vergelijk, kies en maak een afspraak

Partners van BesteGarage.nl

BesteGarage.nl werkt nauw samen met haar partners. Hieronder is een overzicht van deze partners.

"Wij geloven in een wereld waar mensen elkaar het leven makkelijker en mooier maken. Met elkaar en voor elkaar. BesteGarage.nl laat de bezoekers heel simpel de beste garage vinden voor hun auto. Dit is uniek." Steven Kop (directeur)

"Ivaldi is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het ontwerp van de website voor BesteGarage.nl. Wij hebben gezien dat er momenteel geen enkele onafhankelijke website is die simpel en snel de beste garage in jouw buurt toont. Wij willen hier graag verantwoordelijk voor zijn!" Bas Schoenmakers (directeur)

"Wij werken samen met BesteGarage.nl, omdat we geloven dat een website met een toegankelijke uitstraling bezoekers verder helpt in hun zoektocht." Pieter Baan (directeur).

White olive is verantwoordelijk voor alle animaties voor consumenten en garagehouders op BesteGarage.nl.

MotivePro heeft zich verbonden aan BesteGarage.nl en richt zich op het aansluiten van de schadebranch.

"BesteGarage.nl is zo'n initiatief waarmee bedrijven in deze sector zich positief kunnen onderscheiden richting bestaande en nieuwe klanten. Logischerwijs vullen beide partijen elkaar dus goed aan. BesteGarage.nl als aanvulling op het portfolio van MotivePro en MotivePro als branchebrede ambassadeur voor BesteGarage.nl. Het unieke in het concept van BesteGarage.nl is dat zij als enige in Nederland een rol vervult van onafhankelijk en objectief baken voor de automobilist in het woud van aanbieders voor allerlei auto gerelateerde diensten!

Garagehouder