vergelijk, kies en maak een afspraak
Garagebedrijf Gieroo

Garagebedrijf Gieroo - Maasdijk


SCORE UIT 323 REVIEWS

Uitstekend 10,0

Afspraak

  • 24/7 inplannen
  • Snelle reactie
  • Betrouwbaar

323 reviews geplaatst waarvan 42 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Een afspraak maken is zo gedaan en het kan altijd snel gebeuren!
Super die haal en breng service!!!!
Bij rare dingen altijd keurig eerst een belletje!
Garage Gieroo is echt een TOPPER!!!!
Geplaatst door op 25 mrt. 2017 16:29
2 van de 2
Top service zondagochtend tot de ontdekking gekomen dat mijn achterruit ingeslagen was en gelijk de auto
naar garage Gieroo gebracht. Kreeg gelijk een leenauto mee zodat ik maandagochtend naar mijn werk kon.
Autoruit werd weer netjes erin gezet voor een mooie prijs en de auto ziet er weer gelikt uit ! Nogmaals hartelijk dank
Geplaatst door op 22 mrt. 2017 22:56
2 van de 2
Winterbanden wissel . Advies over hoe de staat van je winterbanden zijn. TOP BEDRIJF.
Geplaatst door op 9 mrt. 2017 17:01
2 van de 2
Goede service en niet te duur.
Geplaatst door op 9 mrt. 2017 16:46
2 van de 2
Eerlijk verhaal en transparante prijsstelling. Ze doen hun uiterste beste om reparaties zo snel mogelijk te verhelpen en de communicatie verloopt altijd prettig.
Geplaatst door op 9 mrt. 2017 13:02
2 van de 2
Snel geholpen (kon meteen terecht, heel fijn want afloop APK vergeten...), eerlijk en goed. Vervangen geen onderdelen als het niet nodig is, doen gewoon wat nodig is in combinatie met hele vriendelijke service. Dikke duim dus!
Geplaatst door op 27 feb. 2017 12:38
2 van de 2
Gelijk geholpen fijne service. Goede kwaliteit/prijs verhouding
Geplaatst door op 22 feb. 2017 18:13
2 van de 2
Als je hier zit,ga je Niet meer weg :)
Duidelijk en eerlijk !
Geplaatst door op 31 jan. 2017 13:51
2 van de 2
Goede service, betrouwbaar adres om je auto in onderhoud te hebben.
Een leenauto behoort ook tot de mogelijkheden. Een aanrader!
Geplaatst door op 23 jan. 2017 21:11
2 van de 2
Goede service, betrouwbaar adres om je auto in onderhoud te hebben.
Een leenauto behoort ook tot de mogelijkheden. Een aanrader!
Geplaatst door op 23 jan. 2017 21:11

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 323 reviews
. (323 positiefen0 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >