vergelijk, kies en maak een afspraak
De Witte Autotechnologie

De Witte Autotechnologie - Apeldoorn

43 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Prima adres. Waar voor je geld. Kundige mensen
Geplaatst door op 21 apr. 2018 9:14
2 van de 2
Service gericht, technisch erg goed. No nonsens bedrijf.
Geplaatst door op 17 apr. 2018 22:06
2 van de 2
Eerlijke mensen zonder kapsones, en een prima prijs-kwaliteitverhouding. Hulde, ga zo door!
Geplaatst door op 17 apr. 2018 19:11
2 van de 2
Van mijn 645Ci de klepsteelrubbers laten vervangen. Er zijn ook meteen een heel aantal pakkingen meegenomen waar deze N62 motoren vaak lekken. Ben zeer tevreden met de geleverde werkzaamheden en de extra aandacht, met name om de rommel van de eerdere olie-lekkage schoon te maken, wordt zeer op prijs gesteld.
Geplaatst door op 17 apr. 2018 14:14
2 van de 2
Zeer tevreden met de kwaliteit en vakbekwaamheid. Fijn om een vagarage te treffen die met je meedenken! Zeker een aanrader en wij komen hier graag terug!
Geplaatst door op 17 apr. 2018 14:10
2 van de 2
Vakman , is zn geld zeker waard .
Aanrader .
Geplaatst door op 17 apr. 2018 7:38
2 van de 2
Zeer tevreden over mijn bezoek bij de Witte, 's ochtends auto gebracht en aan het eind van de middag weer klaar. Eerlijke garage, verrichten en/of geen onnodige reparatie's. Zeker een aanrader!
Geplaatst door op 4 apr. 2018 11:45
2 van de 2
Nathanael de Witte is echt een rastechneut, vakbekwaam en heeft passie voor zijn liefde, autotechniek!
Hij doet veel werk voor de VAG-groep, alles wat met Audi, Volkswagen, Seat en Skoda te maken heeft en daarnaast zie ik veel BMW's mij hem in onderhoud.
Waarom zou je een auto naar een merkdealer brengen om er volgens door 'stagiaires' aan te laten sleutelen? Bij De Witte Autodiagnose is je auto echt in goede handen, ik raad hem aan!!
Geplaatst door op 9 jan. 2018 16:25
2 van de 2
Wat zo fijn is aan dit bedrijf is dat je altijd goed en zorgvuldig wordt geholpen.. dag en nacht staan ze
voor je klaar.. ze denken altijd met je mee wat de beste oplossing is.. ik zou iedereen aanbevelen om hier zijn onderhoud te laten plegen..
Mvg
Geplaatst door op 11 dec. 2017 10:38
2 van de 2
Wederom super geholpen met mijn bmw 520d.
Vriendelijk, snel en nette prijs en zeer veel vakkennis.
Geplaatst door op 1 dec. 2017 13:08

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 43 reviews
. (43 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 >