vergelijk, kies en maak een afspraak
TIKO MBA

TIKO MBA - Almere

7 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Dit zijn echte vakmensen!! geweldig goed geholpen door dit bedrijf en mijn auto Mercedes A150 daar mogen alleen hun nog aan komen, hier word ik niet belazerd.
Dit zijn specialisten die op en top alles van Mercedes afweten en ook elk klein onderdeeltje kunnen bestellen.
Mijn auto komt daar in onderhoud.
EN DE PRIJS dat moet U zelf ervaren net als ik, voor mij scheelde het ruim 50% minder.
Geplaatst door op 6 aug. 2015 22:58
2 van de 2
Het was een lange zoektocht binnen Almere om een garage te vinden zonder een naar onderbuik gevoel te krijgen, totdat garage TIKO op mijn pad kwam.
Ik raad een ieder aan die problemen heeft met zijn auto deze garage te bezoeken. Zelf probleem gehad met mijn Mercedes C200 en door het uit te lezen constateerde ze al snel wat het probleem was. Afspraak gemaakt en deze storing vakkundig en tegen een billijke prijs verholpen.
Deze specialisten weten duidelijk waar ze over praten en geven je ook nog duidelijke adviezen mee. Super vriendelijk en kom ik zeker terug voor mijn onderhoud.
Geplaatst door op 23 mrt. 2015 21:41
2 van de 2
Wij hebben onze Saab 9.5 bij Tiko in onderhoud en dat doet hij prima!
Wij hadden een lege accu en belde hem, waarop hij vroeg waar wij stonden en hij kwam eraan. auto gestart met startkabels en we konden toch onze weg vervolgen.
Hij is een zeer betrouwbare vakman die zijn klanten en zijn werk serieus neemt.
Wij kunnen op hem rekenen en hij op ons.
Geplaatst door op 15 feb. 2015 10:39
2 van de 2
Ik heb een Mercedes 560SEC aangeschaft en laten restaureren door TikoBV. Ik ben uiterst tevreden. Niet alleen de aanschaf kosten maar ook de restauratie is uiterst professioneel aangepakt. Zo kan TikoBV ook een volledige Nut & Bold Restoration uitvoeren. Bijzonder aan te raden.
Geplaatst door op 12 mei 2014 1:13
2 van de 2
Repareerde razendsnel mijn thermostaat.
Goede service
Geplaatst door op 28 feb. 2013 22:43
2 van de 2
Keurig bedrijf met klassieke Mercedes Benz als specialisatie. Plaatwerk en dorpels van mijn W201 vakkundig gerepareerd en tegen corrosie behandeld. Mooi verslag gekregen met punten van aandacht en een berg tips en informatie. Vaklui en nog goed betaalbaar ook.
Geplaatst door op 25 feb. 2013 10:01
2 van de 2
Een zeer serieuze mercedes specialist. Neemt de tijd voor in mijn geval alleen advies. Maar mocht ik met mijn dagelijkse auto problemen krijgen ga ik zeker terug.
Geplaatst door op 13 feb. 2013 20:53

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 7 reviews
. (7 positiefen0 negatief