vergelijk, kies en maak een afspraak
Autoglaz Haarlemmermeer

Autoglaz Haarlemmermeer - Hoofddorp


SCORE UIT 415 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

415 reviews geplaatst waarvan 38 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Mijn voorruit was verbrijseld maar hing er nog in. Ik belde Autoglaz. Prijs respectievelijk 50 en 65% goedkoper dan 2 concurrenten! Ik kon die dag nog direct geholpen en na 1 uur wachten was die vervangen! Een absolute aanrader!
Geplaatst door op 27 dec. 2017 19:19
2 van de 2
Super service! De voorruit van de auto moest opnieuw gelijmd en terwijl de garage aan de slag ging kreeg ik een leenfiets mee om even de stad in te gaan. Met een uurtje was de voorruit opnieuw gelijmd en geplaatst. Zou de garage zeker aanbevelen!
Geplaatst door op 27 dec. 2017 19:13
2 van de 2
Kon hier snel terecht met mijn kapotte zijruit van een eigen ombouw transit. Ruit moest besteld worden maar was snel geleverd. Het erin zetten gebeurde ook heel snel
Geplaatst door op 24 dec. 2017 15:41
2 van de 2
Professioneel, klantvriendelijk, topservice.
Geplaatst door op 21 dec. 2017 13:40
2 van de 2
2 zijruiten laten vervangen. Razend snel en perfecte kwaliteit, een echte aanrader!
Geplaatst door op 20 dec. 2017 22:23
2 van de 2
Verschillende garages gebeld,bdeze is veruit goedkoopste
Geplaatst door op 14 dec. 2017 17:31
2 van de 2
Bijzonder aardige en attente behandeling
Geplaatst door op 12 dec. 2017 21:16
2 van de 2
Vriendelijke ontvangst. Snel en keurig geholpen. Dit bedrijf is zeker een aanrader!!!
Geplaatst door op 8 dec. 2017 11:34
2 van de 2
We hebben bij Autoglaz Haarlemmermeer onze bus laten voorzien van zijruiten, achterruiten in de beide deuren , een dakluik en een nieuwe voorruit . Dit alles voor een hele mooie prijs en perfect gemonteerd.
Het zijn vriendelijke mensen die hun vak verstaan zodat alles snel gemonteerd was.
Er is een fijne ruimte waar je eventueel kan wachten terwijl alles gemonteerd wordt met gratis koffie,thee,soep of gewoon water.
Al met al zeker een aanrader!
Geplaatst door op 5 dec. 2017 9:42
2 van de 2
Zeer vriendelijk geholpen, ondanks file bleef de garage langer open voor mij zodat ik toch een nieuw raam kon krijgen.
Geplaatst door op 1 dec. 2017 12:48

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 415 reviews
. (412 positiefen3 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >