ik zeer tevreden ben met mijn aankoop ben ik ook zeer goed geholpen. Zeer behulpzaam en klantvriendelijk (hier kunnen heel wat garages wat van leren). Ik doe vanaf nu alles bij dit bedrijf. De prijs verhouding is ook prima!!! Zeker een aanrader.
Geplaatst door op 1 jun. 2016 15:18
5 5
Ik heb afgelopen week een VW Bora gekocht en ben zeer tevreden over de service en betrouwbaarheid die zij mij hebben gegeven. Er werden geen verhalen opgehangen waar ik zo moe van wordt, maar gewoon eerlijk waar het op staat en wat er mogelijk is. Auto de volgende dag opgehaald nadat hij zoals afgesproken APK gekeurd en een afleverbeurt heeft gehad.

Met mij een nieuwe klant erbij en ongetwijfeld zullen dat er meer worden !!

Bedankt Heren voor de service
Geplaatst door op 22 feb. 2016 9:38

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 18 reviews
. (11 positiefen7 negatief

< 1 2 >