vergelijk, kies en maak een afspraak
AutoGarage REFLEX

AutoGarage REFLEX - Amersfoort


SCORE UIT 68 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

68 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Ik loop al wat jaren bij deze garage heb daar toen een opel corsa gekocht heel fijn geholpen altijd ga ik voor kleineen groete beurt daar heen allemaal vŕiendelijk het personeel en eigenaar de volgende auto zal ik daar zeker weer kopen wordt altijd goed geholpen deze garage is zeker aan te raden
Geplaatst door op 13 okt. 2018 10:31
5 5
Ik kom al jaren bij deze jongens voor mijn apk en onderhoud altijd netjes en niet al te duur
tevens zijn er mooie occasions goede prijs kwaliteit verhouding
Geplaatst door op 19 mei 2018 14:38
5 5
Wij hebben hier een Auto gekocht waarbij de versnellingsbak binnen 3 weken volledig kapot bleek te zijn. Na een jaar discussie, de auto heeft er in totaal 9 maanden stil gestaan, 1/3 van de aankoop bedrag terug gekregen. JE AUTO HIER NIET KOPEN! Dit probleem komt namelijk vaker voor! Valse informatie, er worden slechte/ kapotte onderdelen in de auto geplaatst!
Geplaatst door op 27 dec. 2017 9:08
5 5
Hier een auto gekocht en oude auto ingeruild. Na een paar dagen rijden begaf de accu het. Dit kan gebeuren en ben er vanuit gegaan dat dit geen opzet was. Echter werkte de radio ook niet. Dit zou keurig afgehandeld worden en de code voor de radio zou achterhaald worden. Na twee keer langs te zijn geweest hebben ze helemaal niks gedaan alleen de auto beschadigd. We zijn inmiddels een maand en verder en heb nog geen wervelende radio. Ook is de auto die ik heb ingeruild bij deze garage te koop gezet op hun website. Hier geven ze aan dat bij 257.000km de distributieriem is vervangen. Dit is helemaal niet waar want toen had ik de auto nog in bezit. Doe geen zaken met dit bedrijf die het normaal vinden klanten van valse informatie te voorzien en andermans spullen zonder resultaat te beschadigen zonder enge vorm van compensatie hiervoor te krijgen.

Geplaatst door op 12 jul. 2017 11:36
5 5
Mitsubishi colt CZC Cabriolet hier gekocht voor onze dochter, na een paar dagen ging er een waarschuwings lampje branden op het dashboard (stuurhoeksensor) en begon de koelvloeistofslang te lekken, hiermee naar de mitsubishi dealer gegaan om hem verder na te laten kijken bleek dat er voor zeker 4000 euro aan reparatie aan mankeerde. Remmen, (winter, verschillende) banden, koelvloeistofslang, uitlaat, airconditioning bleek te vervangen te moeten worden, ook had deze auto schade gehad want het stuurhuis sloot niet goed aan op het chassis.. Bij melding van deze informatie kregen wij niet ons geld terug maar kwamen ze met een lullig bedag van 1200 euro (na veel onderhandelen) en de oude inruil auto kregen we hierbij terug dus hebben we 1300 euro verlies. Onze dochter gaat hier echt niet meer mee rijden dus wilde wij van deze auto af en hebben wij onze verlies moeten nemen. Wij zijn zeer teleurgesteld. Tot onze verbazing staat deze auto gewoon weer in de verkoop, diit kan echt niet. (De verkoper wist van niets zei hij en de auto zou naar een veiling gaan)
Geplaatst door op 2 jul. 2017 21:31
5 5
We komen met onze beide auto's al jaren bij deze garage (niet bij Reflex gekocht overigens) en zijn zeer enthousiast. Altijd erg aardig, altijd goed meedenken en tot nu toe zijn altijd al onze problemen opgelost. Ze vervangen alleen wat nodig is en proberen het eerst te repareren (bij andere garages wel andere ervaringen gehad).
Garage is zeker een aanrader (maar dat hebben mensen blijkbaar al ontdekt want het is de afgelopen jaren enorm gegroeid en ook geprofessionaliseerd).
Geplaatst door op 17 mei 2017 13:56
Reactie van autobedrijf: Super leuk om uw positieve review te lezen, hartelijk dank hiervoor! Dat is een groot compliment wat wij met veel plezier in ontvangst nemen :-)
5 5
4 februari j.l. dacht ik daar een mooie renault laguna te kopen. Na nog niet thuis gekomen te zijn begon de ellende waaronder hevig schudden van de auto en de automatische versnelling springt steeds in noodloop. Ik ben toen bij mijn eigen garage geweest waar de auto nagekeken is. De kosten om de auto technisch goed te krijgen bedroegen 1000 euro. Er werd me geadviseerd om terug te gaan naar auto reflex in de hoop dat ze de auto terug zouden nemen. Er bleek trouwens ook nog na een regenbui dat de bijrijderskant onder water stond. Ik ben toen terug naar de garage geweest en daar werd ik vriendelijk te woord gestaan door jimmy. Ze zouden de auto nakijken en de lekkage verhelpen. Nou bleek het hevige schudden te komen door een verkeerde as die hun geplaatst hadden. Die hebben ze ook vervangen omdat dat in de garantie viel? De lekkage was verholpen zeiden ze en de noodloop zou ook verholpen zijn. Ik rij op zaterdag weg bij de garage en nog niet eens thuis viel hij weer in de noodloop. Heb hem op maandag gelijk weer terug gebracht. Ze hadden op dat moment geen tijd dus kreeg netjes een leenauto mee. Kon hem na 2 dagen ophalen met de woorden dat alles goed was. De lekkage was verholpen maar wat blijkt ik rij nog niet weg of hij springt weer in de noodloop. Ben gelijk terug gereden ze hebben hem uitgelezen en kwamen er niet uit. Ik heb toen gezegd aangezien ik er maar ongeveer 500 km mee heb gereden om de auto terug te nemen en dat ik dan een andere auto uit kon zoeken voor hetzelfde bedrag. Dat kon niet er werd mij geadviseerd om de automaatbak te laten flushen wat me zo' n 3 a 400 euro heeft gekost. Dan zou het probleem verholpen moeten zijn. Nou wat blijkt: niet dus en de lekkage is ook niet verholpen want de auto staat na de eerste regenbui alweer onder water. Dus ik voel me bij deze knap belazerd door autogarage reflex.
Ik hoop dat ze dit lezen en dat ze me ergens in tegemoet komen. In feite heb ik nu een auto die er leuk uitziet maar waar ik niks aan heb. En 1800 euro armer.
Met vriendelijke groet
Een teleurgestelde koper
Geplaatst door op 20 mrt. 2017 18:58
5 5
Ik kom al jaren bij deze garage en wordt elke keer zeer goed geholpen.
Kwam met een probleem rond sluitingstijd en werd meteen geholpen en dat is service.
Bij binnenkomst bij de balie wordt je ontvangen door een receptionist die naar je luistert en een oplossing voor je hebt.
Ik vind reflex een zeer goede en goedkope garage.
Geplaatst door op 12 jan. 2017 22:34
5 5
Ik geloof al die slechte recensies van hieronder niet. Dit is een vaste garage voor mijn hele familie geworden en er is niemand die er ooit een slechte ervaring heeft gehad. Respect staat bij hun op nummer 1, ze bieden een luisterend oor en houden rekening met de klant. Nooit problemen gehad na een reparatie, prijs is goed, kwaliteit is goed en werknemers zijn super vriendelijk. Ga zo door heren!
Geplaatst door op 30 dec. 2016 14:57
5 5
Geweldige service, kwam even tussen door omdat mijn mistlamp bleef branden. Monteur heeft lampen vervangen en probleem opgelost
Geplaatst door op 16 dec. 2016 23:31

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 68 reviews
. (57 positiefen11 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 >