vergelijk, kies en maak een afspraak
Caroutlet Groningen

Caroutlet Groningen - groningen

105 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Na mijn Renault Megane een Alfa 159 aangeschaft. Wederom bij de Caroutlet gehaald. De prijs was zeer netjes en zelfs met wat meer kilometers op de teller rijdt de auto als een tiet. Sinds mijn laatste bezoek is er een kantoor gebouwd en dit komt de uitstraling van het bedrijf ten goede! Ook voor mijn volgende auto ga ik zeker weer naar Mik toe. Altijd een genot om een auto te kopen bij deze jonge ondernemer.
Geplaatst door op 14 apr. 2016 17:30
5 5
Vorige week woensdag een mooie Renault Scenic gekocht bij Caroutlet Groningen. We waren opzoek naar een gezinsauto, veel keuze bij dit bedrijf. Wat me vooral opviel was dat alle auto's zo netjes waren, dat verwacht je niet in dit segment. De auto rijdt ook zeker goed. Helemaal top dus!
Geplaatst door op 14 apr. 2016 17:06
Reactie van autobedrijf: Bedankt voor dit mooie compliment! Mochten er in de toekomst problemen ontstaan dan staan wij altijd voor u klaar. Veel plezier met de Scenic! Met vriendelijke groet, Mik Delies
5 5
Twee weken geleden bij Car Outlet geweest voor schadeherstel van mijn velgen. Leuke zaak met een nette uitstraling! De persoon die aanwezig was vriendelijk en kwam met een goede en betaalbare oplossing voor mijn velgen. Erg tevreden!
Geplaatst door op 14 apr. 2016 15:38
5 5
Vorige week een auto gekocht. Ik werd geholpen door een vriendelijke jongeman die me uitstekend advies heeft gegeven. Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe auto. Binnenkort ga ik hier ook een auto kopen voor mijn zoon. Hij moet volgende maand afrijden. Spannend!!!
Geplaatst door op 14 apr. 2016 15:17
Reactie van autobedrijf: Bedankt voor de positieve feedback! Er komt komende week een leuke auto voor uw zoon binnen, ik bel u zodra deze gereed is voor verkoop. Met vriendelijke groet, Mik Delies
5 5
Vandaag zouden we na weken uitstel (papieren waren niet compleet) een auto bekijken en hoogstwaarschijnlijk aanschaffen bij CarOutletGroningen. Al die tijd prima contact en onderhandeling gehad. Maandag afspraak gemaakt voor vrijdag of zaterdag. Donderdag doorgegeven dat het zaterdag werd. Vervolgens bleek de auto al op dinsdag (!) verkocht te zijn aan iemand anders. Zonder mededeling. Dus als je niet in de buurt woont om direct spijkers met koppen te kunnen slaan zou ik hier wegblijven, zeker gezien de verdere reacties hier. Misschien heeft het mij uiteindelijk behoed voor een miskoop, en moet ik juist dankbaar zijn. Ik zal het nooit weten.
Geplaatst door op 26 mrt. 2016 22:21
Reactie van autobedrijf: Beste, T.B. In ons laatste SMS contact gaf u aan dat u nog een auto ging bekijken bij een ander autobedrijf. Toen een andere koper zich meldde voor de auto hebben wij deze verkocht aan de andere koper. Wij vinden het jammer dat u teleurgesteld bent, onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Mik Delies
5 5
Auto gekocht. Leek allemaal super in orde. Na 1 dag begon het motorlampje te branden. Mee terug gegaan en zou gemaakt worden. Nog geen dag na ophalen weer dezelfde storingen. Na meerdere malen contact te hebben gehad zou het allemaal vergoed worden. Heb het laten maken bij een andere garage ivm weinig vertrouwen in hun garage. Na behoorlijke kosten te hebben gemaakt aan reparaties, oa. Gasklephuis vervangen en een aantal slangen en sensoren was de auto weer goed. Na nogmaals contact opnemen ivm het uitbetalen van de rekeningen kreeg ik geen reactie meer of was meneer uitermate onbeschoft. Naar mijn geld kon ik fluiten! Nooit meer een auto voor mij van deze garage!
Geplaatst door op 26 mrt. 2016 11:08
Reactie van autobedrijf: Beste, Uit uw ondertekening kan ik niet opmaken over welke auto het gaat. Wij doen erg ons best om auto's goed af te leveren en eventuele problemen te verhelpen. Feit is echter dat wij auto's in het lage segment verkopen die nou eenmaal stuk kunnen gaan. Graag kom ik met u in contact om het een en ander door te spreken. Met vriendelijke groet, Mik Delies ( eigenaar Caroutlet Groningen )
5 5
Slechte ervaring auto gekocht binnen een paar weken houd hij op koppeling er uit nieuwe laten monteren mankeerd er nog meer aan de auto contact met bedrijf gezocht konden er niks aan doen auto had niet door de keuring gemogen ook trouwens auto op technische staat elders laten keuren komt er nog meer achter weg dusdit was geen goede koop helaas
Geplaatst door op 30 nov. 2015 22:41
Reactie van autobedrijf: Beste A.Anoniem, Wij vinden het vervelend om te horen dat u problemen heeft met uw auto, graag komen wij met u in contact om een passende oplossing te zoeken. Wel zijn wij van mening dat bij het plaatsen van een recensie ( positief en negatief ) het wel zo netjes is om eerst met uw klacht bij ons te komen. Dit geeft ons immers de mogelijkheid om het op te lossen. Met vriendelijke groet, Mik Delies
5 5
Super bedrijf! Al meerdere auto's gekocht. Zowel privé als zakelijk. Ik kom nooit meer ergens anders. Vriendelijke mensen en goede koffie.
Geplaatst door op 2 nov. 2015 11:18
5 5
Prima garage, zeer klantvriendelijk. De Opel Corsa moest voor een kleinigheidje terug, en er werd geregeld dat ik in mijn eigen woonplaats naar een vakgarage kon, goed geregeld.
Geplaatst door op 9 okt. 2015 17:00
5 5
Prima garage en even goeie service! Een Citroen C5 gekocht en rijd prima. 2 week later bleek de achterklep niet goed te zijn. Contact opgezocht en kon binnen no time langs komen en geheel volgens afspraak gerepareerd. Erg vriendelijk en duidelijk!
Geplaatst door op 9 okt. 2015 13:07
Reactie van autobedrijf: Beste Sander, Bedankt voor je beoordeling! Het blijven tweedehands auto's, mocht er in de toekomst iets aan de hand zijn dan staan wij voor je klaar. Met vriendelijke groet, Mik Delies

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 105 reviews
. (79 positiefen26 negatief

< 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >