vergelijk, kies en maak een afspraak

8 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Alle lof voor Vreeken Occasion Center !! Mijn man en ik zouden op vakantie en bij het starten opmerking in display om z..s.m. een garage te raadplegen. Naar Vreeken gereden waar ze direkt zeer behulpzaam en professioneel voor ons klaarstonden en al het mogelijke hebben gedaan om ons alsnog "op weg" te helpen. Wat een uitstekende service. Hier kan menig garagebedrijf nog wat van leren. Nogmaals bedankt mannen !!!
Geplaatst door op 29 dec. 2020 16:37
5 5
Ik plaatste lang geleden blijkbaar al eerder een positieve referentie. Vandaag was er opnieuw reden om Michiel en zijn toffe team te bedanken. Enerzijds vanwege de jarenlange professionele ondersteuning bij aankoop van goede occasions, anderzijds het onderhoud van die auto's. Vandaag waren de banden aan de beurt en ook daarmee heeft Vreeken mij weer een enorme dienst bewezen. Dank voor jullie inzet en ondersteuning!
Geplaatst door op 18 dec. 2020 15:49
5 5
Al voor 3e keer auto hier gekocht. Topbedrijf.
Eerlijk en betrouwbaar.
Altijd goede kwaliteit en service.
Michiel en zijn team staan altijd voor je klaar.

Mooie VW Golf variant gekocht uit 2015.
Geplaatst door op 8 okt. 2020 11:32
5 5
De garage die met je meedenkt goede kwaliteit auto's levert voor een nette prijs,

vriendelijke eigenaar en personeel deze mensen maken het woordservice meer dan waar
ik raad deze garage aan heb afgelopen zaterdag me 2e auto daar gekocht
Geplaatst door op 14 jun. 2020 13:35
5 5
Wij kopen al jaren onze auto bij vreeken.zeer betrouwbaar en klantvriendelijk. Je kan altijd terug voor vragen. Personeel is niet opdringerig en zij geven je de ruimte om rustig te kijken. Als ik een cijfer mag geven zal het zeker een 9 zijn.
Geplaatst door op 31 jan. 2014 7:01
5 5
Op zoek naar een andere auto bij puur toeval,omdat de garage waar we in hoofddorp een afspraak haddden ons zwaar tegen viel,daar binnen gestapt,eerste wat ons opviel het niet opdringerig zijn van de eigenaar,nog een pluspunt auto's staan klaar nagekeken in principe kun je er gelijk mee weg dus,wij hebben vrijdag de auto bekeken en de andere dag keurig afgeleverd opgehaald nog een keer bij hem geweest voor wat uitleg wat ik ook kreeg op het gemak,heb toen ook nog wat dingen gehad voor de auto zonder te betalen,al met al een fijne garage waar ik met een goed gevoel me auto laat onderhouden,een garage die ik aanbeveel op zoek naar een auto ga daar zeker is een kijkje nemen
Geplaatst door op 5 nov. 2012 13:18
5 5
Kom al jaren bij Vreeken, ben er jaren geleden terecht gekomen via nationale autopas, en klant gebleven door de goede service! Klantvriendelijkheid. En niet onbelangrijk geen belachelijk hoge prijzen.

Al met al dus een goede garage.
Geplaatst door op 20 feb. 2012 20:03
5 5
Vreeken Occasion Center staat bekend om zijn goede en betaalbare 2e hands auto's. Ik heb mijn Opel Vectra SW bij hun gekocht.

Naast de grote showroom hebben zij ook een hele goede werkplaats.

Perfecte kwaliteit-prijsverhouding, goede service, betrouwbare en betrokken medewerkers! Een absolute aanrader voor de regio Haarlemmermeer en daarbuiten!

Geplaatst door op 19 dec. 2011 13:15

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 8 reviews
. (8 positiefen0 negatief