vergelijk, kies en maak een afspraak
Caroutlet Groningen

Caroutlet Groningen - groningen

105 reviews geplaatst

Review dit bedrijf!

5 5
Vorige maand hier een auto gekocht, grote miskoop. Allerlei problemen. De apk zegt hier helemaal niets!
Geplaatst door op 22 nov. 2017 12:37
5 5
Vorige maand hier een auto gekocht, grote miskoop. Allerlei problemen. De apk zegt hier helemaal niets!
Geplaatst door op 22 nov. 2017 12:32
5 5
Begin Maart hier een auto gekocht! Na een half jaar nogsteeds erg tevreden!
Geplaatst door op 22 nov. 2017 12:17
5 5
Vriendelijke medewerkers, die me goed hebben geadviseerd. Inmiddels 4maand in bezit van mijn auto en nogsteeds erg tevreden. Mocht ik aan een nieuwe auto toe zijn zou ik hier zeker weer kijken!
Geplaatst door op 22 nov. 2017 12:16
5 5
De reden dat ik deze review nu plaats is op Ageeth (ze heeft ook een review geplaatst) te steunen. Mij is iets soortgelijks overkomen.

p 9 juni hier een Renault Megane gekocht. Ik was er in de eerste instantie heel erg blij mee en had ook een goed gevoel bij Caroutlet Groningen.

De volgende ochtend gaf de de auto direct problemen bij het starten, het duurt te lang voordat hij aanslaat. Ik heb dit een paar dagen aan gekeken en Mik op 13 juni een app gestuurd waarin ik hem vertel over dit probleem. Hij geeft aan dat ik langs kan komen, dit uiteindelijk gedaan op 13 juli en afgesproken dat ik hem de volgende dag weer zou ophalen. Uiteindelijk kon ik hem op 19 juli ophalen, probleem: er was niets aan gedaan...... Allerlei goedkope smoesjes waar ik niets mee kan.

Op 20 juli een app gestuurd dat de auto nog steeds slecht start, direct heen gereden want ik zou met de auto op vakantie gaan. Mik ging na een lange discussie akkoord met het bestellen van een nieuwe gasklephuis. Eigenlijk wou hij dat ik de helft (200 euro volgens hem) mee zou betalen maar dit vertik ik aangezien de auto verkocht is met deze mankementen. Vervolgens eiste hij dat ik een grote beurt bij hem zou laten uitvoeren om 'hem tegemoet te komen'. Vanzelfsprekend niet gedaan (hoezo zou ik hem tegemoet moeten komen). Ik ben helemaal verbouwereerd hier weg gelopen aangezien mij verteld werd dat ik zeurde, er voor zorgde dat hij niets aan deze auto verdient en dat ik zo snel mogelijk moet vertrekken.

Vervolgens een maand lang geapt, en gebeld met de vraag wanneer ik mijn auto langs kan brengen. Uiteindelijk kon dit pas op 31 augustus (constant moeten zeuren). De auto 5 dagen kwijt geweest omdat ze vergeten waren het onderdeel te bestellen.

Eindstand: auto start nog steeds slecht, Mik heeft me geblokkeerd op de app en ik heb het vermoeden dat ze nooit iets aan mijn auto gedaan hebben. Mik vindt mij de meest irritante klant die ooit in zijn zaak heeft gehad omdat ik niet opgaf maar dat is dan jammer.... Het zegt veel over zijn gebrek aan professionaliteit. Wees een vent en los de problemen op, hoeveel winst jij wel of niet maakt is niet het probleem van de klant, de auto moet het gewoon goed doen, klaar. BIj een andere garage geweest en hier kwamen 15 storingen uit!!!!! Ik heb het bewijs bewaard gelukkig.

Als je een auto koopt die goed loopt, vertrekt en nooit meer terug komt denk ik dat ze super aardig zijn. Wanneer je een auto koopt die vanaf dag 1 problemen heeft dan is het andere koek. Ik ben heel teleurgesteld en mijn vertrouwen in auto verkopers was al niet super en is nu helemaal weg...... TRAP NIET IN DE GLADDE PRAATJES VAN DEZE MENEER!

Wat blijkt uit het verhaal van Ageeth en wat mij zelf ook is opgevallen is dat wanneer je kwaad wordt met een reden, je wordt namelijk slecht behandeld meneer Delies niets meer wilt doen. Het uitvoeren van eventuele reparaties mag niet afhankelijk zijn wat van je zegt maar moet afhangen van of je gelijk hebt ja of nee. Als je een slechte review plaatst wil hij je ook niet meer helpen. Zorg ervoor dat er geen slechte review komt! Hij wou mij alleen helpen als ik mijn excuses zou aanbieden. Hij draait de boel steeds om en vindt dat je hem iets verschuldigd bent. Kortom deze man heeft het niet op een rijtje.....
Geplaatst door op 22 nov. 2017 9:42
5 5
Echt een aanrader. Vriendelijk geholpen door de medewerkers en nogsteeds erg tevreden over de auto!
Geplaatst door op 22 nov. 2017 9:03
5 5
Heb samen daar met me zwager een Porsche 944 gekocht alleen komen wij uit den haag en weinig tijd overdag.
Maar het was geen probleem om ruim naar sluitingstijd te komen werden goed ontvangen veel koffie gehad.
Ook mochten we op onze gemak de auto op de brug helemaal naar kijken ben in veel garages geweest maar heb tot nu toe nog niet zo een goede service gehad.
Geplaatst door op 19 nov. 2017 21:07
5 5
Auto gekocht, met APK keuring erop, na een paar week bleek er iets stuk te zijn. Met veel moeite, gesteun en gekreun hebben ze het toch gerepareerd binnen de garantieperiode. Nu, een jaar later, komt de auto niet door de APK keuring, 2000 euro schade! Gezien de mate van gebruik kan dit niet vertelde de garage waar de APK is gedaan. Laten repareren, nog een keer een APK en nog steeds voor 800 euro schade. Kortom, koop hier alleen een auto als je de auto ook bij een onafhankelijke garage hebt laten keuren!
Geplaatst door op 16 nov. 2017 15:17
Reactie van autobedrijf: Beste A.Anoniem, Graag komen we met jou in contact. Wij hebben de afgelopen weken geen bericht gehad over de desbetreffende klacht en kunnen helaas geen contact met u opnemen omdat u een anoniem een recensie plaatst. Zoals u al aangeeft hebben wij al eens een reparatie aan uw auto verricht onder garantie ( was dit garantie of service van onze kant? ) Wij zijn altijd welwillend en staan u dus graag te woord.
5 5
Een mooie smart gekocht bij Mik vanmorgen een beurt laten geven en de auto was technisch in een perfecte staat!Goede service en prettig zaken doen met Mil!!Ook altijd bereid om tot een oplossing te komen!!En niet te vergeten heerlijke koffie!
Geplaatst door op 14 nov. 2017 14:43
5 5
Een aantal keer langsgeweest op zoek naar een nieuwe auto. Meerdere modellen uitgeprobeerd, en het bij mijn eigen garage laten bekijken en even op de brug zetten vonden ze prima, werd zelfs aangemoedigd. Uiteindelijk een koop gedaan voor een prima prijs, met inruil. Elke keer erg goed geholpen, zowel telefonisch als in persoon. Aanrader!
Geplaatst door op 22 jul. 2017 7:11

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 105 reviews
. (79 positiefen26 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >