vergelijk, kies en maak een afspraak

29 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Een tijdje geleden waren wij op zoek naar een nieuwe auto, en kwamen we bij J Descendre Apeldoorn uit. Toen we naar aankwamen, heeft onze oude auto het helaas voor de deur begeven.
In de zaak werden we verder prima geholpen, met veel informatie over de auto die we op het oog hadden en een gratis drankje. Toen we terug wouden rijden, bleek helaas dat we echt niet thuis zouden komen met onze oude auto. We konden toen gewoon weer terecht bij de garage, en hebben zonder kosten of problemen twee weken een leenauto mogen gebruiken. Zelfs toen we die terugbrachten om onze nieuwe auto op te halen, waren daar geen kosten aan verbonden.
We kregen geweldige service bij J Descendre, waar we nog steeds heel tevreden mee zijn. Net zoals met onze nieuwe auto, een Skoda Yeti.
Marga en Nico Veldhuis
Geplaatst door op 9 sep. 2016 10:38
Reactie van autobedrijf: Beste Marga en Nico, Wij wensen jullie veel rijplezier. mvg, J.Descendre Occasions Vof
5 5
Ik ben op zoek geweest naar een auto. Via internet kwam ik op een advertentie van Autobedrijf J.Descendre occasions.
Na een telefonische afspraak te hebben gemaakt om de auto te bezichtigen, heb ik aangegeven dat ik een auto wou inruilen. Dit was geen probleem. We hebben afgesproken om via whatsapp foto's door te sturen voor een indruk van mijn auto.

Toen ik aankwam bij autobedrijf J.Descendre werd ik vriendelijk ontvangen. We hebben samen naar de auto gekeken en hebben een proefrit gemaakt met de Ford Fiesta. De auto beviel mij meteen bij de bezichtiging en na de testrit was ik verkocht.

Na een week kwam ik erachter dat de auto geen APK had gekregen, dit is volgens autobedrijf J. Descendre occasions fout gegaan bij het importeren van de auto. Hierbij had ook een apk moeten zitten. dit was niet het geval.

Na telefonische contact met het autobedrijf hebben we besloten dat ik i.v.m. de afstand de apk bij een andere garage laat doen. Omdat er garantie op de auto zit word het bedrag hiervoor netjes terugbetaald.

Ik ben heel erg tevreden met de Ford Fiesta, het is precies wat ik zocht.
Autobedrijf J. Descendre occasions is zeker aan te raden van wegen de goede service en de kwaliteit.

Matthijs
Geplaatst door op 14 jul. 2016 17:31
Reactie van autobedrijf: Beste Matthijs, Wij wensen jouw veel plezier met de Ford Fiesta. mvg, J.Descendre Occasions VOF
5 5
J.Descendre Occasions is een aanrader om te gaan kijken, als je op zoek bent naar een auto.
2e Pinksterdag was ik op zoek naar een andere auto. Mijn eigen auto had al aardig wat kilometers op zitten en mijn vriend kon deze auto mooi op rijden terwijl ik een jongere auto zocht voor de vele kilometers die ik moet maken (400km in de week). De,2e Pinksterdag bij Autobedrijf J Descendre te zijn uitgekomen zijn we goed geholpen door de eigenaar. Ik liet weten wat mijn wensen waren, en heeft mij div opties laten zien,en de zuinigheid van de auto, ik was op zoek naar een zuinige benzine auto.
Ik ging een ritje maken in een Ford Focus Wagon en in een Peugeot 308SW. Beiden ongeveer zelfde voordelen qua kosten dus ik hoefde nu nog alleen te kijken welke auto ik fijn vond rijden. Doordat ik zo veel opties heb mogen zien, had ik snel een keuze gemaakt . Het werd de Peugeot. En niet zomaar een Peugeot. Alles er op en eraan! J.Descendre heeft een nette prijs voor me gemaakt, auto is perfect afgeleverd, en ben harstikke tevreden met deze aankoop.
Geplaatst door op 19 mei 2016 12:49
Reactie van autobedrijf: Beste Fam.Kwewekx, Bedankt voor uw aankoop en het vertrouwen. Het is zeker een mooie Peugeot en ik wens u veel veilige kilometers. mvg, J.Descendre Occasions.
5 5
Een mooie auto gezien op internet, telefonisch contact opgenomen en we konden snel terecht. In eerste instantie vriendelijk ontvangen. Verhaal over garanties, het herstellen van z.g.n. transportschade en als klap op de vuurpijl een mooi bod voor mijn huidige auto. Prachtig toch?
Verkoper bleek echter niet zo enthousiast en zelfs terughoudend toen wij een rondje wilden rijden met de auto... Wat bleek, tijdens het rondje oranje lampje op het dashboard, auto die niet lekker presteerde, warm werd en stonk naar z.g.n. gemorste olie. Allerlei mogelijke verklaringen voor het lampje, maar toen was het vertrouwen al weg. Wel is er nog netjes gebeld om te vertellen wat volgens hen het probleem was. Ik koop bij deze firma echter geen auto meer, ik mis transparantie en heb het gevoel dat men je zonder al te veel aarzelen een auto durft verkopen waarmee je binnen een uur langs de kant staat.
Geplaatst door op 17 mei 2016 9:28
Reactie van autobedrijf: Beste Fam.de Ruijter, Vreemd dat u een review over mij plaatst?? Ik heb u netjes te woord gestaan en al uw vragen beantwoord. Ik was niet terug houdend voor een testrit maar ik vond het verstandig om eerst even te kijken of wij wel op 1 lijn lagen met uw inruilauto.(niet zo vreemd toch?) Jammer genoeg had de auto een probleem tijdens de testrit en zoals besproken is die vandaag ook uitgelezen om te zien wat daar de oorzaak van was. Zo ziet u maar dat zelfs als een auto volledig dealer onderhouden is (0km tot 70.000km) er wel iets onschuldigs stuk kan gaan. Het blijkt de Luchtmassameter te zijn kosten a'45,- (orgineel uiteraard) en wij verwachten deze Donderdag binnen. U wist voordat u de proefrit ging maken dat ik de auto niet rijklaar had en dat ik minimaal 3 dagen levertijd zou hebben. Ik vind het ook heel erg jammer dat u nu durft te beweren dat ik zonder te aarzelen een auto kan/wil verkopen waarmee je na een uur al langs de kant staat. Ik heb u vandaag om 11.00 netjes teruggebeld met de nodige info omdat u dit gister zelf vroeg voor een eventuele vervolgafspraak. Nogmaals wil zeggen dat ik het heel erg jammer vind dat u een review plaatst maar zo gewillig is het internet nu eenmaal. Ik wens u heel veel succes met uw zoektocht ! mvg, J.Descendre Occasions VOF
5 5
Ik had in Februari een Fiat 500 gekocht. Niks dan lof voor dit bedrijf. Leuke mensen zonder poespas en een oprecht advies. De inruilprijs was niet de hoogste maar de prijs van de Fiat daarentegen was erg aantrekkelijk. De Fiat is 1 keer terug geweest ivm een defecte handgreep maar verder is het een top karretje. De werkplaatstarievrn zijn schappelijk dus we komen zeker over enkele maanden terug voor de eerste onderhoudsbeurt.
Geplaatst door op 13 mei 2016 8:06
Reactie van autobedrijf: Beste Fam.Sluijter, J.Descendre Occasions wenst u veel veilige kilometers en uiteraard kunt u bij ons terecht voor de eerstvolgende onderhoudsbeurt. mvg, J.Descendre Occasions
5 5
Na diverse autobedrijven bezocht te hebben viel ons oog op een auto aangeboden bij autobedrijf J.Descendre. Het was een Volkswagen Golf van 2009. Na telefonisch contact te hebben gehad zijn wij op zaterdagochtend vroeg naar Apeldoorn gereden om de auto te bezichtigen. Vroeg van huis vertrokken want het was voor ons wel 2 uur rijden vanuit Maastricht. Eenmaal aangekomen werden wij vriendelijk ontvangen door de eigenaar. We hebben de auto uitvoerig bekeken en na enig onderhandelen een proefrit gemaakt. De auto deed aan onze verwachting en hebben de deal ter plekke rond gemaakt. Wij zijn nu een maand of 5 verder maar wij zijn dik tevreden! De auto bevalt ons prima en hebben deze destijds ook nog voor een goede prijs kunnen meekrijgen. Al met al voor ons een positieve ervaring. Een aanrader!
Geplaatst door op 9 mei 2016 12:35
Reactie van autobedrijf: Beste J.Greven, Het is goed om te lezen dat de VW Golf u bevalt en wij wensen u veel rijplezier. mvg, J.Descendre Occasions
5 5
De verkoper komt betrouwbaar over, maar blijkt mij op slinkse wijze te hebben opgelicht. Mij is foutieve informatie verstrekt in de advertentie en tijdens de verkoop. Aan de advertentie kunnen echter geen rechten worden ontleend en op de koopovereenkomst is de auto dusdanig vaag beschreven dat het erg moeilijk is om onjuistheden aan te vechten.

Op slinkse wijze geeft Descendre antwoord op je vraag. Voorbeeld: bij navraag over de betrouwbaarheid van de kilometerstand kreeg ik het antwoord dat die betrouwbaar was en Descendre een RDW tellerrapport meegeeft bij de oplevering van de auto. Echter is dit een wassen neus, want het rapport geeft 'geen ordeel', omdat vrijwel alle auto's daar recent zijn geïmporteerd. Descendre weet dit natuurlijk, of hoort dit op zijn minst te weten als gespecialiseerde onderneming.

In de koopovereenkomst staan dubieuze zaken, zoals 'aldus is deze overeenkomst aangegaan zonder enige vorm van dwang, dwaling of bedrog'. Dit dient alleen maar om Descendre in te dekken als er iets niet pluis blijkt te zijn. De consument is er in ieder geval niet bij gebaat!

Verder staat er dat reparaties onder de garantie dienen plaats te vinden bij Descendre. Deze bepaling is wettelijk niet eens toegestaan!

‘Bij ontbinding van de aankoop verplicht de koper zich tot annuleringskosten van 20% over het aankoopbedrag’. Zelfs als je de garage confronteert met hun bedrog, weigeren ze de koop te ontbinden zonder de annuleringskosten.

Bovendien is J. Descendre geen BOVAG garage, dus als je een geschil hebt kan je er vanuit gaan dat je rechtsbijstandverzekering je claim afwijst.

Mijn bezoek aan Descendre heeft mij een hoop ellende opgeleverd dat veel tijd en geld heeft gekost, ik kom er dus voor geen goud meer terug!
Geplaatst door op 3 mei 2016 17:04
5 5
Aankoop auto.

Al surfende op zoek naar een nieuwe 2e hands auto belandde ik bij Autobedrijf Descendre. Zij hadden een mooie Peugeot 3008 staan waar ik wel interesse in had en waarvoor ik wel het ritje naar Apeldoorn voor over had.

De auto stond mooi te blinken in de showroom en al snel raakte ik aan de praat met de dealer. Hier merk je het verschil tussen iemand die 'gewoon verkoper' en iemand die verstand van zaken heeft. Op een heldere en rustige manier werden al mijn vragen beantwoord en werd volledig inzicht gegeven in de geschiedenis van de auto en het onderhoud. Ook voor het bepalen van de inruilprijs van mijn in te ruilen auto was hij heel open,door ook hier inzage te geven in de koerslijsten en verkoopprijzen.

Wat betreft de prijs van de te verkopen auto ,die was scherp te noemen. Wel in de prijs inbegrepen zat een half jaar garantie.

Bovenstaande gaf mij vertrouwen om deze auto te kopen en daar heb ik geen spijt van. De auto doet het prima. Wat betreft de garantie, die word echt nagekomen. In mijn geval deed een 12V aansluiting het niet (zekering was goed) en de afstandsradar deed het ook niet. Ik heb de auto naar Descendre gebracht, kreeg een leenauto mee (waarvoor ik alleen de benzine hoeft te betalen) en kon de auto een paar dagen later gerepareerd ophalen. Prima service!

Al met al ben ik in ieder geval erg tevreden met de benadering en de service van dhr.Descende en zal dit bedrijf dan ook in mijn familie/vriendenkring aanbevelen.

Geplaatst door op 26 jan. 2016 18:38
Reactie van autobedrijf: Beste E.Lourensen, Leuk om te lezen wat uw ervaring was en natuurlijk goed om te horen dat u dit dan ook deelt in uw kenniskring. Wij wensen u veel plezier met uw Peugeot. mvg, J.Descendre Occasions.
5 5
Januari 2014 een leuke BMW 1-serie gekocht,destijds was het budget naar het 1e model.
Na alle tevredenheid een 1-serie gekocht bij Descendre Occasions met een aantal vereiste optie's waar wij op zoek naar waren.
Nu 16 maanden verder hadden wij zoiets om toch een aantal jaren weer voorruit te gaan en met wat plussen en minnen(het inruilbedrag uiteraard ;-) zijn we nogmaals bij hetzelfde garagebedrijf geslaagd in een 1-serie.

Een leuke ervaring,klantvriendelijk en misschien nogmaals tot de volgende keer ! :-)

J.Meeuwhorst
Veenendaal
Geplaatst door op 22 mei 2015 8:18
Reactie van autobedrijf: Beste Fam.Meeuwhorts, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Heel veel plezier met uw BMW en wij zien u weer heel graag terug voor de volgende verkoop. mvg, J.Descendre Occasions.

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 29 reviews
. (20 positiefen9 negatief

< 1 2 3 >