vergelijk, kies en maak een afspraak
VakgarageVerheul

VakgarageVerheul - Barneveld

100 reviews geplaatst waarvan 8 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Erg prettige koop met nette afhandeling van mijn oude auto. Wilde meedenken gezien het budget en hebben de auto keurig netjes afgeleverd.
Geplaatst door op 23 okt. 2017 14:51
5 5
Super garage & super service! Voor alles een oplossing
Geplaatst door op 14 okt. 2017 16:14
5 5
Doorgaans schrijf ik een review omdat ik ontevreden ben, maar deze schrijf ik omdat ik zeer tevreden ben met de service en de betrokkenheid van Autobedrijf Verheul. Wij hebben een 2e hands Renault Trafic aangeschaft bij Verheul, incl. drie maanden garantie & grote beurt. Ook zijn de distributieriem en toebehoren zijn vervangen voor de aflevering. Voordat we deze bus kochten hebben we heel veel bussen gereden, goedkoper en duurder. Het verschil met alle andere bussen is het vertrouwen in het bedrijf waar je deze koopt, je kunt nog zoveel controleren & testen, maar je weet nooit 'echt' wat je koopt. Verheul maakte hierin voor ons het verschil, onze argwaan verdween snel. Helaas wel na twee maanden mogen ervaren dat we niet alleen een bus kochten, maar ook de beloofde service..

De avond voordat we op vakantie wilde gaan (met een volgeladen bus) startte de bus niet. ANWB erbij, bus startte weer. Volgende dag Verheul gebeld om te vragen of er tijd en ruimte was voor een spoed reparatie. Het antwoord: "Ja natuurlijk, maar wil je niet gewoon een vervangende bus? Dan haal je jouw bus weer op als je terug komt". Wij naar Verheul (voor ons een uur rijden) & na twee uur waren we onderweg naar Zuid Frankrijk met eigen bus. Deze service bevalt ons zo dat we de bus hier ook zullen brengen voor het reguliere onderhoud.

De mensen van Verheul doen wat ze zeggen & dat is erg prettig. Een auto kan nu eenmaal kapot & bij Verheul bieden ze een passende oplossing, in ons geval onder garantie. Nogmaals bedankt!
Geplaatst door op 5 okt. 2017 19:49
5 5
Tweedehands auto bij Verheul gekocht en deze bevalt prima.
Na een paar dagen kwamen er een paar kleine puntjes naar boven
Hiervoor ben ik teruggegaan en er werd keurig een afspraak voor reparatie gemaakte
Netjes gerepareerd en onder garantie
Geplaatst door op 5 okt. 2017 18:20
5 5
Gebeld voor degelijke goedkope 2e auto. Binnen enkele dagen een telefoontje met auto.
Wezen kijken en rijden. Afspraken gemaakt over de manier van afleveren. Dit is keurig uitgevoerd.
nadat auto klaar was, deze opgehaald. na 4 dagen ben ik op weg naar huis, auto komt niet op gang.
terug naar verheul, netjes leen auto mee en probleem kosteloos verholpen, ook al was de auto zonder garantie gekocht. Top bedrijf met een top service!!!!
Geplaatst door op 5 okt. 2017 10:01
5 5
Ik heb in een eerdere review al de loftrompet over garage Verheul geblazen en wil dat hier opnieuw doen.
In april j.l. een Opel Astra gekocht inclusief drie maanden garantie. De auto voldeed uitstekend totdat wij onderweg waren naar Duitsland. De motor hield in en gaf niet de 140 pk meer die we eerst wel hadden.
Na de vakantie teruggegaan naar garage Verheul die de motor heeft onderzocht en daarbij nog specialistische hulp heeft gezocht bij een andere garage. Uiteindelijk bleek het probleem zó moeilijk te traceren dat garage Verheul heeft besloten er een andere motor in te zetten.
Echter, we waren net buiten de drie maanden garantie gekomen en zagen de (financiële) bui al hangen.
Wat schetste onze verbazing toen wij van dhr. Verheul vernamen dat dit tóch nog onder de garantie viel, omdat hij vindt dat de klant ook net buiten zijn garantie over een goede auto moet beschikken.
Dit is werkelijk ongekend, waar vindt je dit nog? Hier is de klant écht koning.Grote Klasse!!
Ik wil het dan ook niet langer verhullen: Ga naar Verheul - Warm aanbevolen!


Geplaatst door op 19 sep. 2017 20:48
5 5
Ik had een auto gekocht zonder garantie (waar ik zelf voor koos), bleek na paar dagen dat de koppeling niet goed was.
Dus autobedrijf Verheul er over ingelicht en overlegt en is dit toch nog keurig opgelost
Ik heb een goed gevoel over dit bedrijf, en laat de onderhoud van de auto ook voortaan door hun doen
M. Evers Kootwijkerbroek
Geplaatst door op 13 sep. 2017 8:57
5 5
Maandje geleden gebruikte VW Golf gekocht bij Autobedrijf Verheul. Gekozen voor afleveren met 3 mnd garantie, grote onderhoudsbeurt en nwe APK. Tot op heden zeer tevreden over mijn aanschaf, over de aflevering ben ik ook zeer tevreden. Alles volgens afspraken nagekomen, auto keurig gepoetst en afgeleverd en bos bloemen op de koop toe.
Bij aanschaf van mijn vorige auto bij een andere garage ben ik behoorlijk opgelicht, dus ik was zeer wantrouwend deze keer maar wat mij betreft is dit bij Verheul niet nodig.
Geplaatst door op 6 sep. 2017 13:08
5 5
Netjes en vriendelijk geholpen, keurig aan de afspraken gehouden. Vooraf goed geinformeerd over de kosten. Hier kom ik zeker terug. Aanrader.
Geplaatst door op 1 sep. 2017 10:37
5 5
Netjes en vriendelijk geholpen, keurig aan de afspraken gehouden. Vooraf goed geinformeerd over de kosten. Hier kom ik zeker terug. Aanrader.
Geplaatst door op 1 sep. 2017 10:23

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 100 reviews
. (95 positiefen5 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >