vergelijk, kies en maak een afspraak
De Witte Autotechnologie

De Witte Autotechnologie - Apeldoorn

95 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Top heren die daar rondlopen. Ze weten waarover ze praten en betrekken de klant bij iedere proces. Als er mee wordt gedacht en vanuit de klant tips komen, nemen ze het openhartig aan en kijken vervolgens of het aansluit op de case. In ons geval staken ze hun nek verder uit om de auto goed af te leveren. Naar mijns inziens is deze garage integer, betrouwbaar, objectief en vakbekwaam. Heel veel garagehouders moeten bij hun stage lopen om het vak beter te leren.
Geplaatst door op 10 dec. 2021 15:54
2 van de 2
Onze auto voor diagnose naar De Witte gebracht. Zeer goed geholpen; er wordt goed doorgevraagd naar de problemen, goede communicatie, transparant en kundig. Probleem is gevonden en naar grote tevredenheid opgelost. Dank!
Geplaatst door op 10 dec. 2021 7:33
2 van de 2
Skodia Fabia laten chip tunen met vermogensuitdraai op de testbank.
Het is geheel volgens wens en voor een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Er wordt goed aandacht besteed aan een custommapping.
Geplaatst door op 21 okt. 2021 15:02
2 van de 2
Geweldige garage. Veel kennis en duidelijke communicatie!
Zetten ook even de extra stap mbt het uitzuigen en wassen van de auto na reparatie.
Echt top!
Geplaatst door op 15 okt. 2021 20:33
2 van de 2
Na aantal pogingen om afspraak te maken bij BMW dealer in Apeldoorn (waardeloos gedrag), daarna andere garage etc...Uiteindelijk typ gekregen over De Witte Autotechnologie als BMW specialist. Onderweg was ik erg sceptisch (dankzij ervaring bij andere garages) maar al de eerste gesprek over het probleem en het maken van een afspraak was gewoon TOP !!! Met Ronald had ik een top communicatie, alles was van te voren duidelijk en probleem na cca 3 uur opgelost (vervangen van cilinder slot, hele boel storingen, ramen, APK, etc...gewoon APELDOORNSE TOPPERS!!! Petje af en duim omhoog!!! Prijs geweldig en kwaliteit beter als bij de dealer BMW. mijn auto's worden uitsluitend hier onderhouden en zodra ik wat meer tijd heb kom ik daar zeker met PIZZA aanwaaien als en kleine extra dank.
Ronald bedankt!!!
Geplaatst door op 15 okt. 2021 15:57
2 van de 2
Fantastisch geholpen met een probleem aan de bmw .
Alles werkt nu weer na behoren .
Het is een stukje rijden maar meer dan de moeite waard
als u een probleem met uw auto heeft is deze garage zeer zeker een aanrader.
Geplaatst door op 24 sep. 2021 18:10
2 van de 2
Hele fijne en kundige garage, nemen de tijd voor je! Zo ook voor mijn 218d met turbo problemen,
Voor mij is dit de garage waar ik terug kom, al moet ik daar 45min voor rijden.
Geplaatst door op 23 sep. 2021 15:29
2 van de 2
Ik heb een BMW motor en dacht, bij een BMW specialist kan ik met mijn motor wellicht ook terecht. Ontzettend vriendelijk geholpen en kon direct terecht. Motor loopt weer als een zonnetje! Bedankt heren!
Geplaatst door op 22 aug. 2021 17:15
2 van de 2
De echte vakmannen, snel en goed!
Geplaatst door op 19 aug. 2021 20:37
2 van de 2
Vorige week was ik voor een distributieriem vervanging bij De Witte Autotechnologie. Wat een vriendelijke en kundige mannen. Niet zomaar mensen die om 17.00u de deur achter zich dichtgooien, maar echt toegewijd met hun werk bezig zijn. Een plek waar je je auto met een gerust hart naartoe kunt brengen. Heel anders dan de meeste garages. Bedankt mannen en tot de volgende keer!
Geplaatst door op 16 aug. 2021 8:55

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 95 reviews
. (95 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >