vergelijk, kies en maak een afspraak
VakgarageVerheul

VakgarageVerheul - Barneveld

100 reviews geplaatst waarvan 8 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
ja hoor mijn vrouw had het voor elkaar, een schroef in voorband, band bijna leeg niet meer rijden dus, krikje eronder, band eraf, en bellen met autobedrijf verheul, kom maar langs wij zijn open op zaterdag werd er aan de nadere kant van de telefoon geroepen, ontvangen met kop koffie en voor ik die op had was de band weer klaar, top geregeld, tot volgende keer!!
Geplaatst door op 26 jan. 2019 12:57
5 5
Ik heb afgelopen zomer een auto gekocht bij autobedrijf Verheul en heb deze review website toen ook gezien. Ik woon zelf elders in het land en kwam de occasion online tegen, ik was dus niet bekend met Verheul. Ik had toen mijn twijfels of een waardering van 10,0 wel geloofwaardig is, maar dat kan ik nu uit eigen ervaring bevestigen.

Ik heb mijn 17 jaar oude auto gekocht met een half jaar garantie en grote beurt. Ik stond helaas al snel langs de kant van de weg omdat een bougiekabel het niet meer deed. Daarnaast ook nog schade gereden maar dat stond daar los van en was mijn eigen schuld. Daarom teruggegaan naar Verheul waar ze keurig alle vier bougiekabels vervingen zoals de wegenwacht aanraadde. Ook de schade werd zo goed mogelijk verholpen door de achterbumper weer recht en vast te zetten. Dat was toch echt mijn eigen schuld, maar ook daar werden geen kosten voor in rekening gebracht. 4 maanden na de aanschaf begon deze week een lampje te branden dat er koelvloeistof bijgevuld moest worden. Ik vermoedde een lek aangezien de grote beurt nog niet zo lang geleden was en alle vloeistoffen toen ververst waren. Probleem was dat ik elders in het land woon en de rit naar Harskamp leek mij in dit geval niet bevorderlijk voor de motor. Daarom bij een lokale garage een onderdeel laten vervangen. Even gebeld met Verheul en het verhaal uitgelegd, de rekening is vervolgens door hen betaald inclusief de arbeidsuren.
Wederom dus uitstekende service, meer dan ik contractueel van ze mag verwachten. Natuurlijk kwam er bij de aanschaf van de auto een extra bedrag voor de grote beurt en half jaar garantie, maar waar geven ze überhaupt garantie bij een auto uit 2001 met bijna 2 ton op de teller? Vooralsnog pakt dat voor mij prima uit, in het bijzonder doordat ze bij Verheul zo flexibel en behulpzaam zijn.

Kortom, die 10 is verdiend!
Geplaatst door op 12 okt. 2018 8:34
5 5
Top service! Ik heb iets meer dan een maand geleden een fiat punto occasion aangeschaft bij autobedrijf verheul. Deze was iets duurder dan ik van plan was om uit te geven aan een auto maar toch gedaan. Voor een hele scherpe prijs een nieuwe apk, grote beurt en distributie ketting erop laten zetten zodat (hopelijk) een hele tijd geen onkosten aan de auto heb. In de maand dat ik de auto nu heb ben ik twee keer teruggegaan naar de garage voor een kapot lampenkapje en een zijruit dat niet meer elektrisch bedienbaar was. Ondanks dat ik niet het volledige garantie pakket heb gekozen is het twee keer kosteloos gerepareerd en kon zelfs een leenauto gebruiken. Echt top service!! Ben erg blij dat ik hier mijn eerste auto heb gekocht en zou ook iedereen dit bedrijf aanraden!
Geplaatst door op 8 mei 2018 19:22
5 5
Ik kom helemaal uit rotterdam
en kwam via via
bij auto bedrijf verheul terecht
Nu ik nog scepties ben ben ik voorzichtig
Maar bij aan komst was er een warm onthaal echt een fam bedrijf we kwamen binnen en we kregen koffie
en een kleine rond leiding (leuk om te zien dat ook de hele fam mee werkt)
En we konden hier op ons gemak kijken naar de opel vivaro die wij hadden gekozen op de web site
en niet een verkoper in je nek hijgen om een auto te verkopen
nee gewoon lekker op je gemak en geen poespas geen druk
Na een proef rit besloten de opel te nemen
Alleen ik zelf had echter een probleempje de auto die ik had was echt op en kapot maar moest wel werken en daar mee kwam auto verheul met de oplossing
Een leen auto tot mijn nieuwe bus klaar was
Nu 3 maanden verder een klein probleempje de druk groep kapot van de versnellings bak geen probleem ze zijn hem gewoon komen ophalen met een auto ambulance en wederom weer een leen bus tot hij gemaakt is
Als er nou meer bedrijven zo zouden werken zou het in nederland gewoon fijn zijn
En ja als er iets kapot is zoeken zij. Wel voor een oplossing
Voor mij geen 5 sterren maar zeker een dikke 9
Voor service,vriendelijkheid,en zekerheid
Ga er maar eens is heen en ervaar het zelf en kijk gerust rond er zijn geen geheimen hier in dit bedrijf alles is open en bloot
Dankjewel voor jullie zorgen
Names mij
Brandweer man uit rotterdam
Geplaatst door op 16 feb. 2018 18:45
5 5
Als je twijfelt tussen twee auto's, koop dan absoluut bij autobedrijf Verheul jouw auto!

Wij hebben in februari 2016 een auto bij autobedrijf Verheul gekocht. Er brandde een motorlampje en dat leek gekoppeld aan een terugroepactie vanwege dieselschandaal. In november 2017 bracht ik mijn auto naar de SEAT dealer, alleen toen bleek dat naast de terugroepactie, de EGR cooler kapot te zijn... 1000 euro was de prognose. Sta je dan.

Dus ik dacht, toch even met Verheul bellen. Je belt dan toch met een gevoel van... Hoe gaan ze je verhaal ontvangen... Ik was echt compleet positief verrast. Kreeg Wim aan de lijn en die gaf direct aan het in orde te willen maken. Zo gebeurde. In januari is de reparatie naar tevredenheid uitgevoerd, en zelfs mijn zoontje van anderhalf vond het een leuke dag, want we mochten in een leenbusje rijden. Dus vanaf dat moment was bus een terugkerend thema;)

Kortom autobedrijf Verheul dankbaar voor deze geweldige service. Grote complimenten hoe dit is opgelost. Dus wil je betrouwbaarheid en een goede auto? Koop dan bij autobedrijf Verheul jouw auto!
Geplaatst door op 10 feb. 2018 19:41
5 5
Maand geleden een auto gekocht bij dit bedrijf en er erg over te spreken. Tijdens de proefrit waren er een paar kleine dingen. Na dit besproken te hebben werd er meteen gezegd dat dit geen enkel probleem was en dat het eerst vervangen. Bij aankoop van de auto was dit allemaal vervangen en heel tevreden over hoe de communicatie is gegaan en wat een geweldig bedrijf dit is. Ik zou het bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Geplaatst door op 9 dec. 2017 23:38
5 5
Een maand geleden heb hier mijn allereerste autootje mogen kopen. Wat een topservice! Geen poespas, geen onzin, gewoon waar het op staat. Je wordt uitstekend geholpen en voor een mooie deal draaien ze de handen niet om! Ik ben tevreden!
Geplaatst door op 4 dec. 2017 11:16
5 5
Pas geleden een mooie occasion gekocht . Heel erg blij mee evenals met de goede service en de prettige omgang met zowel verkoper als overig personeel. Een praatje en een lekkere bak koffie voor je goed en wel binnen bent. Echt een top garage.
Geplaatst door op 23 nov. 2017 18:07
5 5
Mijn auto kwam als occasion bij autobedrijf Verheul binnen en die vonden in een van de opbergkwastjes een aantal fiets- en andere sleuteltjes. De bedrijfsleider heeft de moeite genomen om ons als laatste eigenaar te traceren, te bellen voor ons adres en de sleuteltjes vervolgens terug te sturen. Ik vind dit grote klasse !!!!! Nogmaals ontzettend bedankt !!!!
Geplaatst door op 19 nov. 2017 16:02
5 5
Gewoon Top! Zijn niet veel woorden voor nodig. goede service ook zelfs in de avonduren. Ga zo door.
Geplaatst door op 24 okt. 2017 19:30

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 100 reviews
. (95 positiefen5 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >