vergelijk, kies en maak een afspraak
Euromaster Eindhoven

Euromaster Eindhoven - Eindhoven


SCORE UIT 872 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

872 reviews geplaatst waarvan 185 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Geweldige actie van Euromaster met 50% korting op onderhoud. Daarbij is het maken van een online afspraak en het vooraf betalen van de rekening snel en gemakkelijk te realiseren. De ontvangst bij Euromaster is prettig en er wordt eenduidig en vriendelijk gecommuniceerd over geconstateerde gebreken. In overleg met de klant wordt bepaald welke werkzaamheden mogelijk aanvullend moeten of kunnen worden uitgevoerd. Afspraken worden perfect nagekomen. Na het gepleegde onderhoud worden de uitgevoerde (extra) werkzaamheden met de klant doorgenomen zodat er geen onduidelijkheden zijn. De auto wordt vervolgens netjes (ook schoon) klaargezet. Euromaster verdient in deze een pluim! Top!
Geplaatst door op 5 okt. 2016 13:04
5 5
peugeot partner 1.4 grote beurt en uitlaat en 2 lampjes vervangen voor een redelijke prijs. netjes tussentijds gebeld over vervangen tussendemper en lampjes. goed advies over toekomstige vervanging van de schijfremmen/blokken.
ben erg tevreden.
Geplaatst door op 4 okt. 2016 18:40
5 5
Na een klapband van mijn achterband hebben de heren & dame van Euromaster te Eindhoven mijn auto van het bergbedrijf uitstekend overgenomen. Na een keurig telefoontje hebben zij mij op de hoogte gebracht van aflevering auto en om te vertellen dat de twee nieuwe achterbanden onderweg waren.

Na een nette bandenwissel (zonder enige schade aan de velgen, TOP jongens!) hebben ze mij de auto weer in perfecte staat overhandigd. Helaas hadden we de voorbanden ook meteen moeten vervangen omdat de ABS en het bandenspanningsysteem van de BMW erg nauwkeurig blijkt te zijn. Dit zorgde voor een vervelend opkomend ABS signaal. De perfecte diagnose van mederwerker(s) heeft geresulteerd in een snelle bestelling en wederom een perfecte bandenwissel zonder schade aan de velgen!

De service en afhandeling met zorg vind ik uitmuntend! TOP, mannen en Dame! Ga vooral op deze goede voet verder!
Geplaatst door op 30 sep. 2016 15:48
5 5
Ik kwam voor de airco en daar hebben ze mij heel fijn mee geholpen
Duidelijke uitleg gekregen
Kortom zeer tevreden
Geplaatst door op 30 sep. 2016 13:11
5 5
Nu de vierde keer dat ik hier kom, dit keer voor de APK. Deze afspraak had ik online gemaakt maar het weekend ervoor kwam ik erachter dat één van mijn schokdempers lek was (dus sowieso afkeur) maandags meteen gebeld of dit nog vóór de apk gemaakt kon worden. Dit was geen probleem, kon op dezelfde dag nog geregeld worden tegelijk met de apk. Zelfs de kortingsactie die na de maandag zou eindigen werd nog in de afspraak meegenomen terwijl ik de auto pas donderdag zou brengen! Ondanks dat er nog wat zaken bij kwamen en er in de eerste instantie verkeerde onderdelen waren besteld stond mijn auto toch netjes en apk gekeurd klaar om half 5 's middags. Ook werd er weer netjes uitgelegd wat er allemaal uitgevoerd was en de eventuele aandachtspunten Hier nemen ze de tijd om het je netjes en to the point uit te leggen, niet dat "je bent een vrouw, je zal er wel niets van snappen, ik vertel het wel aan je man." Aangezien ik redelijk thuis ben in autotechniek was dat de reden dat ik overgetapt ben naar deze garage, dit heb ik hier gelukkig nog nooit zo ervaren, top Euromaster!.
Geplaatst door op 29 sep. 2016 17:04
5 5
Super bedrijf daarop de Croy.
Zowel prive als zakelijk kom ik daar voor banden.
Afspraken Worden altijd na gekomen. Gaan flexible om met aanpassingen.

Geplaatst door op 29 sep. 2016 13:29
5 5
betreft 4x nieuwe banden. Bij mij gold 'de wet van Murpyy'. Eerst langsgereden en besproken welke band het beste paste op mijn Opel Corsa. Mijn keuze viel op de Continental P. Contact 5 (er zitten standaard P. Contact 2 onder). Bij de afspraak kwam ik erachter dat ze de P.C. 2 besteld hadden (i.p.v. de '5'). Slordig en vervelend voor mij. De correcte banden werden meteen besteld. Enkel dagen erna zijn ze gemonteerd. Buiten zag ik dat de P.C. 2 waren gemonteerd (i.p.v. de gewilde '5')! Hoe slordig is dat!? Ik was niet blij! De banden zijn meteen vervangen door de juiste. Eindelijk! Als excuus kreeg ik een klantvoordeelvoucher t.w.v. € 20,-. Ik had liever die € 20,- cash/direct als korting gehad,
Geplaatst door op 29 sep. 2016 11:58
5 5
Super goed, snel en vriendelijk geholpen! Dit is vanaf nu onze vaste garage!!!
Geplaatst door op 28 sep. 2016 11:30
5 5
Mooie actie voor vervangen van accu. Snel geregeld en door vriendelijke monteur in auto gezet. Kom hier al jaren voor de winterbanden van een andere auto ( leasewagen) en ook voor het repareren van band aanhangwagen.
Vrendelijke mensen en behulpzaam
Geplaatst door op 26 sep. 2016 7:31
5 5
Prima service, duidelijke uitleg en niet onnodig op kosten jagen.
Geplaatst door op 23 sep. 2016 14:13

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 872 reviews
. (868 positiefen4 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >