vergelijk, kies en maak een afspraak
New Car Center Helmond

New Car Center Helmond - Helmond

38 reviews geplaatst waarvan 3 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Goede vakman, en geeft altijd eerst een prijsopgave..
Geplaatst door op 7 mrt. 2018 12:20
1 van de 2
Het zijn oplichters, auto gekocht met twijfels en die waren niet voor niets. Auto was van tevoren al kapot, kapotte koppakking en zouden ze zogezegd maken. Na daarna een 2-tal weken ermee te hebben gereden kapte de auto er midden op de snelweg mee, reden; Kapotte koppakking en distributieriem geknapt. Garage ontkent alles en bekend geen schuld en ze behandelen je ineens totaal anders. Kon voor een prikkie m'n auto inleveren zodat ik nog wat geld zou krijgen en de auto zou naar de stort worden gebracht. Uiteindelijk is dat niet gebeurd en kwam ik de auto met zelfde kenteken 2 maanden later tegen op de weg. Diezelfde kapotte auto dus en nu is de laatste tenaamstelling begin dit jaar geweest. Benieuwd hoelang dat nog gaat gebeuren met dezelfde kapotte auto! Koop hier a.u.b. geen auto! Je wordt opgelicht!
Geplaatst door op 17 mei 2017 13:03
2 van de 2
Ik kom hier al een aantal jaren en ik ben een zeer tevreden klant. Eerlijke en vakkundige mensen, de monteur laat persoonlijk aan je zien wat er vervangen is en ze regelen vervangend vervoer. Kan altijd terecht bij ze. Zeker aan te raden!
Geplaatst door op 4 jan. 2016 13:39
2 van de 2
Echt super. Ouderwets goede service!! Eerlijk en betaalbaar. Ze hebben er zeker een vaste klant bij. Dikke 10!
Geplaatst door op 19 sep. 2015 10:08
2 van de 2
voor je APK en grote beurt ga je naar deze garage in helmond absoluut geen franje maar wel mensen die letterlijk iets om je auto geven (misschien wel iets meer als jijzelf!). Neem ook een flinke fooi mee want je gaat met een goed gevoel en betaalbaar weer op reis!
Geplaatst door op 3 jul. 2015 23:31
2 van de 2
Altijd zeer goede service. Onderhoud goed vakkundig en netjes.
Zeker ook qua prijs een van de betere. Ik kom hier al meedere jaren.
Geplaatst door op 8 jan. 2015 17:59
2 van de 2
Zeer vakkundig en niet duur.
Geplaatst door op 5 jan. 2015 13:00
2 van de 2
Ik ben heel goed geholpen door new car center helmond. Had een lekkage als gevolg van een slangetje dat kapot was gegaan onder mijn autobekleding. Een dagje de auto weg. Ze hebben me zelfs even thuis afgezet en later weer opgehaald toen de auto klaar was. Prima service!
Geplaatst door op 23 dec. 2014 9:57
2 van de 2
Fijne garage!
Heb in september mijn versnellings bak en koppelingsplaat laten vervangen. In november waren mijn remmen versleten.
Beide keren ben ik snel, adequaat en betrouwbaar geholpen.
Dit is een garage waar ik graag mijn auto heen breng. Super!!
Geplaatst door op 8 nov. 2014 14:53
2 van de 2
super garage, hier kom ik graag terug!
Het personeel is super vriendelijk.
Goede prijs kwaliteit verhoudng
Geplaatst door op 2 sep. 2014 1:58

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 38 reviews
. (36 positiefen2 negatief

< 1 2 3 4 >