vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Kelvinring

Autobedrijf Kelvinring - alblasserdam

63 reviews geplaatst waarvan 3 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Zeer tevreden over mijn reparatie van me auto. Heel netjes gedaan, goed optijd klaar. We hebben gelijk ook tweede auto gekocht, je krijgt meestal garantie en voor onderhoud goede kortingen bij hun.
Geplaatst door op 1 mei 2018 19:04
5 5
Ik ben snel en professioneel geholpen voor goed prijs. Zeker aanrader om langs te gaan.
Het is een nette garage en ook vriendelijke mensen.
Geplaatst door op 1 mei 2018 18:47
5 5
Onlangs een Renault Twingo bij deze autogarage gekocht. Goede prijs-kwaliteit verhouding en zeer vriendelijk geholpen. Bij het nalopen van de auto werden alle op- en aanmerkingen genoteerd en in garage nogmaals nagelopen. Zelfde dag nog op kunnen halen. Tot dusver zeer tevreden met aankoop, bij evt. problemen ook vertrouwen in garage en zal dan zeker terug gaan. Bedankt! ;)
Geplaatst door op 31 mrt. 2018 15:25
5 5
Eeen mooie peugeot gekocht vriendelijk geholpen goede uitleg en ze komen hun afspraak na .hier kom ik zeker terug zo vind je maar zelden super jongen ga zo door. Gewoon eeen dikke 10
Geplaatst door op 25 mrt. 2018 9:21
5 5
Deze week een auto gekocht bij Kelvinring. Personeel is vriendelijk en behulpzaam en komt bovendien zeer betrouwbaar over. Kleine mankementjes aan de auto werden keurig vermeld. De onderhandeling verliep vlot, waarna we op een, naar mijn inzicht, prima deal uitgekomen zijn. Ondanks dat er nog een beurtje uitgevoerd moest worden en twee nieuwe bandjes geplaatst, kon ik de auto de volgende dag al ophalen. Tot dusver ben ik erg blij met de koop. In mijn ogen een fijn en eerlijk bedrijf!
Geplaatst door op 23 mrt. 2018 20:41
5 5
Vorige week hebben we onze auto ingeruild voor een auto van hetzelfde merk en van hetzelfde type, maar i.p.v. een diesel en benzineauto. Na eerst wat mailcontact gehad te hebben met duidelijke foto's van onze wagen erbij kwamen we beiden tot een bedrag dat dan bijbetaald moest worden. Dit was een goede en eerlijke inruilprijs en bovendien kregen we ook een goede auto terug (inmiddels nogmaals gecontroleerd door een garage). De eigenaar was zeer vriendelijk en nam ruim de tijd voor ons. Op ons kwam het geheel als een goede en betrouwbare garage over. Natuurlijk bestaan er altijd rommelaars in deze branche (ik heb heel wat auto's gekocht en ook weer ingeruild in mijn leven) maar die krijgen toch al snel een slechte naam. Daar heb je dus zelf ook niets aan. Eerlijkheid duurt het langst. Wat mensen nog wel eens vergeten; voor 8 of 9 duizend euro koop je gewoon geen nieuwe auto en er kan dus altijd wel iets onverwachts opduiken. Vaak zijn mensen daar dan teleurgesteld over. Ik heb dat zelfs al eens gezien bij een auto van 1500 euro. Dat de eigenaars hebben gekozen voor 6 maanden garantie voor 50% i.p.v. 3 maanden voor 100% (vaak alleen op de motor en versnellingsbak) vind ik een hele slimme zet (voor beide partijen). Ik zou de volgende keer daar dus rustig weer een auto kopen of de eigenaar een zoekopdracht willen meegeven voor een andere auto. Jammer dat het alleen voor ons een beetje ver weg is.
Geplaatst door op 23 mrt. 2018 8:44
5 5
Vorige week een auto gekocht. Zeer vriendelijke eigenaars. Wij zijn goed geholpen en goed geadviseerd over de 6 maanden garantie. 50% alleen bij terugkomst en niet bij een andere garage natuurlijk. Lees net dat er ene [..] turbo kapot was en de nieuwe eigenaar heeft bij zijn eigen garage laten repareren voor een te hoge bedrag. Hij heeft daarbij nog eens €300,- gekregen van de garage waar hij de auto heeft gekocht. Ik vind dit service zo top en toch nog eens een slechte recensie achtergelaten. Ik zou me hiervoor schamen, zo asociaal dat mensen toch kunnen zijn.. eerst geld krijgen en dan.. waardeloos!!
Geplaatst door op 17 mrt. 2018 16:17
5 5
Zeer tevreden. Werd goed geholpen en heel klantvriendelijk. Ik kom zeker vaker langs!
Geplaatst door op 17 mrt. 2018 14:04
5 5
Perfecte service, goed advies en fijne begeleiding bij de aanschaf van een gebruikte auto. Zeker aan te bevelen!
Geplaatst door op 17 mrt. 2018 13:44
5 5
Ik heb een minicooper gekocht. Ben zeer tevreden. Werd enorm geholpen en klantvriendelijke mensen! Zeker een aanrader!
Geplaatst door op 17 mrt. 2018 12:39

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 63 reviews
. (59 positiefen4 negatief

< 1 2 3 4 5 6 >