vergelijk, kies en maak een afspraak

Toyota

Vind Toyota garages

Een betrouwbaar autobedrijf voor je auto nodig? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij selecteren uit ruim 13.000 autobedrijven en adviseren op basis van beoordelingen van consumenten. Hier vind je het juiste autobedrijf (universeel of dealer) voor jou en jouw auto.

Toyota dealer

Nieuwe en tweedehands auto’s worden verkocht bij dealerbedrijven van bepaalde merken. Meestal wordt de auto ook bij deze dealer in onderhoud genomen. Deze professionele bedrijven zijn gespecialiseerd in het onderhoud van dat specifieke merk. Het kan zijn dat deze ook andere merken onderhouden.

Universele garage

Het onderhouden van de auto kan ook prima uitgevoerd worden bij een universele garage. Dit zijn garages die niet gekoppeld zijn aan een merk. Zij onderhouden eigenlijk alle merken auto’s. Er hoeft geen kwaliteitsverschil te zijn tussen een merkgebonden bedrijf (dealer) en een universeel autobedrijf.

Fabrieksgarantie op je Toyota

Vroeger kreeg je alleen fabrieksgarantie op je nieuwe auto bij de dealer. Tegenwoordig behoud je je fabrieksgarantie als je je auto bij een dealer of universele garage laat onderhouden en deze zich houd aan de fabriekseisen van onderhoud. Je bent dus vrij om zelf de juiste garage te vinden.

Vind de beste Toyota garage in de buurt

Via BesteGarage.nl vinden maandelijks duizenden consumenten het beste autobedrijf voor in de buurt. Dat doen ze op basis van beoordelingen van andere consumenten. Vul daarom ook een beoordeling in en help het platform verder.

Vind de beste Toyota garage in de buurt.