vergelijk, kies en maak een afspraak
Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek

Van Abeelen onafhankelijke APK Hilvarenbeek


SCORE UIT 1746 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

1746 reviews geplaatst waarvan 341 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Super van A tot Z! Zeer goede service met bijzondere klantvriendelijkheid! Alles perfect geregeld volgens afspraak! De wachtruimte is ook zeer goed ingericht en afgestemd op de behoeften van de klant!
Geplaatst door op 23 feb. 2018 13:11
2 van de 2
goede service, snel geholpen. vriendelijke mensen
Geplaatst door op 22 feb. 2018 11:09
2 van de 2
Zeer goede service.
Geplaatst door op 21 feb. 2018 21:48
2 van de 2
Ik heb mijn auto jarenlang naar de dealer gebracht, dat heeft mij handenvol geld gekost...Altijd vonden ze iets...2 jaar geleden had ik een record rekening van 1200 euro
Geplaatst door op 21 feb. 2018 10:39
2 van de 2
Super goed bedrijf.
Wij mijn man en ik komen er al jaren.
Vriendelijk personeel en goede uitleg. Willen geen ander
Geplaatst door op 17 feb. 2018 11:49
2 van de 2
Kom hier al jaren voor een APK keuring omdat ze snel vriendelijk en goede service bieden.
Je auto wordt zonder winstbelang gekeurd en je kunt vooraf een afspraak vastleggen wanneer het je uitkomt.
Geplaatst door op 16 feb. 2018 14:32
2 van de 2
Persoonlijke benadering. Veel tijd genomen voor het geven van extra informatie. Ik liep mee en kreeg veel uitleg en veel positieve feedback op de goedgekeurde bus
Geplaatst door op 15 feb. 2018 12:38
2 van de 2
Gemakkelijk inplannen via internet, prima wachtruimte en vriendelijke ontvangst. Deskundige keuring en duidelijke uitleg/advies na keuring
Geplaatst door op 14 feb. 2018 17:59
2 van de 2
Eerlijke prijs en goede sevice
Geplaatst door op 14 feb. 2018 12:27
2 van de 2
Niet goedkoop, wel goed /snel / eerlijk. En een klein gebrek wordt meteen verholpen. Kom hier al jaren en dat zal zo wel blijven. De opgebouwde korting verzacht de prijs een beetje.
Geplaatst door op 14 feb. 2018 10:05

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 1746 reviews
. (1741 positiefen5 negatief

Garagehouder

< 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >