vergelijk, kies en maak een afspraak
Garagebedrijf Gieroo

Garagebedrijf Gieroo - Maasdijk


SCORE UIT 322 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

322 reviews geplaatst waarvan 42 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Auto defect, zonder afspraak gebracht. Storing verholpen, prima vakmensen.
Geplaatst door op 2 mei 2016 18:15
2 van de 2
Hadden een probleem met koppelen. Na inspectie een belletje gekregen dat er veel meer aan de hand was. Na overleg alles laten opknappen. Wel prijzige reparatie geworden maar beter dan stom uitvoeren wat gevraagd wordt en dan een week later een ander probleem hebben.
Geplaatst door op 2 apr. 2016 15:27
2 van de 2
Prima service! Fijn dat de auto wordt opgehaald en weer thuis gebracht,
Geplaatst door op 21 mrt. 2016 13:30
2 van de 2
Prima garage. Goeie service. Fijn dat ze je auto meenemen en weer terugbrengen. Eerst een telefoontje wanneer er veel moet gebeuren en de kosten hoger uitkomen zodat je op de hoogte bent en ja/nee kunt zeggen.
Geplaatst door op 16 mrt. 2016 15:02
2 van de 2
Super service ,auto wordt opgehaald en de zelfde dag weer netjes terug gebracht.overzichtelijke rekening,en alles werkt weer naar behoren.
Geplaatst door op 8 mrt. 2016 14:27
2 van de 2
Goede service! Direct online zien wat de bedragen zijn die je moet betalen voor onderhoud of reparatie.


Geplaatst door op 7 mrt. 2016 15:56
2 van de 2
Uitstekende garage. We komen er al jaren. Snelle en zeer goeie service
Geplaatst door op 1 mrt. 2016 11:39
2 van de 2
Kleine beurt, snel en goed gedaan. Helder en transparant over wat ze gedaan hebben en waarom. Dus top!
Geplaatst door op 23 feb. 2016 13:13
2 van de 2
Voor de eerste keer de auto bij Gieroo gebracht. Alles is volgens afspraak gemaakt. Voor de extra reparaties is er eerst contact opgenomen met mij om te overleggen. Men heeft ook gebeld dat de auto klaar is. Klasse garage. Volgende keer ga ik zeker terug en zal de garage aanbevelen bij vrienden, familie en collega's.
Geplaatst door op 13 feb. 2016 10:07
2 van de 2
Hele goeie garage. Goeie communicatie en service. Word altijd goed geholpen!
Geplaatst door op 29 jan. 2016 15:45

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 322 reviews
. (322 positiefen0 negatief

Garagehouder

< 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >