vergelijk, kies en maak een afspraak
VakgarageVerheul

VakgarageVerheul - Barneveld

100 reviews geplaatst waarvan 8 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Mooie honda civic gekocht .heb es vergeleken met prijzen zowel particulier als bedrijven. Dacht dat ie te duur was maar viel mee gezien de staat en de weinige km.Netjes afgeleverd met apk denk dat ik van deze auto nog vele jaren plezier zal hebben, Wel enige weken erna 250 € onkosten gehad. Voor de apk mag er denk ik iets speling op de rubbers van de draagarmen zitten. Maar werd lawaaierig dus laten maken. Had wellicht contact moeten zoeken met verheul. Maar ja geen garantie, maar verder dik tevreden over dit bedrijf.
Geplaatst door op 30 aug. 2017 18:00
5 5
Een erg klantgerichte garage die zonder problemen een stapje harder doet voor mij als klant. Prettige afhandeling van de verkoop.
Geplaatst door op 30 aug. 2017 16:09
5 5
Via autotrack bij dit bedrijf uitgekomen. Had daar een prachtige Astra J 1.4 Turbo gezien.
Tijdens de proefrit bleek dat het motorvermogen niet voldoende was. Dit probleem hebben zij tot volle tevredenheid opgelost, hoewel het hen wel de nodige hoofdbrekens heeft gekost. Zij brachten ons ook steeds op de hoogte van de vorderingen die zij maakten. Wát een service hebben wij ervaren bij dit bedrijf. Kosten noch moeite hebben zij gespaard om een top product af te leveren. Grote klasse!
Ook het personeel is zeer gemotiveerd en betrokken bij hun werk, van de eigenaar tot de jongens die de auto's glimmend afleveren. Waar kom je het overigens nog tegen dat je bij aflevering van de auto je er ook nog een bos bloemen bij krijgt!
Dit autobedrijf is zeer aan te bevelen, eerlijk en betrouwbaar. Het voelt als een warm bad.

Geplaatst door op 27 apr. 2017 21:56
5 5
Zaterdag 25 februari heb ik mijn nieuwe auto opgehaald. Vanaf het eerste moment gewoon een goede klik met Dick. Eerlijk, nuchter, en totaal geen druk wordt er op je uitgevoerd om de auto te kopen.

Wij waren opzoek naar een Ford focus en waren inmiddels in Friesland geweest en Eindhoven, en een hoop plaatsen die er tussen liggen. Twee modellen gezien met ruim 20.000 kilometer minder gezien maar toch niet het juiste gevoel om over te gaan tot aankoop. En toen kwam ik via internet terecht bij autobedrijf verheul.
zoals ik al eerder zei vanaf het eerste moment een goed gevoel.

Auto keurig afgeleverd conform afspraak. Heb jaren veel pech gehad qua aankoop van mijn auto. Hoop nu dat ik hier goed aan gedaan heb. Maar wat ik nu al gemerkt heb is dat Dick in oplossingen denkt in plaats van zich verschuilen achter allerlei regels etcetera.

Ik kan niets anders zeggen zoek je een auto breng een bezoekje aan autobedrijf verheul.
Geplaatst door op 25 feb. 2017 19:58
5 5
Ik heb hier oktober 2016 een auto gekocht. Na 4 weken heb ik gebeld ivm dat mijn auto een liter olie verbruikte op 200 km, tevens had ik de auto gekocht zonder garantie. Meteen kon ik de auto terug brengen en kreeg ik een leenauto mee, top service! Na 5 weken belde ze me op, beetje laat volgende keer eerder contact houden met de klant is prettiger. Meneer we hebben van alles gedaan en geprobeerd maar dat helpt niet. Oplossing hebben we, kleprubbers vervangen, dit kost u 250,- en dan is de auto goed. Mijn vraag direct en zoniet, dan namen de kosten voor hun rekening. Uiteindelijk metbkerst nogmaals gebeld, meneer was niet de oplossing u motor heeft nieuwe zuigers nodig en deze zijn besteld. 10-1 kon ik de auto ophalen en was het blok gereviseerd en kosten me dit 250€ niet meer of minder. Nu een maand verder ben ik super blij met mijn auto en kan ik er lekker van genieten dankzij hun. Super bedrijf, bedrijf van hun woord!
Ik raad iedereen aan daar een auto te kopen is echt een wereld bedrijf met service, vakmanschap en klanttevredenheid.
Auto service Verheul en crew, super super bedankt en ga zo door
Geplaatst door op 12 feb. 2017 16:01
5 5
Hier een auto gekocht en het contact was vanaf het begin goed. Goede prijs afgesproken voor een auto die ik daar gezien had. Mijn gevoel was vanaf het begin goed en kocht de auto *zonder garantie*. Met het ophalen een nieuwe APK der op en de auto nagekeken. Ik had de auto 2 a 3 weken in het bezit en toen deed mijn ene ruitenwisser het niet meer ! Het hele mechanische deel moest vervangen worden. Ik heb meteen contact opgenomen en gezegd dat ik weet dat ik geen garantie der bij had genomen maar ondanks dat kwamen zij toch met een goede oplossing. Dik tevreden over alles en super blij met de auto. Ik zou zo weer een auto daar halen OF hun adviseren aan kennisen/vrienden.
Geplaatst door op 13 jan. 2017 6:18
5 5
Een auto van mijn gekocht zeer tevreden over afhandeling en tussentijds contact. Een reël bod op de auto ontvangen en met een fantastische afspraak dat ik 2 weken de tijd had om rustig naar iets anders te zoeken. Dick een man van zijn woord dat weet ik zeker
Geplaatst door op 10 nov. 2016 19:14
5 5
COMPLIMENT VERDIENT!!!!!!!. Gisteren een vervelende ervaring met winterbanden en nu een zeer tevreden klant. Na interne evaluatie werd ik gisteren nog gebeld voor een mogelijke oplossing. Door miscommunicatie binnen het bedrijf was e.e.a. niet goed gegaan. Excuses daarvoor. Kijk, dit vind ik klasse. Fouten kunnen wij allemaal maken, maar dan later toegeven en meedenken met de klant. Waar vind je dat nog? Nu, hier bij garagebedrijf Verheul. Wij hebben een passende oplossing gevonden, zeker tot mijn tevredenheid. AUTOBEDRIJF VERHEUL BEDANKT. Jullie verdienen een pluim!!!!
Geplaatst door op 29 okt. 2016 11:23
5 5
Positieve reviews gelezen over het bedrijf. Op zoek naar winterbanden via marktplaats hier uitgekomen. Gebeld en expliciet gevraagd naar het profiel van de aangeboden banden. In advertentie stond 5 mm en er werd mij bevestigd dat alle banden tenminste 5 mm waren. Oké, dan kom ik ze halen voor genoemde prijs, want ik moet er tenslotte ruim 80 km voor rijden. Banden liggen gestapeld in hoek en vraag dus om 1 band even goed te zien. Prima. Maar wat blijkt deze band is geen 5 mm, maar 4 mm. De kritische grens voor winterbanden (slijtprofiel bijna bereikt). Misschien is dit net de slechtste band. Maar ja, ik sta nu hier, heb andere banden niet gezien en stel voor om onder aftrek van 10 euro benzine kosten ze dan toch maar te nemen. Helaas, niet akkoord!!!!!!!!!. Vervolgens alle banden te voorschijn laten halen. Tenslotte niet voor niets helemaal naar De Harskamp gereden. EN WAT BLIJKT: op enkele banden (plekken) is het profiel nog minder dan 4 mm. DUS GEEN SPRAKE MEER VAN WINTERBANDEN. Dat deed voor mij de deur dicht. Zo kan je als deskundig bedrijf geen advertentie plaatsen.
Gelukkig heeft Verheul dat ook ingezien, want vandaag is de advertentie v.w.b. de mm gewijzigd.
Maar ja, ik geen banden en voor niets een rit gemaakt.
Vandaar deze negatieve review.
Vandaar van mijn kant een groot minpunt
Geplaatst door op 28 okt. 2016 15:06
5 5
Drie maanden geleden kocht ik mijn auto bij Verheul. Na korte tijd hoorde ik een vreemd geluid tijdens het rijden. Het bleek dat er lagers versleten waren. Dit is vakkundig, netjes en snel opgelost door autobedrijf Verheul, door goede afspraken en perfecte service!
Geplaatst door op 7 okt. 2016 18:38

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 100 reviews
. (95 positiefen5 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >