vergelijk, kies en maak een afspraak
Vakgarage Autoweerd Utrecht

Vakgarage Autoweerd Utrecht - Utrecht

36 reviews geplaatst waarvan 4 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Prima garage in de buurt, meedenkend!
Geplaatst door op 24 sep. 2012 16:54
5 5
Volvo S70 gebracht om aircopomp te vervangen. Deze leverde ik zelf aan. Dinsdagochtend gebracht, einde van de middag werd ik gebeld dat de radiator er ook uit moest omdat deze in de weg zat. En dat, zelfs als ze de pomp niet zouden vervangen, het me al ruim 200 euro ging kosten! Uiteindelijk toch voor vervanging gekozen, voor bijna 600 euro.(Kosten van de pomp niet meegerekend)

De airco werkt weer, maar de gang van zaken vond ik zeer merkwaardig en dat heb ik ze ook te kennen gegeven.
Ik verwacht van een garage dat ze me voordat de klus echt begint een indicatie van de kosten kunnen geven, en niet halverwege opbellen 'dat het wat duurder' gaat worden. Jammer.
Geplaatst door op 24 jul. 2012 8:29
Reactie van autobedrijf: Beste meneer Starreveld, Bedankt voor deze melding. Een ontevreden klant is bij Autoweerd gelukkig zeer zeldzaam en wanneer het al eens voorkomt, zoeken we graag uit hoe dat kwam. Zodat we onze klanten voortaan nog beter van dienst kunnen zijn. Ik heb zojuist overleg gehad met onze chef werkplaats. U heeft gelijk dat er dit keer vooraf een te lage prijs-indicatie is afgegeven, het vervangen van de aircopomp is bij de meeste S-modellen tussen de 2 en 3 uur werk. Op basis van ervaring was de indicatie dus niet verkeerd, maar wij hadden in uw geval EERDER ( voor de klus, niet tijdens ) aan u moeten melden dat het bij uw auto meer werk was. Onze excuses daarvoor. Hoewel u uiteindelijk betaalde wat de klus ook werkelijk kost, begrijp ik het gevoel van een 'tegenvaller'. Ik neem contact met u op, om u een volgende keer tegemoet te mogen komen. Met vriendelijke groet, Werner Krispin Garage Autoweerd Utrecht
5 5
Ben al 18 jaar klant bij garage Autoweerd, dat zegt al genoeg! Ik rij dit jaar 25 jaar Daihatsu zegt ook genoeg...! Altijd een zeer prettige garage gevonden met uitstekende service, adviezen en prettige mensen. Laat ze vooral zo doorgaan dan blijf ik ook doorgaan als klant bij deze garage, ik hoop nog jaren...
Geplaatst door op 16 jul. 2012 21:04
5 5
Wat een SUPERLEUKE garage! Ik kwam enkel langs met m'n benzineklepje kapot, maar ze verhielpen gelijk andere euvels waar ik al even mee rondreed! Ik hoefde niks af te rekenen want over 2 weken gaat mijn Polo er heen voor de onderhoudsbeurt! #service!
Geplaatst door op 20 mei 2012 12:10
5 5
Echt heel fijne service bij Autoweerd! In het kort: Mijn Peugeot defect vlak voor vertrek familie-weekend, net als de delaer had Autoweerd eigenlijk geen tijd, maar 's avonds hebben ze doorgewerkt en ik kon met een gewassen auto toch op pad! Supersuper bedankt mannen!!!
Geplaatst door op 4 apr. 2012 15:24
5 5
service op de 1e plaats, vriendelijk, zeer service gericht, vakkundig, betrouwbaar, kwaliteit. Ik kom zeker terug.
Geplaatst door op 29 mrt. 2012 19:36
5 5
Zeer tevreden ben ik over deze garage. Mijn auto had buiten mijn schuld flinke schade en dreigde total loss verklaard te worden maar mijn auto ziet er weer fantastisch uit en ook de verzekeringsafhandeling verzorgde zij geheel. Het heeft me uiteindelijk niets gekost.
Geplaatst door op 7 mrt. 2012 20:50
5 5
Heel fijne garage. Ik breng mijn leaseauto (Renault) en ook de Toyota van mijn vriendin al jaren voor de APK's en onderhoud en elke keer ben ik dikt tevreden over hun adviezen. Prijzen zijn ook niks mis mee, ze denken echt mee wat het best is om te doen. Voor goeie service, een betrouwbaar adres met echte automannen en een redelijke prijs, zit je hier goed.
Geplaatst door op 6 mrt. 2012 16:01
5 5
De mannen van Autoweerd hebben de Toyota van mijn meisje prima gerepareerd tegen een zeer redelijke prijs.
service was meer dan verwacht .. thanx mannen
Geplaatst door op 3 mrt. 2012 20:05
5 5
Top vind ik hen: altijd vriendelijk en behulpzaam. En zeer tevreden over kwaliteit.
Geplaatst door op 1 mrt. 2012 16:26

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 36 reviews
. (33 positiefen3 negatief

< 1 2 3 4 >