vergelijk, kies en maak een afspraak
Caroutlet Groningen

Caroutlet Groningen - groningen

105 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Een erg goede service van Mick en consorten. Ik was mijn tenaamstelling vergeten tijdens de verkoop en dit is op een keurige manier opgelost. Het contact verliep ook erg soepel via de telefoon. Complimenten aan het bedrijf.
Geplaatst door op 5 jul. 2018 6:30
5 5
My advise to you friend is to get the car checked in another reliable garage even if it has a new APK.
Geplaatst door op 22 jun. 2018 14:50
5 5
Wat een service! 7 maand geleden een Ford fiesta bij Mik en Brend van caroutlet gekocht. Enkele keren wat kleine problemen gehad,maar dat werd direct opgelost. Sinds enkele dagen begonnen mijn achterremmen te piepen,dus vandaag op zaterdag maar even bij caroutlet langs geweest. Reactie van Mik? Rij direct maar even naar de monteurs om het te laten nakijken. Monteur is er direct mee begonnen en heeft er nieuwe remschoenen op gezet. Auto rijdt en remt weer als nieuw! Naar Mik geweest om te vragen wat de kosten zijn. Het antwoord:niks geen kosten,dit is voor jou als vaste klant gewoon service! Kijk dit is nu service die je alleen bij caroutletgroningen krijgt en ik deze garage bij iedereen aan zou bevelen! Hier koop je dus je tweedehands auto voor een prima prijs en de service is echt top! Ik schrijf dit NIET om reklame te maken,maar puur uit de volle te vredenheid bij de Caroutlet!
Geplaatst door op 21 mei 2018 15:03
5 5
We kwamen hier voor een "nieuwe"tweedehandse auto. We zijn super geholpen door Brent en Mick. Zij wisten direct wat we zochten en we hadden al heel snel onze keuze gemaakt. Nadat alles was geregeld en wij weer naar huis wilden met onze oude autootje (onze nieuwe werd nog even rijklaar gemaakt en apk gekeurd) liet deze ons staan. Brent en Mick schoten ons direct te hulp en toen bleek dat de dynamo stuk was deden ze totaal niet moeilijk en kregen we een leenauto mee
Geplaatst door op 31 jan. 2018 18:54
5 5
Drie weken geleden een Renault Laguna uit 2007 gekocht. Allereerst kwam ik na de koop de auto ophalen op de fiets met het idee later de fiets te komen halen. Mik heeft toen mijn fiets naar huis gebracht. Ik woon niet om de hoek dus dat was een topservice.
Nu een aantal weken later toch wat probleempjes met de auto gekregen. Direct maar even met de auto langs gereden en hebben ze de storing uitgelezen. Er moesten een paar onderdelen vervangen worden en dit hebben ze vervangen zonder extra kosten te rekenen. In de tussentijd kreeg ik gratis een leenauto mee. Ik had bij aanschaf van de auto wel een afleverpakket afgenomen, juist voor dit soort gevallen want je koopt toch een wat oudere auto. Er werd me na de koop verteld altijd welkom te zijn, ook met problemen, en zo heb ik dat ook gevoeld. Jullie service is helemaal top, ga zo door Mik, Brent en collega's.
Geplaatst door op 6 dec. 2017 18:58
5 5
Ik heb al meerdere auto's gekocht bij caroutlet Groningen en al deze waren goede auto's voor de prijs. En mocht er eens wat aan mankeren,dan zorgt Mik altijd voor een goede oplossing!
Geplaatst door op 30 nov. 2017 16:56
5 5
Erg fijn autobedrijf met een ongedwongen sfeer. Mik heeft mij goed advies gegeven in mijn zoektocht naar een nieuwe auto. Top Service. Bedankt!
Geplaatst door op 24 nov. 2017 10:43
5 5
Een hele vriendelijke personeel, super mensen, was erg tevreden.
Geplaatst door op 23 nov. 2017 14:30
5 5
Ik heb mijn auto hier 2 maand geleden gekocht. Ik ben er super tevreden mee en ik wou de garage super erg bedanken voor de service die ze mij verleend hebben op deze auto! Ik zou hier zeker nog een keer weer komen voor een mooi betrouwbare occasion!
Geplaatst door op 23 nov. 2017 10:03
5 5
2 jaar geleden mijn eerste auto gekocht bij de jongens van de Caroutlet en inmiddels ook mijn 2e auto hier gekocht. Zowel goede service als kwalitatief goede auto's! Bij problemen zijn zowel Mik als de andere jongens goed bereikbaar en staan altijd voor je klaar bij reparaties of advies. Zeker een aanrader voor mensen die nog een andere auto zoeken!!!
Geplaatst door op 22 nov. 2017 13:10

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 105 reviews
. (79 positiefen26 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >