vergelijk, kies en maak een afspraak
Autoglaz Haarlemmermeer

Autoglaz Haarlemmermeer - Hoofddorp


SCORE UIT 419 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

419 reviews geplaatst waarvan 38 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Super vlot geholpen. Nieuwe zijruiten in een bus later plaatsen. 1460
Geplaatst door op 1 nov. 2017 14:05
2 van de 2
Prima kwaliteit en snelle service
Geplaatst door op 29 sep. 2017 9:14
2 van de 2
ik vroeg om een glas element in de schuifdeur van mijn nieuwe transporter, door omstandigheden was ik veel te vroeg op de afspraak," geen probleem passen wij een mouw aan " . snel geregeld en zeer netjes, schoon en klantvriendelijk gemaakt, "kopje koffie erbij meneer", toppers zijn het.
Geplaatst door op 25 sep. 2017 16:54
2 van de 2
prima service met een glimlach en een supervlotte levering van een uitstekend product: daar kan toch niemand tegenop ?.......bovendien lekker luxe koffie....
Geplaatst door op 6 sep. 2017 18:16
2 van de 2
Mijn Transporter T5 is hier voorzien van een mooie schuifruit van privacy glass in de rechter schuifdeur.
Van afspraak maken tot en met de ruit plaatsen: alles verliep vlot en correct en de ruit staat fantastich.
Geplaatst door op 16 aug. 2017 20:27
2 van de 2
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding!
Geplaatst door op 15 aug. 2017 13:58
2 van de 2
Aan de telefoon snel de juiste informatie en direct een afspraak gemaakt. De volgende ochtend werden de glaspanelen op mijn transporter gemonteerd terwijl ik aan de koffie zat. Geen wachttijd en afspraak netjes nagekomen. Gewoon een aanrader.
Geplaatst door op 11 aug. 2017 9:51
2 van de 2
Bij Autoglaz hebben wij een extra raam in onze toekomstige buscamper laten plaatsen. De service was goed en een misverstand over het juiste raam werd snel opgelost. Ze zijn erg klantvriendelijk en de ruimte waar je kan wachten is ook prima ingericht met koffie, thee, limonade en zelfs cup a soup.
Geplaatst door op 10 aug. 2017 19:54
2 van de 2
Zeer reëele prijzen.
Geplaatst door op 10 aug. 2017 17:50
2 van de 2
Zijn zijn ervaren met de lekkage problemen van de Volvo voorruit. Op hun website staat een duidelijke uitleg van dit probleem. Zodra je de auto binnenrijdt weten zij meteen in welke volgorde ze wat moeten doen. Snel en efficient en bovendien erg vriendelijk. Binnen een uur weer op weg. Prima gedaan ! De prijs was vele malen beter dan bij de andere bekende clubs. Goed gedaan mannen!
Geplaatst door op 26 jul. 2017 8:43

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 419 reviews
. (414 positiefen5 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >