vergelijk, kies en maak een afspraak

29 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Heb hier een Alfa Romeo gekocht uit 2010.
Auto rijdt perfect. Service van Descendre was goed.
Afspraken zijn door descendre nagekomen.
Geplaatst door op 29 nov. 2017 21:12
5 5
Hier een auto gekocht. Op de site wordt geadverteerd met een onderhoudsbeurt en 25eu brandstof bij aanschaf. In eerste instantie was het al niet mogelijk om een proefrit te maken. Nou was het zo dat de gehele onderhoudshistorie van de auto bekend was en hij in juni al apk gekeurd was door kwik fit. Schappelijke prijs onderhandeld en door de historie en apk keuring goed vertrouwen in de auto, heb immers al vaker dit model gereden. Aanschaf was gedaan volgende dag kon hij opgehaald worden (de auto's worden in ieder geval brandschoon geleverd.) Na een aantal km gereden te hebben hoorde ik de auto nogal vervelend piepen en zodra ik remde was het echt niet om aan te horen. Ook merkte ik dat de auto naar rechts trok en zag ik dat er een lampje kapot was. Verder zat er ook geen ruitenwisservloeistof en geen 25 euro brandstof in de auto. Oftewel het gratis onderhoud en de vloeistoffencheck ( die toegezegd was) is gewoon klinklare onzin en is niet gedaan.

Enfin omdat ik al wel wist dat dit gewoon een doorhandelaar was, ondanks de vertrouwenspraatjes van de verkoper dat een auto gewoon goed moet zijn bij aanschaf, wist ik al dat ik alle toekomstige problemen zelf zou moeten oplossen.

Ik ben dus naar mijn vertrouwde garage toegereden en heb daar maar gelijk een afspraak ingepland voor onderhoud en overige dingen.

Eerste rekening: 820euro! De remmen achter en voor liepen aan. De remklauw achter was kapot en door het aanlopen moesten de blokken en schijven achter vervangen worden. Verder was er al gehobbied aan de auto en was de auto na het vervangen van een veer voor niet uitgelijnd waardoor hij dus naar rechts trok.

Prima als je auto's doorhandelt maar maak dan geen reclames met services die je simpelweg niet verleend. Het is dat ik een specifiek model auto zocht en deze weinig km gelopen had met NAP en een volledig onderhoudshistorie had.
Geplaatst door op 10 aug. 2017 19:30
5 5
Ik heb bij j descendre een vw scirroco gehaald en ben daar bij ook goed geholpen Goed personeel dus en aardige mensen
Geplaatst door op 13 jun. 2017 21:39
5 5
Wij hebben hier een auto gekocht met inruil van onze oude auto. Ze hebben een goede inruilprijs gegeven voor onze auto. Na een paar weken deden de ruitenwissers het niet meer. Dit hebben ze netjes opgelost voor ons. Vriendelijk personeel en ze helpen je ook graag na verkoop.
Geplaatst door op 23 mei 2017 14:24
5 5
Twee weken geleden een mooie auto gekocht bij deze garage. Perfecte service tijdens de bezichtiging en ook naderhand toen bleek dat de airco en de ruitensproeier niet volledig functioneerde, uitstekend geholpen. Ik kan dit bedrijf dan ook zeker een ieder aanraden die op zoek is naar een goede auto!!
Geplaatst door op 23 mei 2017 11:27
5 5
T is wat , in december 2015 hebben wij voor € 10.000 een BMW 1 gekocht bij jullie.
Hij staat nu al een tijdje domweg geparkeerd op onze oprit, wij kunnen/durven er niet meer mee te rijden
In het kort: zo n dertig garage bezoeken- reparaties verder, nieuwe thermosstaat, nieuwe koppakking, nieuwe waterpomp en een hoop gesleutel en rekeningen. Er is inmiddels geen garage in onze buurt die zijn vingers nog aan onze auto wil branden... Want blijkt: hij heeft behoorlijke schade gehad maar vooral :er is iets structureel niet goed aan de motor of de techniek waardoor de motor geregeld oververhit blijft raken!
Wij zitten nu dus met een auto die praktisch niks meer waard is ( of er moet een nieuwe motor in gezet worden, en dan moet nog maar blijken of het probleem toch niet in de techniek zit ipv de motor) èn onverkoopbaar is (wij willen zeker een ander ook niet met deze onbetrouwbare ramp auto opzadelen). Wij hebben dus een hoop geld weg gegooid door vertrouwen in Descendre auto s te hebben.
Een dure en zure les voor ons , ik hoop dat jullie beter voor jullie toekomstige klanten gaan zorgen. Maar ik heb het idee dat jullie er geen nacht slechter om slapen, je moet het maar kunnen zeg.. jammer!
Geplaatst door op 21 mrt. 2017 12:56
5 5
Wij hebben een VW und een TOYOTA gekocht bij dit bedrijf. De verkopers zijn alltijd vriendlijk. Naar 2 maanden voor een kleine problem kregen we geweldige service bij J. Descender.
Wij zijn erg tevreden over de service van dit bedrijf.
Geplaatst door op 10 feb. 2017 11:05
5 5
Ik heb mijn alfa Romeo Mito ingerolen voor een Bmw318I met M pakket super auto elke x als ik in de auto stap wordt ik al blij.
Super vriendelijke personeel ik heb een gratis winterbanden set er bij gekregen en goede inruil gehad voor mijn mito.
Echt een aanrader.
Geplaatst door op 26 jan. 2017 16:45
5 5
Ik heb een Mazda mx5 gekocht bij dit bedrijf.
De verkopers waren vriendelijk hebben mij goed geinformeerd en geholpen. Ze konden mijn oude auto niet aandemen ter inruil, daar in tegen hebben ze die auto kostenloos voor mij verkocht.
Ik ben erg tevreden over de service van dit bedrijf.
Geplaatst door op 28 dec. 2016 11:33
5 5
Hier een mooie seat leon gekocht, dacht ik.
Te eerste ontbrak er een apk keuring hoewel dit wel vermeld staat dat dit bij de auto zit als je deze koopr waardoor ik een boete op de deur Had voor het rondrijden met een ongekeurde auto. Vervolgens verhaal gehaald bij de verkoper maar die ontkennen alles en staat niet zwart op wit op je overeenkomst dus je komt nergens.
Na persoonlijk langs te zij gegaan een zeer agressieve verkoper tegen over je.
En je komt nergens.

Binnen een jaar de motor in de soepgelopen door een gebroken distributie ketting, 4 kleppen kapot en een scheur in de turbo, bij mn eigen garage de motor uitelkaar laten halen en deze constateerde dat de auto vele malen meer km heeft gelopen dan op de teller staat aangezien de hoeveelheide olie aanslag binnen in de motor.
Dit schijnt vaker te gebeuren met import auto's dat Is nog al een grijs gebied zoals je kunt lezen in de reacties hier voor.
Dus kun je wel constateren dat deze verkoper hier graag gebruik van maakt.

Voor mij een wijze les en ik hoop dat andere kopers door mijn reactie niet dezelfde fout begaan en heel veel onkosten malen en veel te veel betalen voor de aanschaf.

M.
Geplaatst door op 20 dec. 2016 10:49

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 29 reviews
. (20 positiefen9 negatief

< 1 2 3 >