vergelijk, kies en maak een afspraak
AutoGarage REFLEX

AutoGarage REFLEX - Amersfoort


SCORE UIT 68 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

68 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
vriiendelijke mensen met verstand van zaken. afspraken maken op het moment dat het mij uitkomt,geen probleem.je kan op elk uur van de dag bij ze terecht,niets is ze teveel. ben zeer tevreden. vr. groet. otto onderwater.
Geplaatst door op 6 jul. 2015 0:19
5 5
Al heel wat jaren klant van deze super garage. De eigenaar leren kenen toen hij zelf nog bij een garage werkte. Weet dus hoe de eigenaar is begonen met deze garage waarvoor ik veel bewondering heb. Gewoon eerlijk en oprecht en je gaat met een gevoel weg dat je niet besodemieterd bent. Ik hoop nog jaren klant te kunnen wezen van deze super garage.

Trefwoorden: eerlijk, vakkundig, klantvriendelijk, snelle sevice, en het alle belangrijkste zo goed koop als mogelijk werken.
Geplaatst door op 7 mei 2015 16:43
5 5
Bij een spontaan bezoek ben ik ontzettend goed ontvangen. Kwam voor een servicebeurt aan de airco. Daarna heb ik impulsief gevraagd voor een kleine beurt. Ondanks hun drukke agenda hebben ze dit met plezier voor mij gedaan! De lekkere koffie en uiterst fijne zithoek waar de klanten kunnen wachten is ook top!
Geplaatst door op 7 mei 2015 14:31
Reactie van autobedrijf: Heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling en wij hopen dat u met de auto veel veilige kilometers maakt!
5 5
net de auto laten keuren werd netjes gebeld voor reparatie zeer goed gedaan top garage aanrader superrrr
Geplaatst door op 21 mrt. 2015 11:31
5 5
Een top-garage !
Zoals eerder beschreven uiterst (klant-)vriendelijke, vakkundige en behulpzame mensen; hier sluit ik mij volledig bij aan.
Zo wens je altijd geholpen te worden in een garage. Hier voel je je klant.
Reflex een garage die je vertrouwen geeft !
Geplaatst door op 2 mrt. 2015 12:14
5 5
Goede en betrouwbare garage! Ze beoordelen objectief of bepaalde onderdelen wel echt vervangen moeten worden. Vooraf goede afspraken en de prijs die afgesproken is is ook gerekend ,zelf een gratis leenscooter.
Oude onderdelen waren ter controle aanwezig,
Zeker een aanrader en voor mij vanaf nu een vast reparatie bedrijf.
Geplaatst door op 27 nov. 2014 13:35
Reactie van autobedrijf: Beste B. Lucht, De leuke samenwerking was geheel wederzijds. Bedankt voor je goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Reflex
5 5
Garage die je voorliegt over je schade. Koppakking was stuk maar volgens de garage was het de radiator en waterpomp. Die laten maken, week later auto stuk. Koppakking helemaal kapot, was heel makkelijk te zien maar garage wist dat ik dan niks had laten repareren omdat de kosten van een nieuwe koppakking de auto niet waard waren. Oplichters!!!
Geplaatst door op 13 nov. 2014 12:46
Reactie van autobedrijf: Geachte heer/mevrouw Van Dijk. We vinden het erg jammer dat u zo iets is overkomen. Maar wij kunnen u helaas niet in ons bestand vinden en zijn in de veronderstelling dat u NIET bij ons bent geweest. Graag zouden we u van harte verwelkomen met de factuur die u heeft ontvangen. Met vriendelijke groeten, Team AutoGarage REFLEX LET OP: Er zijn meerdere garages in ons omgeving!!
5 5
Al jaren komen we bij Garage Reflex in Amersfoort.
Altijd vriendelijk, zeker goede prijzen, betrouwbaar, snelle service!
Ik raad iedereen aan om naar Garage Reflex te gaan als ze willen dat hun auto in betrouwbare handen zijn.
Geplaatst door op 10 mei 2014 14:55
5 5
5 jaar geleden heb ik bij Reflex een auto gekocht. Ik heb nooit problemen gehad met mijn auto. Ik geniet nog steeds van mijn auto net als de eerste dag dat ik hem kocht. Ik ga altijd voor onderhoud en APK naar garage Reflex. Je word daar altijd openhartig ontvangen. Reflex! Jullie zijn de beste!
Geplaatst door op 7 mei 2014 11:25
5 5
Ik werk al een aantal maanden in Amersfoort en woon zelf in Alphen a/d Rijn. Via mijn collega ben ik terecht gekomen bij Garage Reflex. Ik ben erg onder de indruk van hun werkwijze en klantgericht/vriendelijke verwelkoming. Perfecte chill gelegenheid (tv, bankstel), heerlijke koffie en veel goedkoper dan de garage waar ik al jaren kom! Ik weet waar ik voortaan moet wezen! Jongens van Reflex! Mij zullen jullie vaker zien!
Geplaatst door op 7 mei 2014 11:16

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 68 reviews
. (57 positiefen11 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 >