vergelijk, kies en maak een afspraak
Vakgarage Autoweerd Utrecht

Vakgarage Autoweerd Utrecht - Utrecht

36 reviews geplaatst waarvan 4 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Nog nooit zo'n slechte ervaring gehad.
Geplaatst door op 9 feb. 2014 15:40
Reactie van autobedrijf: Beste meneer of mevrouw Heitkamp, bedankt voor uw beoordeling. Een zeldzame, alle overige recensies zijn juist stuk voor stuk bijzonder positief. Ik ben daarom gelijk intern gaan navragen wie u bent en wat er mis zou zijn gegaan. Een aanmerking nemen wij zeer serieus en gaan daarmee aan de slag tot er een passende oplossing is waar de klant alsnog tevreden over is. Echter, tot nu toe weten mijn medewerkers niet wie u bent en ook niets van uw vermeende bezoek aan Autoweerd, zo er ook geen enkele "klacht" bekend is. De vraag volgt: is deze opvallende afbreuk-beoordeling wel echt gebaseerd op een bezoek aan ons bedrijf? Zo ja: ik GARANDEER u een mogelijke misser grondig uit te zoeken en - indien terecht- naar tevredenheid op te lossen. Zo nee: bij deze het verzoek het professionele aspect van deze objectieve review-site te respecteren, wij werken er hard voor! Ik hoop van u te vernemen, een ECHTE klacht los ik op. Bovag-autobedrijf Autoweerd staat voor haar dealer-kwaliteit. Ik ben direct bereikbaar op tel.nummer 030-30 31 636 en anders op ons algemene nummer. Een mail is ook welkom: w.krispin@autoweerd.nl Alvast vriendelijk dank.
5 5
Onlangs mijn Volkswagen Polo gebracht voor onderhoudsbeurt en APK en met vlag en wimpel door de APK gekomen. Niet gek voor een 18 jaar oude auto! Ik ben redelijk zuinig op mijn auto maar denk dat het vakkundig onderhoud van Garage Autoweerd in de afgelopen jaren ook zeker bijgedragen heeft aan de goede staat van mijn auto. (Bij de vorige garage in de Bilt werd de auto met 10 jaar al zo'n beetje afgeschreven). Wel heb ik in overleg met de monteur besloten de brandstofpomp te vervangen. Tijdens de reparatie bleek dat er toch een andere brandstofpomp besteld moest worden omdat deze niet optimaal zou passen (knik in slang). Ondanks het extra werk voor de monteurs om opnieuw de reparatie uit te voeren is er gekozen voor de beste oplossing voor mij als klant. Verder zijn alle medewerkers altijd heel vriendelijk en geven goede uitleg over de reparaties. Heel fijn! Ik hoop dat Autoweerd nog lang op deze manier doorgaat.
Geplaatst door op 23 dec. 2013 11:19
5 5
Bedankt voor de overheerlijke staaf. Ik kom al jaren in deze garage, waar ik verscheidene auto's heb gekocht. Dat zegt voldoende. Ook bij een eventuele nieuwe auto (geen Daihatsu) hoop ik te kunnen blijven komen. Altijd goed, deskundig, aardig geholpen. Veel succes. Een prima 2014.
Geplaatst door op 20 dec. 2013 8:29
5 5
Goede vakkundige garage. Keuringen en beurten zijn flexibel in te plannen. Reparaties worden snel gedaan.
Geplaatst door op 17 dec. 2013 19:23
5 5
Bij Autoweerd heb je het prettige gevoel dat je goed zit. Ze kennen niet alleen mijn auto - maar ook mij. Leuk team, open mensen, makkelijk contact. En gewoon bij mij om de hoek! Het bestaat nog!
Geplaatst door op 17 dec. 2013 16:24
5 5
De belangrijkste reden om voor een autobedrijf te kiezen is voor mij betrouwbaarheid. Bij Autoweerd zit dat voor mijn gevoel goed. Ik kan er altijd snel terecht, onderhoud en reparaties worden netjes en vlot uitgevoerd, en je wordt altijd vriendelijk en correct te woord gestaan. Bij reparaties wordt het kostenplaatje telefonisch doorgegeven, en vaak krijg ik de auto gewassen en gestofzuigd terug.
Geplaatst door op 16 dec. 2013 20:20
5 5
Wederom zeer tevreden! Ik beloofde het kenbaar te maken, bij deze: De mannen van Garage Autoweerd in Utrecht begrijpen waar het om gaat! Supper-service en toch elke keer weer een realistische prijs. Fijn bedrijf en ik wens ze het allerbeste toe!!

Pieter - Volvo V70
Geplaatst door op 7 dec. 2013 12:22
5 5
Mijn complimenten voor de supergoede service van Garage Autoweerd. Vorige week mijn auto weggebracht en had de hoop al opgegeven. Bij een dealer vertelde ze mij dat de auto beter naar de sloop gebracht kon worden. Voor een second opinion naar Autoweerd gegaan en werd meteen vriendelijk te woord gestaan. Ze belden meteen de volgende dag terug dat het zeker de moeite waard was om de auto te laten repareren voor een mooie prijs. Dus nu heb ik binnen een week weer een rijdende auto die door de APK is en zeker nog een jaartje meekan. Nogmaals bedankt garage Autoweerd en tot de volgende keer!
Geplaatst door op 22 okt. 2013 9:33
5 5
Elke reparatie wordt met zorg (en voorzover ik het kan beoordelen, niet te duur) uitgevoerd.
Ook de gratis winterinspectie is fijn omdat ik dan met een echt gerust gevoel weer op pad ga.
De afgelopen 8 jaar nooit er over nagedacht bij ze weg te gaan.
Geplaatst door op 23 nov. 2012 13:53
Reactie van autobedrijf: Hartelijk dank voor uw reactie! Fijn te horen dat u al die jaren al vertrouwen heeft in onze garage ;-) Op naar de 10 jaar en meer! En mét gratis winters-inspecties natuurlijk. Vriendelijke dank en graag tot ziens. Werner Krispin
5 5
Deze pluim verdienen ze dubbel en dwars ;-) Na een dubieuze diagnose bij de bekende fastfitter (grrrr!) wilde ik mijn auto al naar de sloop brengen, er "moest" van alles aan gebeuren. Probleem en balen. Autoweerd opgezocht voor een andere auto, en die boden aan mijn Renault ook eens na te kijken en.. nu rij ik weer IN MIJN EIGEN auto rond voor nog geen 300,-, mét APK en banden! Ik ben hier echt heel blij mee en ga sparen voor een ander volgend jaar!
Geplaatst door op 7 nov. 2012 19:35
Reactie van autobedrijf: Bedankt voor de "pluim" dan ;-) Gelukkig dat het best meeviel wat er écht mis was met uw auto. En... ons doel ook bereikt: met eerlijke informatie het vertrouwen van een klant ontvangen. Helaas denken sommige fastfitters nog steeds enkel maar aan geldklopperij op basis van de de APK (..het MOETEN repareren??) omdat ze de klant toch nooit meer terugzien. Wij geloven liever in de lange-termijn door met u mee te denken.

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 36 reviews
. (33 positiefen3 negatief

< 1 2 3 4 >