vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Kelvinring

Autobedrijf Kelvinring - alblasserdam

63 reviews geplaatst waarvan 3 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Auto gekocht met garantie. Naar 1 week de turbo kapot. Oorzaak. Olie lekkende slangen, los luchtfilterhuis, was niet met de juiste bouten vastgezet, luchtfilter potdicht en goor. Grote beurt heeft ie niet gekregen dus.
Meerdere lekkende slangen. Al met al na een week na aankoop een rekening van 1250 bij een echte professionele garage. Aangezien ik aan de andere kant van het land woon. Elders laten repareren. MR Kelvinring van te voren ervan op de hoogte gesteld maar het koste hem teveel. Scheepte me af met een lullige 300 euro anders had hij er niks aan kunnen verdienen. Hoezo klantvriendelijk.? Beweren dat de auto goed was bij aankoop er mankeerde vanalles aan. Mensen koop hier geen wagens. Want de beurten en checks zijn half gedaan en een week later sta je met een panne langs de weg.Koop je een auto van meer dan 6000 euro. Met 50 % garantie had ik minstens de helft moeten hebben. Ik baal als een stekker en voel me bij de poot genomen. Bah bah
Geplaatst door op 15 mrt. 2018 15:23
5 5
Hier een mooie tweedehands Fiat 500 gekocht. Helaas bleek na aankoop de achterruitverwarming kapot. Gebeld, kon gelijk komen en keurig en zonder verdere kosten gerepareerd. Top!
Geplaatst door op 26 jan. 2018 7:12
5 5
Vanmorgen onze auto afgeleverd aan dit garagebedrijf, de auto is middels 'ik wil van mijn auto af.nl' bij hun aangeboden. Natuurlijk moesten zij de auto nog even inspecteren.. Afgesproken prijs is betaald en we zijn verder netjes behandeld.
Geplaatst door op 23 dec. 2017 18:02
5 5
Nadat ik vorig jaar nieuwe banden hier gekocht heb, heb ik nu een nieuwe auto gekocht. Prima service. Hele aardige mensen. Betrouwbare garage.
Geplaatst door op 10 dec. 2017 15:51
5 5
Goede service. Auto daar gekocht in juli 2017. Airco was kapot, laten maken nog in de garantietijd. Top service gekregen. Zeer vriendelijke medewerkers en snel gemaakte auto. Kom hier graag terug al wonen wij niet in de buurt. Rij hier graag een half uurtje voor naar toe.
Geplaatst door op 8 dec. 2017 14:58
5 5
Op rondreis voor een auto, deze garage als eerste aangedaan. Een familiebedrijf met 2 leuke, jonge, enthousiaste broers. We hadden een specifieke auto op het oog en we werden direct netjes geholpen. Proefrit gemaakt en deze eerste keus was direct een schot in de roos. Bij terugkomst meteen om de tafel gezeten voor de onderhandeling. Hier waren we snel uit. Eerlijk en oprecht werden ‘gebreken’ aangegeven. Eerlijkheid, daarmee kom je het verst.
Geplaatst door op 23 nov. 2017 18:40
5 5
Vriendelijk ontvangen door de eigenaar van deze auto zaak,je merkte gelijk dat hij een hard voor ze werk had.
Wij kwamen kijken naar wat auto's wie hij had staan,gelijk viel ons oog op een mini Cooper. Mochten er een stukje mee gaan rijden. Auto reed fantastisch. Nou daarna wat vragen over de onderhoud van de auto,mochten de auto op de brug tevens even bekijken.
Maar ook zij hij al de auto's verkoopt met een half jaar garantie,dat geef aan dat deze man achter zijn auto's staat en u geen rotzooi zal verkopen.
Dus netjes bij de verkoop een bon met de garanties prijzen zijn overgens ook erg scherp.Wij rijden nog met veel plezier in de mini.


Geplaatst door op 12 okt. 2017 9:03
5 5
Vandaag op zeer nette en vakkundige manier geholpen. Goede prijs overeengekomen en zeer tevreden teruggekeerd richting Brabant.
Ook werd ik ook goed op de hoogte gesteld over de service na de aankoop
Dank voor de goede service, autobedrijf kelvinring!
Geplaatst door op 19 aug. 2017 16:25
5 5
Vandaag zeer vriendelijk en professioneel geholpen door de medewerkers van deze garage. Voldoende uitleg rondom de auto. Een aanrader wat ons betreft.
Geplaatst door op 12 aug. 2017 14:33
5 5
Na koop van de auto in April nu een kleine storing gehad met de airco en ruitensproeiervloeistof. Dit is zeer snel en vakkundig opgelost. Top garage.. Aanrader.
Geplaatst door op 19 mei 2017 9:57

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 63 reviews
. (59 positiefen4 negatief

< 1 2 3 4 5 6 >