vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Kelvinring

Autobedrijf Kelvinring - alblasserdam

63 reviews geplaatst waarvan 3 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Via marktplaats kwamen wij bij dit bedrijf een auto op het oog die ons erg aansprak. Uiteindelijk na een proefrit over gegaan tot koop. Aangezien de apk binnen 4 maanden zou gaan verlopen, kon dit nog wel verzorgd worden. Ik ben iemand die de prijs betaalt die gevraagd wordt, maar dan wil ik wel dat het goed is. Bij de apk is een fuseekogel vervangen en zijn er uit voorzorg nieuwe voorbanden op gegaan omdat deze op het randje waren. Dat vond ik heel netjes. Banden zijn natuurlijk geen A kwaliteit, maar dat begrijp ik wel. Ik rij ondertussen ruim anderhalve week met de auto en bevalt uitstekend.
Wat ook waard is om te vermelden is dat zij op prettige wijze hebben meegedacht aan praktische dingen. Wij hadden namelijk tussendoor een weekje vakantie gepland staan. De auto wilden ze wel een week stallen. Een kleine aanbetaling uiteraard, maar afrekenen gebeurt pas bij aflevering na die week. Ook erg netjes en met onze dank.
Geplaatst door op 17 mei 2017 17:04
5 5
Via de site Ikwilvanmijnautoaf.nl heb ik mijn Matiz verkocht aan deze garage. Ik werd geholpen door de heer Junit (excuses wanneer ik de naam niet goed schrijf). Ondanks dat ik minder voor mijn auto kreeg als van te voren afgesproken, ben ik toch tevreden. Ik had zelf een deukje vergeten door te geven en daarnaast vond Junit nog wat kleinigheden. Hij heeft (met mij en mijn man) een proefritje in de Matiz gemaakt, daarna de auto op de brug gezet, me alles laten zien en alles uitgelegd. Ik had natuurlijk liever de van te voren overeengekomen prijs gehad, maar ik begreep waarom dat niet kon. Volgens mij is het gewoon een eerlijke man..
Geplaatst door op 13 mei 2017 12:41
5 5
Beste service
Geplaatst door op 7 mei 2017 21:05
5 5
Ga hier NIET naartoe. Deze eigenaar is niet eerlijk bezig. We voelden meteen nattigheid bij binnenkomst. Er wordt een prijs overeengekomen, en als je je auto af komt leveren, vindt er een inspectie plaats. Een lachertje: er zaten krassen aan de onderkant van de auto (!), over een lichte beschadiging op de bumper werd een half uur moeilijk gedaan en als klap op de vuurpijl vond de eigenaar na een proefrit dat de auto 'zwaar koppelde'. Tja, en wat moet je dan? Het resultaat: er moest 15% van de overeengekomen (toch al heel lage prijs) af. Ga NIET naar dit bedrijf, je krijgt NIET de overeengekomen prijs en er wordt alleen geprobeerd om van de toch al lage prijs nog meer af te praten. Het voelt niet goed, meteen bij binnenkomst merk je dat je niet eerlijk behandeld gaat worden.
Geplaatst door op 29 apr. 2017 13:51
5 5
Top bedrijf! ik kan niet anders zeggen dan dat deze heren mij heel goed geholpen hebben.
Ze zijn probleem oplossend en denken met je mee. Erg fijn bedrijf en ik kom zeker terug!
Geplaatst door op 15 apr. 2017 10:55
5 5
na een bod op ik wil van mijn auto af .nl heb ik aan de telefoon 350 euro geboden gekregen van mijn gele opel corsa. na veel gedoe eindelijk een afspraak gemaakt. wordt er tijdens het checken mijn verteld dat er een tik in de moter zit en dat ze mij niet meer dan 150 euro kunnen bieden omdat de moter niet meer goed zou zijn.3 dagen later staat is als bijna nieuw te koop op hun site. rare manier van handelen.eerlijkheid is dus ver te zoeken.raad iedereen af naar dit bedrijf heen te gaan
Geplaatst door op 14 apr. 2017 17:10
5 5
Zeer tevreden over autobedrijf Kelvinring! Vriendelijke en eerlijke mensen.
Ik had er een auto op het oog en ik ben langs gegaan voor een proefrit. Zelf weet ik weinig van auto's op technisch gebied, dus ik had geen idee waar ik aan begon. De eigenaar vertelde me eerst al eerlijk dat de auto olie lekte en dat de parkeersensoren het niet deden. Dit had ik zelf niet in de gaten en daardoor waardeerde ik het ook dat hij dat eerlijk vertelde. Onder de voorwaarde dat de olielekkage verholpen zou worden, heb ik de auto gekocht. De lekkage hebben ze zelf netjes in orde gemaakt en ik kon de auto 2 dagen later ophalen.
Toen ik weer olie onder de auto zag liggen en wat rook onder de motorkap vandaan zag komen, heb ik ze direct opgebeld en hebben we een afspraak gemaakt. De motor is helemaal nagekeken en hij bleek koelvloeistof te lekken. Dit hebben ze weer keurig netjes voor me in orde gemaakt.

Geplaatst door op 27 dec. 2016 9:56
5 5
Via marktplaats een FIAT Punto gekocht, waarbij we het al eens waren met de prijs. In de avond een afspraak gemaakt om de volgende dag langs te gaan, om de auto te kopen. Moest 1u van te voren bellen om te laten weten, hoe laat ik er precies zou zijn. Nadat ik belde kreeg ik te horen: "de auto heb ik vanmorgen verkocht." Dit is de manier van zaken doen. Koopovereenkomst gemaakt, iemand neemt eerder vrij van zijn werk, maar verkoop gewoon de auto aan iemand anders, zonder enig tegenbericht.
Onbeschofte manier van zaken doen!
Geplaatst door op 19 feb. 2016 12:09
5 5
Aardige en deskundige jongens en een goede service.
Geplaatst door op 25 mrt. 2015 16:26
5 5
Auto bedrijf Kelvinring krijgt van mij een warme douche.
Wat een top bedrijf. Na heel wat problemen gehad te hebben met het vorige bedrijf waar ik een auto heb gekocht die ik binnen 7 weken naar de sloop kon brengen, ben ik echt fantastisch geholpen door dit bedrijf. Ik heb hier een andere auto aangeschaft. Uitstekend geholpen en binnen een week had ik wat kleine dingetjes aan de auto, die dit bedrijf kosteloos heeft gerepareerd. Echt een top zaak!!! Ik raad iedereen dit bedrijf aan en zal het ook zeker promoten.

Nogmaals auto bedrijf Kelvinring, super bedankt!!!
Geplaatst door op 29 jan. 2015 13:10

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 63 reviews
. (59 positiefen4 negatief

< 1 2 3 4 5 6 >