vergelijk, kies en maak een afspraak
Autobedrijf Vreeswijk

Autobedrijf Vreeswijk - Nieuwegein

55 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Ik kom hier al jaren zo ook deze week mijn pas aangekochte auto moest een grote beurt hebben en er waren wat dingen stuk. Ze hebben alles netjes gemaakt en ik kan er volgende week mee op vakantie!

Echt een aanrader deze garage
Geplaatst door op 10 jul. 2019 13:20
5 5
Vandaag geweest voor de APK en een grote beurt.
Op advies van Brahim ook een olie flush laten doen om de motor te reinigen.
Wederom weer een goede service, klantvriendelijk en een nette prijs :-)
Geplaatst door op 11 apr. 2019 12:33
5 5
Ik reed al een lange tijd rond met een vreemd, resonerend geluid op rotondes en bochten naar links. Toen er op een dag een ABS storing in het display kwam, was het geluid ineens niet meer waarneembaar. Dit besproken met Brahim en die gaf gelijk aan dat het waarschijnlijk de ABS sensorringen waren die het geluid veroorzaakten en ook de ABS storing. Na 1 minuut kijken wist hij het zeker.
Vandaag zijn de beide ABS ringen vervangen en nu is het geluid (hopelijk) permanent verdwenen en zal ook de ABS storing niet meer terug komen.

Eerlijke garage met een goede service, klantvriendelijk en goed geprijsd (want alles is gewoon erg duur in het leven ;-) ).

Ik raad deze garage zeker aan en zal nog vele jaren klant blijven bij deze goede en degelijke garage!
Geplaatst door op 29 jan. 2019 17:05
5 5
Goede service, goedkoop en snel!
Geplaatst door op 15 nov. 2018 13:21
5 5
Een afspraak gemaakt bij autobedrijf Vreeswijk omdat het leek alsof één van de banden lek was. De monteur die mij hielp heeft de hele band onderzocht maar geen lek gevonden. Hij heeft mij duidelijk verteld wat hij heeft gedaan en heeft maar een klein bedrag gerekend voor het (de)monteren en onderzoek van de band. De medewerkers komen vriendelijk en professioneel over. Ik kom hier zeker nog eens terug!
Geplaatst door op 7 nov. 2018 16:56
5 5
De multiriem van mijn auto was eraf gelopen en was tussen de stuurbekrachtigingspomp geslagen. Na onderzoek kwam Brahim met de mededeling dat de motorsteun kapot gegaan was en ook de riemspanner afgebroken was. Na veel zoek en puzzelwerk samen besloten om een 2e hands motorsteun en een 2e hands stuurbekrachtigingspomp aan te schaffen. I.c.m. een nieuwe multiriem set (riem + spanner + omlooprol) heeft Brahim zijn team alles gedemonteerd en weer gemonteerd. En dit best snel en voor een redelijke prijs. Ik zou zeggen: heb je wat aan je auto en woon je in de buurt....ga dan lekker naar Autobedrijf Vreeswijk: goede service voor een goede prijs :-)
Geplaatst door op 5 nov. 2018 18:24
5 5
Vandaag geweest om de remschijven en de remblokken aan de voorzijde van mijn wagen te laten vervangen. Net als de vorige keer vriendelijk te woord gestaan en de remmen waren binnen een uurtje vervangen. Het mooie is dat ik zelf de onderdelen kon meenemen en het tegen hun zeer voordelige tarief kon laten monteren. Ik heb mijn nieuwe garage gevonden en zal in 2019 zeker terug komen voor de APK keuring en een grote beurt :-)
Geplaatst door op 19 okt. 2018 14:45
5 5
Heel goed geholpen met de probleemgeluiden die ik hoorde. Ga binnenkort daar de remschijven en blokken vd voorzijde laten vervagen en denk ook volgend jaar een beurt + APK daar af te nemen.
Geplaatst door op 4 okt. 2018 18:31
5 5
Op advies van een vriend bij dit bedrijf terecht gekomen. Stond met een probleem in Nieuwegein. Probleem was snel gevonden. Direct prijs afgesproken en wanneer het klaar was. Als extra de accu nog schoongemaakt en de kappen extra aangedraaid. Eerlijke garage met kennis en service. Dat zie je helaas niet vaak meer. Deze gasten snappen het.
Geplaatst door op 14 aug. 2018 17:49
5 5
Zeer goede en vooral betrouwbare garage! Brahim en zijn team staan graag voor je klaar, dit geeft een welkom gevoel. Gewoon eerlijke prijzen en professioneel werk!
Geplaatst door op 29 apr. 2018 12:42

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 55 reviews
. (54 positiefen1 negatief

< 1 2 3 4 5 6 >