vergelijk, kies en maak een afspraak
Garagebedrijf Gieroo

Garagebedrijf Gieroo - Maasdijk


SCORE UIT 319 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

319 reviews geplaatst waarvan 42 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Eerlijk verhaal en transparante prijsstelling. Ze doen hun uiterste beste om reparaties zo snel mogelijk te verhelpen en de communicatie verloopt altijd prettig.
Geplaatst door op 9 mrt. 2017 13:02
2 van de 2
Snel geholpen (kon meteen terecht, heel fijn want afloop APK vergeten...), eerlijk en goed. Vervangen geen onderdelen als het niet nodig is, doen gewoon wat nodig is in combinatie met hele vriendelijke service. Dikke duim dus!
Geplaatst door op 27 feb. 2017 12:38
2 van de 2
Gelijk geholpen fijne service. Goede kwaliteit/prijs verhouding
Geplaatst door op 22 feb. 2017 18:13
2 van de 2
Als je hier zit,ga je Niet meer weg :)
Duidelijk en eerlijk !
Geplaatst door op 31 jan. 2017 13:51
2 van de 2
Goede service, betrouwbaar adres om je auto in onderhoud te hebben.
Een leenauto behoort ook tot de mogelijkheden. Een aanrader!
Geplaatst door op 23 jan. 2017 21:11
2 van de 2
Goede service, betrouwbaar adres om je auto in onderhoud te hebben.
Een leenauto behoort ook tot de mogelijkheden. Een aanrader!
Geplaatst door op 23 jan. 2017 21:11
2 van de 2
Na mijn aanvraag kwam heel snel een Telefoontje van de Garage, daar heeft hij mij kunnen Geruststellen. En bood snelle Hulp aan als het nodig zou zijn. Ik woon in Zwitserland en was tijdelijk op Bezoek in Hoek van Holland. Mocht Ik de volgende keer een Garage nodig heben, dan ga Ik zeker hier heen. Hartelijk Bedankt
Geplaatst door op 19 jan. 2017 7:32
Reactie van autobedrijf: graag gedaan.
2 van de 2
Haal- en breng service helemaal top. Fijne communicatie. Door garage gebeld om te overleggen over onvoorzien probleem. Snelle reparatie, zonder buitensporige kosten. Goede en eerlijke garage waar we graag onze auto naar toe brengen.
Geplaatst door op 2 jan. 2017 21:56
2 van de 2
top service vrijdagmiddag voor de kerst auto gebracht om een spiraalveer en veerpootager te laten vervangen en eerste dag na de kerst auto al weer gemaakt en een leenauto meegekregen waar ik maar heel weinig voor hoefde te betelen, helemaal super.
Geplaatst door op 2 jan. 2017 19:35
2 van de 2
goede snelle service
Geplaatst door op 23 dec. 2016 12:01

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 319 reviews
. (319 positiefen0 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >