vergelijk, kies en maak een afspraak

Cijferbepaling BesteGarage.nl

Transparantie in de automotive branche vinden wij belangrijk. BesteGarage.nl helpt autobezitters met het vinden van een betrouwbare garage in de buurt. Dit doen we op basis van cijfers. Een cijfer geeft aan hoe goed de desbetreffende garage zijn klanten helpt.

Het cijfer wordt berekend op basis van een aantal onderdelen:

Het totaal aantal beoordelingen van het autobedrijf
Het draait bij dit onderdeel simpelweg om hoe meer hoe beter. Hoe meer beoordelingen, hoe hoger het autobedrijf scoort.

Verhouding positief en negatief
We kijken naar de verhouding positieve versus negatieve beoordelingen van het autobedrijf. Hiermee zorgen we dat we niet alleen rekening houden met de positieve verhalen. Een autobedrijf met 100 positieve beoordelingen en 1 negatieve scoort hiermee hoger dan een bedrijf met 110 positieve en 50 negatieve beoordelingen.

Verhouding met het bedrijf met meeste beoordelingen
Door te kijken naar de verhouding van het aantal beoordelingen van het specifieke autobedrijf met het bedrijf met de meeste positieve beoordelingen binnen heel BesteGarage.nl kunnen we alles in perspectief plaatsen. Een autobedrijf met 400 postieve beoordelingen scoort hoger dan een bedrijf met 10 positieve beoordelingen.

Compleetheid van het profiel
Transparantie is belangrijk voor consumenten om een afgewogen keuze te maken. Daarom belonen we transparantie. Een compleet profiel levert een hogere waardering op. De garageprofielpagina is in beheer van het autobedrijf zelf. Het spreekt voorzich dat de waardering voor dit onderdeel lager is dan bovengenoemde onderdelen, aangezien het autobedrijf deze zelf kan beïnvloeden.

Deze verschillende componenten bouwen gezamenlijk het cijfer op.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bent u een garagehouder en wilt u het cijfer op uw eigen website tonen? Lees verder

Garagehouder