vergelijk, kies en maak een afspraak

7 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Kwam kijken voor een nieuwe scooter. Werd al direct duidelijk dat er geen enkele korting te bedingen was. Reden omdat hij ook onderhoud deed aan de scooter en service moest geven. Het enige wat er aan mankeerde was dat Melvin geen dikke sigaar in zijn mond had voor de rest leek het wel zo een ouderwetse autoverkoper of keukenboer. Toen ik aangaf dat ik ook een auto had in te ruilen bleek hij interesse te hebben en kon hij na contact met zn vader te hebben gehad er 400 euro inruil voor geven. Voor deze auto had ik via "wij kopen auto's" in Alkmaar die week nog 1750 euro kunnen krijgen. Mijn gevoel is, uitkijken met iets te kopen hier want alles draait om geld.
Geplaatst door op 4 okt. 2018 13:01
5 5
Ik heb hier me apk laten doen maar respect voor deze helden want ik had haast en me auto liet me in de steek en kwam zonder afspraak aan maar werd super goed geholpen en met een uur reed ik weer met nieuwe apk en ze hadden nog een reparatie uitgevierd top service
Geplaatst door op 1 jun. 2018 17:36
5 5
Twee gebruikte ebikes gekocht.
Terug geweest met enkele kleine mankementen, die niet onder garantie, maar onder service naar volle tevredenheid werden verholpen.
Geplaatst door op 3 aug. 2017 13:29
5 5
2 maanden geleden een scooter gekocht achteraf bleek me licht te min te schijnen is al vanaf het begin en moet gewoon betalen ervoor me vriend gebeld over gerantie en nee ik blijk een contract getekend te hebben dat heb ik helemaal niet gedaan nu hebben we een winkelverbod gekregen van hun en erg intimiderend kwam hij over beetje jammer nooit meer daar heen echt nooit meer slechtste klantvriendelijkheid ooit
Geplaatst door op 11 nov. 2016 19:43
Reactie van autobedrijf: Goedemorgen Melissa, Uw heeft 2 maanden geleden bij ons een gebruikte scooter gekocht, echter verkopen wij geen 2e hands scooters met garantie. Dit staat ook op je factuur en wordt bij ons in de winkel getekend als wij de scooter afleveren. Echter bestaat er wel zoiets als Service, Wij zijn geen vervelend bedrijf en denken in oplossingen. Uw had de scooter de betreffende dag vroeg nodig! Daarom hebben wij (zonder overleg met U) de elektrische storing verholpen. De spanningsregelaar was defect, Helaas niet op voorraad. Wij hebben deze scooter wel gebruikt in onze showroom staan. Wij hebben daarom dit onderdeel daar vanaf gehaald zodat U op tijd de boot naar Texel kon pakken voor Uw werk. Wij rekenen voor dit hele gebeuren 55 euro inclusief btw en inclusief je onderdeel. U komt de scooter ophalen en betaalt netjes de rekening. En dan komt nu het moment waarop het fout gaat, Uw vriend/echtgenote/partner belt ons op dat het belachelijk is. Dan volgt er een lang verhaal over consumentenrecht en garantie bepalingen waar wij het veel te druk voor hebben, maar bovenal geen zin in hebben! Uiteindelijk vraag ik aan U wat ik kan doen om dit boek dicht te doen. Antwoord is €27.50 terugbetalen, Waarop ik eigenlijk in de lach schiet na de lange discussie en tijd die het ons gekost heeft. Mijn antwoord kom dat alsjeblieft ophalen maar dan moet je wel zelf komen zo hebben wij ook een beeld bij de stem (waarschijnlijk vind U dit erg intimiderend). In de middag komt U het geld ophalen (coulance regeling), s'avonds zie ik deze recensie en was van plan niet te reageren, maar een medaille heeft 2 kanten. De enige conclusie voor mij is dat U een zeer onredelijk persoon bent waar ik wens geen zaken mee te doen, U heeft geen winkel verbod maar een terrein verbod. Wel wens ik U nog een hoop veilige kilometers op de (top) scooter. Met vriendelijke groet, Melvin Bruin.
5 5
Nieuwe scooter gekocht en een uitstekende en vriendelijke service.
Geplaatst door op 6 sep. 2016 20:19
5 5
Vriendelijk en professioneel bedrijf.
met bijzonder goede service.
Geplaatst door op 7 aug. 2013 14:28
5 5
uitstekend geholpen, prima service, een aanrader.
Geplaatst door op 7 aug. 2013 13:42

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 7 reviews
. (5 positiefen2 negatief