vergelijk, kies en maak een afspraak
AutoGarage REFLEX

AutoGarage REFLEX - Amersfoort


SCORE UIT 68 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

68 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Als je al een aantal jaren ergens naartoe gaat om in dit geval je auto te onderhouden en apk te laten doen,en je bent erg tevreden dan vind ik dat je een recensie moet plaatsen.
Ik kom al een aantal jaar bij Reflex in Amersfoort. Voor zowel onderhoud als APK.
Ik ben ontzettend blij met deze club. Ik vind ze vriendelijk, heb het idee dat ze me "kennen" en dat ik daardoor ook niet in de maling word genomen. Ze houden me netjes op de hoogte en vragen om akkoord bij de voorgestelde reparatie.
Ik laat regelmatig voor een apk m'n auto nakijken door een vriend die erg veel weet. Hij geeft mij een schatting van wat er naar boven zou kunnen komen qua reparatie en dat klopt dan eigenlijk altijd wel.
Oftewel, .ze zijn betrouwbaar. En dat is prettig.
Geplaatst door op 9 dec. 2016 18:52
5 5
Geweldige garage, goede service, zeer fijne eigenaar. Zijn ontzettend blij met onze polo uit 2003.17
Geplaatst door op 13 nov. 2016 14:25
5 5
Super garage vriendelijk geholpen en niet te duur
Geplaatst door op 5 nov. 2016 18:24
5 5
he mo de zaak loopt heb net bericht gehad we zullen nu zien wie er gelijk heeft heb aardig wat bewijzen kijken hoe eerlijk je bent ,ik heb de aankoopbon van de auto en dat er een andere motor inzit die bon en onze wattsapp gesprekken
vrg t gl
Geplaatst door op 23 sep. 2016 11:48
5 5
Wij zijn zeer tevreden over de reparatie en alles wat erbij komt kijken. Niet alleen zakelijk bezig zijn maar ook verdiepen in de klant haar wensen! Hierover ben ik zeer tevreden en tevens blij dat ik mijn auto zonder zorgen bij jullie kan achter laten.Jullie tonen niet alleen interesse in de auto maar als het even kan ook met de klant zelf.Top.
Geplaatst door op 15 sep. 2016 7:43
Reactie van autobedrijf: Hartelijk dank voor uw beoordeling!
5 5
De auto van mijn vrouw had een APK keuring nodig en wij konden dezelfde dag nog terecht bij deze garage! Nadat we de auto gebracht hadden werden we al keurig te woord gestaan. Tijdens de APK zijn er een aantal punten naar voren gekomen en daarover werd direct telefonisch contact gelegd en met een goede prijsindicatie. De auto werd netjes gerepareerd en de communicatie verliep uitstekend. De garage oogt netjes en de service is uitstekend.
Geplaatst door op 14 sep. 2016 10:56
5 5
Fiat Punto aangeschaft bij Autogarage Reflex. Keurig geholpen en auto aangeschaft voor scherpe prijs. Zeer tevreden over prestatie auto.
Kom zelf uit Harderwijk maar ben blij dat ik de keus heb gemaakt deze auto hier te kopen.
Geplaatst door op 13 sep. 2016 14:47
5 5
Hè Mø hè leuk die reactie eigenlijk ben je zielig maar we wachten even de arag rechtsbijstand af zoals ik al zei heb Alles op de app staan en heb ook de aankoop bon van de auto was een andere prijs maar dat komt nog wel.
We zullen zien
Geplaatst door op 12 sep. 2016 12:28
5 5
heb mijn auto daar gekocht vanaf dat moment alleen maar problemen gehad met de auto.
vele keren terug geweest en elke keer was het weer wat anders.
er zijn een paar sensors kapot maar hij heeft van alles gedaan maar niks hielp.
ben nu zover dat ik mijn rechtsbijstand heb aangeschreven omdat hij de plicht heeft om een reparatie goed op te lossen dat is niet gebeurd, het enige wat hij doet is dreigen.
ben helemaal klaar met dat bedrijf voel me belazerd maar ga hem nu aanpakken wil dat mijn auto goed gemaakt word
Geplaatst door op 10 sep. 2016 20:43
Reactie van autobedrijf: Beste T, Uw verhaal klopt voor geen meter. Er is aan u een auto verkocht voor een paar honderd euro's 3 jaar geleden. Vervolgens komt u zelf 6 maanden geleden met de diagnose en onderdelen, wij vervangen het zoals het hoort en u bent tevreden. U gebruikt uw auto voor het werk 6 maanden lang en vervolgens komt u met het verhaal zoals boven geschreven. Wij hebben van u zo lang niks gehoor en ineens u zegt dat wij dreigen? Ik citeer uw worden ''ga hem nu aanpakken wil dat mijn auto goed gemaakt word'', u bent hier die dreigt! U komt zelf met tweedehands onderdelen, u kunt toch niet verwachten dat wij de garantie zullen geven aan uw meegebrachte tweedehands onderdelen? Wij hebben aan u een aantal keer uitgelegd dat wij aan onderdelen die u brengt geen garantie geven, wel aan arbeid. Ik verzoek u vriendelijk om het verhaal van u aan te passen en de waarheid invullen Met vriendelijke groet, Autogarage Reflex
5 5
garage reflex heeft mij vanaf het moment dat ik daar een auto kocht mij in de kou laten staan ben ondertussen elke week terug geweest omdat hij mijn auto niet goed heeft gemaakt elke keer was er wat anders met de auto elke keer een fout melding.
ik ben nu zo ver dat ik mijn rechtsbijstand heb aangeschreven en dat ik mijn recht ga halen,hij heeft de plicht om een reparatie naar behoren op te lossen dat is niet gebeurd.
dus gaan we zien wie er gelijk heeft
Geplaatst door op 10 sep. 2016 20:35

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 68 reviews
. (57 positiefen11 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 >