vergelijk, kies en maak een afspraak
AutoWonders

AutoWonders - Amersfoort

144 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
zeer snelle diagnose, super gerepareerd en alle problemen opgelost. Goede prijsopgave ontvangen en geen verrassingen achteraf.
Geplaatst door op 27 jun. 2014 5:49
2 van de 2
ik heb gister me auto gebracht voor het eest, Ben zeer netjes en snel geholpen de medewerker zeer behulpzaam en legde alles uit na hun reparatie heb er geen verstand bij maar bij zo een goed uitleg bij je auto met onderdelen is het goed vertrouwd.
heb een website gekregen voor eventuele bevindingen over AUTO WONDERS
ik zou zegge ga zo door en tot de volgen de keer
Gr G.Kassenberg
Geplaatst door op 24 jun. 2014 9:09
2 van de 2
De mensen weet wat ze doen ze vriendelijk verstand van het werk een goede werk omgeving staan gelijk voor je klaar ook zeker hier weer terug met mijn probleem met mijn auto
Geplaatst door op 23 jun. 2014 16:59
2 van de 2
Altijd prettig contact met de mensen van deze garage!
Geplaatst door op 23 jun. 2014 16:51
2 van de 2
Nette snelle service, alles in goed overleg
Geplaatst door op 22 jun. 2014 13:47
Reactie van autobedrijf: Meneer J Vosman Bedankt dat u Ons heeft Gekozen We Vinden dat alles net in overleg, professioneel moet gebeuren en autorijden niet meer zo gek duur moet zijn. Tot de volgende keer en Graag totziens
2 van de 2
Uitstekende service!
Geplaatst door op 13 jun. 2014 12:13
2 van de 2
vorige week goed en vooral snel geholpen met de auto van onze dochter, vakkundig gerepareerd! Vandaag onze auto op erg korte termijn gerepareerd. Vakkundig en snel en (niet onbelangrijk......) goedkoop!
Wij komen zeker terug!
Geplaatst door op 6 mei 2014 14:21
2 van de 2
vorige week goed en vooral snel geholpen met de auto van onze dochter, vakkundig gerepareerd! Vandaag onze auto op erg korte termijn gerepareerd. Vakkundig en snel en (niet onbelangrijk......) goedkoop!
Wij komen zeker terug!
Geplaatst door op 5 mei 2014 11:38
2 van de 2
Duidelijke afspraken over de koste vooraf, altijd keurig alles volgens afspraak. Kom nu al geruim twee jaar en altijd naar tevredenheid. Een echte aanrader eindelijk weer eens een garage waar je niet word afgezet.
Geplaatst door op 5 apr. 2014 10:40
2 van de 2
Duidelijke afspraken over de koste vooraf, altijd keurig alles volgens afspraak. Kom nu al geruim twee jaar en altijd naar tevredenheid. Een echte aanrader eindelijk weer eens een garage waar je niet word afgezet.
Geplaatst door op 29 mrt. 2014 8:54

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 144 reviews
. (139 positiefen5 negatief

< 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >