vergelijk, kies en maak een afspraak
VakgarageVerheul

VakgarageVerheul - Barneveld

100 reviews geplaatst waarvan 8 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

5 5
Een auto gekocht zonder garantie, maar na aankoop bleek er een gek geluid te zijn tijdens het optrekken. De schotjes in de middendemper bleken los te zitten. Dit is door Verheul kostenloos hersteld! Goede service!!
Geplaatst door op 19 sep. 2016 7:38
5 5
afgelopen week met mijn volks wagen golf een onderhoudsbeurt en apk laten doen bij autoberijf Verheul, met lood in mijn schoenen bracht ik de auto weg, ik verwachte nogal wat kosten omdat ook de dstributieriem vervangen moest worden en hoe zou hij verder door de apk komen.
Smidags kreeg ik een telefoontje dat de auto klaar was maar de voorbanden hadden te weinig profiel om door de keuring te komen, of deze vervangen mogen worden, na overleg hebben zij er een wat goedkoperre banden ondergedaan, ik kon de auto om 17:00 uur weer ophalen, ik werd hartelijk ontvangen maar in was natuurlijk erg nieuwsgierig naar de rekening, ik rekende op duizend euro, dit had een garage bedrijf bij ons in het dorp opgegeven, en het was uiteindelijk net geen zeshonderd euro, het weekend daarna ben ik met mijn vrouw en de golf een lekker hapje gaan eten, dat kon er nu wel af, bedankt mannen van autobedrijf verheul!!
Geplaatst door op 16 sep. 2016 12:27
5 5
Al twee jaar ons wagenpark 3 opel combo,s en een peugoet partner in onderhoud, afgelopen 2 jaar waren de goedkoopste onderhoudsjaren ooit, Autobedrijf Verheul doet altijd alles in overleg, en zal nooit iets vervangen wat niet nodig is, onze chauffeurs zijn ook zeer te spreken, want ook een kleine reparatie als een lampje kunnen zij kosten loos en zonderafspraak langsrijden, en staan ze met een lekke band dan worden ze met auto en al opgehaald, van mij een dikke tien voor deze mannen die hun vak verstaan.
Geplaatst door op 16 sep. 2016 12:14
5 5
Een auto gekocht die volgens hun onderhoud historie had.
Achteraf bleek dus dat de auto niet de onderhoud heeft gehad die hij zou moeten hebben gehad. In dit geval de distributieriem.
Hierover contact gezocht en kregen wij te horen dat hij het ook was vergeten te controleren. Voor 350 euro kon hij ons wel helpen.
In vergelijking met mijn garage hier om de hoek was ik dus goedkoper en heb het hier laten doen. Echter was meneer hierdoor teleurgesteld want hij kon het ook voor niets doen werd er ineens gezegd. Maar dat heeft nu geen zin. Andere oplossingen waren er niet.
Geplaatst door op 12 sep. 2016 16:42
Reactie van autobedrijf: Beste lezer, Aangezien het altijd goed is om het verhaal van twee kanten te weten, willen wij hierop toch een reactie geven. Mijnheer Mesch heeft hier namelijk een Opel Zafira gekocht die mijnheer graag gelijk zo wilde meenemen vanwege de afstand. Er was op dat moment bekend bij dhr. Mesch dat er over twee maanden een APK op moest, dit zou mijnheer in zijn omgeving doen. Na wat navraag bij de dealer (waar de auto in onderhoud was geweest) bleek dat de auto een nieuwe distributieriem zou moeten hebben. Hierin hebben wij ons inziens een zeer coulant voorstel neergelegd bij de klant van € 250,- om de riem te vervangen aangezien dit normaal voor de klant zo'n € 600,- kost. Daarnaast hadden wij de APK aangenomen incl. evt. kosten voor € 100,-. Kortom wij denken altijd mee met de klant in welke situatie dan ook en betreuren het dan ook dat dit op deze manier door dhr. Mesch wordt geventileerd! Wij hopen u graag te ontmoeten in Harskamp. Met vriendelijke groeten, Autobedrijf Verheul
5 5
Bij Verheul een Opel Zafira 2004 gekocht. Oudje, zeker, maar hij was inprima conditie. Vlak na aanschaf is er iets kapot gegaan met behoorlijke motorschade als gevolg. Botte pech, was niet te voorzien. Verheul heeft ons enorme service verleend door ons hier flink mee te helpen. Waarom geen 10? Eigenlijk alleen omdat ik ze niet geef, want er valt niets af te dingen aan de service van verheul. Ik zou er direct
Geplaatst door op 8 sep. 2016 13:21
5 5
Ruim twee weken een goede Mercedes Vito gehuurd, perfecte service. Ze denken met je mee, zeer tevreden!
Geplaatst door op 17 aug. 2016 6:59
5 5
Gisteren hier een auto gekocht, top service
Geplaatst door op 10 aug. 2016 13:43
5 5
3 weken geleden een Ford Focus gekocht . Prima te woord gestaan en alles netjes geregeld . Mooie auto's met weinig km. Zeker een aanrader .
Geplaatst door op 3 aug. 2016 22:26
5 5
Een betrouwbaar bedrijf met hardwerkende mensen. We zijn op een prettige manier geholpen bij de aanschaf van onze Toyota Verso. Hartelijk dank daarvoor.
Geplaatst door op 21 jul. 2016 17:58
5 5
Een betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf dat ons vanaf het begin tot het einde een uitstekende service heeft geboden.
Geplaatst door op 14 apr. 2016 18:12

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 100 reviews
. (95 positiefen5 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >