vergelijk, kies en maak een afspraak

De beste en meest gestelde vragen

"Voor mijn Opel ging ik naar mijn toemalige garage de APK keuring. Die middag ontving ik een telefoontje dat er van alles aan de hand was. Ik vertrouwde het niet en heb via deze site een nieuwe garage gevonden. Deze adviseert mij netjes wat echt nodig is en wat nog even kan wachten. Fijn!"

J. van Essen, Gouda

"Via BesteGarage gisteren een garage gezocht voor nieuwe voorbanden voor mijn Alfa. Vandaag zitten ze er al op! 

R. van Rooyen, Breda

"Eindelijk staat een onafhankelijke partij op die consumenten echt verder helpt. Zo ook heb ik zelfs een betrouwbare partner gevonden. Bijzonder dat die 3 straten verderop zit!"

R. van Heemkerk

Wat doet BesteGarage.nl precies?

Hoe vindt u een goed visrestaurant of een romantische hotelletje in Parijs? Door aanbevelingen van vrienden en familie en in steeds grotere mate via vergelijkingswebsites op internet. Dit is precies wat BesteGarage.nl consumenten biedt, maar dan op het gebied van auto onderhoud, reparatie, schadeherstel, banden, ruitschadeherstel en APK. Simpel toch?

Hoe vind ik een goede en betrouwbare garage?

Dat is heel gemakkelijk. Ga naar BesteGarage.nl en vul daar je kenteken en postcode in. Vervolgens kun je kiezen naar welke dienst je op zoek bent. Druk op de knop VIND en wij adviseren u op basis van beoordelingen van andere consumenten wie de beste garage voor jou en jouw auto is. Succes!

TIP: Je kunt in het resultaten scherm ook nog filteren op services die je belangrijk vind.

Is het gebruik van BesteGarage.nl gratis?

Ja, BesteGarage.nl is voor consumenten helemaal gratis!

Als je dan echt graag iets terug wilt doen voor ons dan hebben wij het liefste mond tot mond reclame! ;-) O, ja en laat vooral een beoordeling achter!

Wat wordt er met mijn beoordeling gedaan na plaatsen?

De beoordeling wordt netjes gekoppeld aan het garagebedrijf. Iedere beoordeling heeft invloed op het cijfer van de garage. Verschillende andere websites mogen de cijfers gebruiken om hun klanten ook te informeren over het presteren van de garage. Uw contactinformatie worden nooit gedeeld met derden.

Ik heb een beoordeling ingevuld maar zie deze niet op de website, hoe kan dat?

Na het plaatsen van een beoordeling sturen wij je een bevestigingsmail naar het opgegeven e-mailadres. Pas na het bevestigen van de beoordeling via de link in deze e-mail komt de beoordeling op de website te staan. 

Geen mail ontvangen? Bekijk dan eerst even je spam folder. Is die ook daar niet te vinden? Plaats dan nogmaals de beoordeling en let goed op dat u uw e-mailadres goed invult.

Staan alle garages op BesteGarage.nl?

Wij hebben een dekking van 95%. Wij doen ons uiterste best om alle garages van Nederland op de website te krijgen. Het kan best gebeuren dat een garage er nog niet op staat. Laat dit ons vooral weten! info@bestegarage.nl

Hoe kan ik een garage beoordelen?

Dit kan op verschillende manieren. De makkelijkste is gewoon door je garage op te zoeken via BesteGarage.nl en dan bij het profiel van de garage op de knop "Beoordeel garage" te drukken. 

Als u een spiegelhanger heeft ontvangen dan kunt u hier uw beoordeling toevoegen: beoordeling met spiegelhanger.

Succes!

De garage heeft het probleem goed verholpen mag dan mijn beoordeling herzien worden?

Ja, dat kan. Alleen als de beoordelaar en de garage akkoord zijn met de oplossing mag de beoordeling van de website gehaald worden. Stuur hiervoor een e-mail naar: info@bestegarage.nl

Een beoordeling kan niet op een andere manier verwijderd worden. 

Garagehouder