vergelijk, kies en maak een afspraak
Caroutlet Groningen

Caroutlet Groningen - groningen

105 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
aircostuk bij aankoop auto wel gerepareed maar niet goed en wil nu van niks weten.
koop hier geen auto want je krijgt spijt van.
Geplaatst door op 15 aug. 2019 12:43
5 5
In april Mini Cooper gekocht
SUPER blij mee (en trots)
Goed en EERLIJK advies
Een dikke 10
Geplaatst door op 13 aug. 2019 17:04
5 5
Twee jaar geleden een renault twingo gekocht, mijn eerste auto, dus een bots auto, maar na enkele mankementen, die overigens met een telefoontje naar car outlet direct verholpen werden, tegen een redelijke vergoeding, ik zo gek op dat auto'tje ben geworden, starten.....rijden......het heel erg moeilijk was hem weg te doen. Mijn moeder heeft hem af gereden en onder tussen dus ookal verliefd op de twingo, na drie jaar heefti zn laatste adem uitgeblazen en hebben wij besloten hem niet meer te laten maken, maar willen car outlet super bedanken voor het grote rij plezier dat de twingo ons heeft gegeven en dat voor een paar honderd euro. Top car outlet!!!!
Geplaatst door op 25 jun. 2019 17:45
5 5
In tegenstelling tot Dhr. Stok hieronder heb ik wel zeer goede ervaring met CAROUTLET. Ik heb al eerder een auto gekocht en alleen maar zeer goede ervaringen mee gehad. Op vrijdag heb ik weer een auto bij CAROUTLET gekocht en in het weekend bleek dat de ruitenwissers niet erg goed waren en de ingebouwde radio niet optimaal functioneerde. Contact met Mij opgenomen en kon direct maandagmorgen langs komen en er zijn direct nieuwe ruitenwissers opgezet en een nieuwe antenne met nieuwe antennekabel geplaatst. Op mijn vraag wat ik zou moeten betalen reageerde Mik dat het niets zou kosten. Het is niet anders,maar de service van CAROUTLET is weldegelijk zeer goed!
Geplaatst door op 29 apr. 2019 19:57
5 5
Koop geen auto bij Car outlet Groningen! Deze garage is niet te vertrouwen en bied ontzettend slechte service! In februari 2019 een Hyundai i10 gekocht bij deze garage. Na 1,5 maand auto kapot.. Lek in de motor waardoor motorolie wegloopt, motor stuk, lager van homokineet kapot, remblokken stuk, verwarming aan de bestuurderskant kapot na 3 weken.. Al met al een schade van €1500 binnen 1,5 maand na aanschaf van de auto!! Contact met Caroutlet Groningen ging erg stroef, je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Ze hebben aangeboden er zelf naar te kijken maar dat risico wilde ik niet nemen want deze garage is absoluut niet te vertrouwen aangezien er een nieuwe APK opzat! Het kan niet zo zijn dat deze dingen niet gezien zijn tijdens de APK en zijn daarnaast ook niet vermeld. Erg onprofessioneel en niet klantvriendelijk. Er wordt een oplossing aangeboden maar die wordt net zo snel weer teruggedraaid door de eigenaar.. Er wordt totaal geen moeite gedaan om een passende oplossing te vinden en je wordt slecht behandeld als klant. Ik voel mij ontzettend opgelicht!
Geplaatst door op 29 apr. 2019 10:57
5 5
Wij waren op zoek naar een tweede auto (Fiat Panda) en kwamen terecht bij Caroutlet.

Toen wij aankwamen werden we vriendelijk onthaald. Het was buiten erg koud en de kinderen mochten in het warme kantoor wachten, dat vind ik goede service! Er kon meteen een proefrit gemaakt worden en daarna hebben wij besloten na onderhandeling deze auto te kopen.

Wij hebben de Fiat Panda meteen langs een andere garage gebracht ter controle en daar kwamen toch nog een paar belangrijke puntjes uit. Ik heb Mik gebeld vanwege deze punten en hij heeft mij meerdere oplossingen geboden. Aan de hand van een oplossing heb ik deze punten laten repareren.

Inmiddels rijden wij al een maand zonder problemen en ik hoop dat wij nog vele veilige kilometers mogen rijden met deze auto. In ieder geval zal ik zo weer langs Caroutlet gaan als ik op zoek ben naar een tweedehands auto.
Geplaatst door op 23 jan. 2019 14:15
5 5
Oplichters zijn het.
Auto gekocht. Na 100 km motor kapot.
Kon wel n beetje geld terugkrijgen maar moest ik een goeie review schrijven.....
Dus bij deze carOUTlet. Koop hier geen auto!
Geplaatst door op 18 jan. 2019 9:04
Reactie van autobedrijf: Beste Sandra van Wijk, Wij hebben aangeboden om de auto te bekijken en te repareren. Jij hebt er zelf voor gekozen om de reparatie door een andere partij te laten uitvoeren. Wij zijn u voor de helft tegemoed gekomen in de kosten en nu krijgen wij een slechte review? Ik wens u veel plezier met de Toyota met nieuwe motor.
5 5
Goeie auto, goeie prijs, goeie service, goed bedrijf.
Mooie Toyota corolla gekocht. Direct geregeld en aardige jongens.
Geplaatst door op 16 jan. 2019 10:23
5 5
We wilden onze zeer intensief gebruikte auto kwijt ivm aanschaf andere auto. De auto was echter nog te goed voor de sloop. Was snel geregeld met Mik. Telefonisch afgesproken prijs ontvangen. Overschrijving/vrijwaring en online betaling binnen enkele ogenblikken ter plekke geregeld. Kortom, prettige ontvangst en snelle afwikkeling!
Geplaatst door op 29 aug. 2018 18:27
5 5
Auto's zien er goed en leuk uit, maar schijn bedriegd! Auto gekocht hier, inclusief een nieuwe APK-keuring erop. APK is door het bedrijf aangevraagd, maar niet uitgevoerd! Er is op gegokt dat ze geen controle krijgen en zo hebben ze de auto door de keuring gekregen. Eigenlijk vanaf het begin twijfels gehad; remmen deden het niet goed, maakte wat rare geluiden en toen gingen er ook nog lampjes branden.... Binnen de "garantie" gebeld voor een afspraak, kon pas drie week later (precies één dag na het verlopen van de garantie). Hierop werd ik, hè wat toevallig, meteen gewezen. Het is goed met jullie, de auto wordt gewoon op jullie kosten gerepareerd! Dat is uiteindelijk gebeurd, maar toen ik de auto weer op kwam halen was de hele tank met benzine leeg!! Jaar na aankoop van de auto, was het tijd voor een nieuwe APK-keuring en, zoals misschien al wel te raden viel, daar kwam de auto niet doorheen. Anders gezegd, de auto moest voor zoveel geld gerepareerd worden dat deze gewoon Total loss verklaard werd. De garage waar de auto gekeurd is, gaf al aan meerdere nare en gelijksoortige ervaringen met auto's, gekocht bij Caroutlet Groningen, te hebben gehad.
NOOIT EEN AUTO KOPEN BIJ DEZE GARAGE DUS, ZONDER DE AUTO EERST GEKEURD/NAGEKEKEN TE HEBBEN BIJ EEN ANDERE, ONAFHANKELIJKE GARAGE !!
Geplaatst door op 12 aug. 2018 8:56

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 105 reviews
. (79 positiefen26 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >