vergelijk, kies en maak een afspraak
AutoGarage REFLEX

AutoGarage REFLEX - Amersfoort


SCORE UIT 68 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

68 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Ik had distributie riem en multi riem en waterpomp met de nodige rollen en spanners zelf gekocht en zou deze met een goede vriend plaatsen. dat ging niet door helaas.
Dus ben ik naar mijn vak garage gegaan waar ik eerder ben geweest en uitgelegd.
Antwoord geen probleem u betaald alleen de montage , ik helemaal blij en einde van de dag klaar.
Alles weer in orde en kan met gerust hard weer de nodige km rijden, en om zelf te gaan sleutelen voor een zeer schappelijke prijs .
Ik ga niet zelf meer sleutelen en laat het de vakmensen over bedankt heren goed gedaan.
Hier zijn vriendelijke mensen en goede service .
Geplaatst door op 15 jul. 2016 7:33
5 5
Ik kwam er voor een occasion. Het had er veel van weg dat de aangeboden auto een ex-schadeauto was, er waren overspuitplekken te zien en een van de draagarmen was krom. Dit geeft niet, maar het is beter als men je dit vooraf verteld en niet dat je het zelf moet constateren. Ik heb de auto laten staan.
Geplaatst door op 13 jul. 2016 13:38
5 5
Via internet deze garage gevonden.
Afspraak via internet gemaakt; dat verliep niet soepel. Na telefonisch contact is de afspraak snel ingepland. We konden snel terecht en de APK en kleine beurt waren binnen een paar uurtjes gedaan. Keurig gebeld dat de auto weer klaar stond.
We kregen ook nog de tip om een klein onderdeeltje via de sloop op de kop te tikken.
Prima service en betaalbaar. We werden vriendelijk geholpen.
Wij komen hier zeker weer terug.
Geplaatst door op 10 jun. 2016 10:36
5 5
Op de vraag of ze de oude knipperlicht schakelaar wilden uitbouwen en de nieuwe wilden monteren kreeg ik te horen: Dat doen we niet, we bouwen geen meegebrachte onderdelen in. Waardeloos verhaal dat ze de garantie niet konden waarborgen.
Geplaatst door op 3 jun. 2016 17:39
5 5
Uitstekend bedrijf met bereidwillig personeel. Absoluut geen bedriegerij, ik vind dat best erg als ik dat lees. Mijn ervaring is juist dat de klant koning is. Ook geen gekonkel over prijzen. Je krijgt offerte en daar doet men het voor. Je kunt er zelfs vaak zaterdag terecht voor kleine dingetjes.
Bram (Espace, Mazda5, Citroen)
Geplaatst door op 2 jun. 2016 19:21
5 5
Kon direct na telefonisch overleg terecht. Airco laten afvullen en bijvullen(zat nog maar 185 gr vloeistof in van de 900 gram), zeer mooie prijs, kan nergens goedkoper, zeer vriendelijk personeel, geleverde service kwaliteit en snelheid TOP! Ook de achterste uitlaatdemper op de brug bij laten stellen, zat niet in een rechte lijn onder de cabriolet.
Geplaatst door op 24 mei 2016 14:14
5 5
1. The cleanest and most organized garage I have ever seen!
2. The fastest service I have ever received so far!
3. I am definitely coming back! :)
Geplaatst door op 11 aug. 2015 12:19
5 5
Snel en goed geholpen!
Geplaatst door op 11 aug. 2015 5:51
5 5
Zeer netjes behandeld, gelijk bij het eerste contact over de telefoon waren ze duidelijk en konden er afspraken worden gemaakt. Bij de door mij gekochte occasion kwam na een paar dagen toch een onverwachte storing, dit kan altijd gebeuren. Hierna weer gebeld waarna door de medewerkers van garage Reflex een passende oplossing werd aangedragen.
Voor mij dus een garage waar ik zeker terug kom voor onderhoud en in de toekomst zeker ga kijken voor een occasion. Klantvriendelijk en zeker klant gericht.
Geplaatst door op 6 aug. 2015 9:53
Reactie van autobedrijf: Hartelijk dank voor uw beoordeling en wensen u veel plezier met uw occasion!
5 5
Ik kom zeker terug want ik werd heel snel en goed geholpen bij Reflex. Gekozen n.a.v. de reviews op internet en die klopten precies met mijn ervaring. Ik ben blij dat ik nu een adresje heb waar het goed voelt. Verstand van zaken, met je meedenken en ook nog attent. Fijn!
Geplaatst door op 15 jul. 2015 21:44

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 68 reviews
. (57 positiefen11 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 >