vergelijk, kies en maak een afspraak
De Witte Autotechnologie

De Witte Autotechnologie - Apeldoorn

95 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Duidelijke uitleg, eerlijk advies over de reparatie.
Auto moest afgevoerd worden en zelfs daarmee werd geholpen.
Kom zeker weer terug.
Geplaatst door op 10 mei 2021 16:34
2 van de 2
We hadden pech in Friesland. De ANWB heeft onze auto naar De Witte gebracht. Daar constateerden zij transportschade. Ze hebben zeer goed gehandeld om de schade vast te leggen, met ons op afstand te communiceren, met de taxateur te onderhandelen en vervolgens onze auto uitstekend te repareren. Uitstekend geholpen en gecommuniceerd. een tien!
Geplaatst door op 8 mei 2021 15:51
2 van de 2
Wat 3 garages hiervoor niet lukte werd hier snel en professioneel uu
Itgevoerd. Diagnose en reparatie waren top! Eindijk weer airco in de auto! En goede verzorging tijdens het wachten!!!
Geplaatst door op 7 mei 2021 10:58
2 van de 2
Top service! Betrouwbaar en zeer klantvriendelijk en behulpzaam.
Geplaatst door op 3 mei 2021 18:15
2 van de 2
Prima garage, goede service en eerlijke prijzen.
Geplaatst door op 1 mei 2021 18:59
2 van de 2
Ik kom sinds 2018 bij de Witte met mijn vorige BMW en met mijn huidige. Altijd goed geholpen en eerlijk betrouwbaar advies gegeven door mensen met kennis van zaken. Kwaliteit staat hier voorop voor een goede prijs.
Geplaatst door op 24 apr. 2021 12:50
2 van de 2
Nooit meer naar een dealer, als rasechte vak specialist is dit HET adres waar je moet zijn. Afspraak is afspraak, heldere uitleg, duidelijke communicatie, Nathanael en zijn team zijn echt een uitstervend ras. Ga zo door heren, tot de volgende keer, zeker weten!!
Geplaatst door op 23 apr. 2021 15:03
2 van de 2
Bij De Witte Autotechnologie krijg je geweldige service die je bij een officiële merkdealer alleen nog krijgt als je een lease auto rijdt, of als je ieder jaar je >100k euro bolide om komt inruilen voor een nieuw model. Naast de goede service is het kennis niveau bijzonder hoog en dat is uiteindelijk waarom ik terug kom!
Geplaatst door op 20 apr. 2021 22:47
2 van de 2
Garage met perfecte service. Afspraak is afspraak, doet wat nodig is. Onlangs de auto van mijn vriendin gebracht voor een grote beurt. Werd in de morgen gebeld, we hebben 6 maandelen geleden nog een beurt gedaan en er is nadien zeer weinig mee gereden, dus stel de beurt nog maar even uit. Dat is waarom ik hier altijd terug kom.
Geplaatst door op 16 apr. 2021 9:42
2 van de 2
Fijn bedrijf waar mijn Z4 in goede handen is. Uitstekende service!
Geplaatst door op 12 apr. 2021 12:41

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 95 reviews
. (95 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >