vergelijk, kies en maak een afspraak
Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek

Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek


SCORE UIT 1908 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

1908 reviews geplaatst waarvan 373 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Zoals elk jaar weer mijn auto hier laten keuren, omdat ik er alle vertrouwen in heb dat als mijn auto door Van Abeelen Keuringen BV is nagekeken, dat ik weer veilig de weg op kan!
Geplaatst door op 9 jul. 2018 16:39
2 van de 2
Klantvriendelijke behandeling en vakkundige keuring!
Geplaatst door op 8 jul. 2018 9:35
2 van de 2
Ik ben keurig ontvangen door de receptioniste. Ze was erg aardig, ook voor de twee kindjes die ik bij mij had. Ze werden verwend met kleurpotloden en voldoende papier. Dat verkortte de wachttijd.
Keuring verliep erg snel door zeer vriendelijk personeel.
Ondanks de afkeuring van mijn auto (claxon werkte niet) heb ik een prettig gevoel overgehouden aan het bezoek aan APK Keurstation Van Abeelen.
Geplaatst door op 7 jul. 2018 19:36
2 van de 2
Mooi op afspraak dus zo weer op pad.
Geplaatst door op 6 jul. 2018 16:05
2 van de 2
Maar dan mag ver wel betere uitleg gegeven worden als hij afgekeurd is en mensen vriendel o ik te woord te staan door keurmeester ik heb er gebeld over en toen naar tevredenheid te woord gestaan top
Geplaatst door op 5 jul. 2018 17:38
2 van de 2
Uitstekende dienstverlening. Afspraken worden goed nagekomen.
Geplaatst door op 4 jul. 2018 9:55
2 van de 2
Ik vind de prijs aan de hoge kant.
Geplaatst door op 3 jul. 2018 8:54
2 van de 2
Na het maken van een afspraak zeer snel geholpen, binnen 30 minuten al weer onderweg.
Geplaatst door op 30 jun. 2018 11:45
2 van de 2
Snelle service, vriendelijk personeel
Geplaatst door op 29 jun. 2018 16:18
2 van de 2
Van Abeelen is al jaren mijn vaste punt voor de jaarlijkse APK keuring. Door het online inplannen van afspraken werkt het heel makkelijk. Met een half uurtje sta je weer buiten!
Afgelopen keer heb ik een leenfiets meegekregen en ben ik in de buurt een broodje gaan eten. Zo maak je van een APK keuring toch iets leuks.
Geplaatst door op 28 jun. 2018 13:28

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 1908 reviews
. (1901 positiefen7 negatief

Garagehouder

< 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >