vergelijk, kies en maak een afspraak
De Witte Autotechnologie

De Witte Autotechnologie - Apeldoorn

43 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Voor minder dan de helft van de prijs bij de merkdealer mijn BMW X3 X Drive gereviseerd en de hoofdbakolie ververst.
Daarnaast 2 jaar garantie op de reparatie en en passant nog een paar strakke tips gekregen voor de toekomst.

Auto rijdt weer als nieuw, service was professioneel en ongewoon vriendelijk !

Aanrader !!!
Geplaatst door op 8 sep. 2016 19:24
2 van de 2
Met mijn 3 serie E46 aangekomen met slappe distributieketting en vergane klepsteelrubbers. Voor nog geen 1100 euro zijn beide euvels vakkundig verholpen. Nergens last meer van en zeer goed geholpen!
Geplaatst door op 17 jul. 2016 20:25
2 van de 2
Nathanaël heeft mijn kleprubbers vervangen.
Van mijn bmw 3 serie e90 model.
Ik ben zeer tevreden.
En wil met lof zeggen deze jongen is een vakman.
Hij gaat met respect met de spullen om.
Heel netjes sorteert hij de gemonteerde onderdelen.
Demonteert en monteert of niks is.
Weet elk bout of moer te zitten en de maat ervan
Hij had een hele scherpe prijs .
Ik ben er helemaal vanuit Limburg gekomen.
En ga er de volgende keer zeker weer heen.
Mijn auto werdt na afloop ook nog netjes gepoets.
Geweldige service
Als ik zie hoe deze jongen zijn werk uitvoerd.
Kan ik zeggen het was helemaal waardt
Met vriendelijke groet stucadoorsbedrijf P.Notte.

Geplaatst door op 12 jul. 2016 22:26
2 van de 2
Super service. Een dag voor mijn vakantie hierheen doorgestuurd door aircoservice omdat airco na bijvullen niet meer aansloeg. Nathanaël maakte ondanks volle agenda tijd vrij om zaak uit te lezen.
Lukte niet meteen omdat de airco van mijn auto niet op de motorcomputer zit. Toen maar alles met de hand doorgemeten en al snel geconcludeerd dat druksensor stuk was. Deze kon de volgende ochtend opgehaald worden bij de toyotadealer door een medewerker van De Witte en om half negen in de ochtend was alles weer voor elkaar. En dat alles even tussendoor en voor een fractie van de prijs bij de dealer. Deze mensen weten wat service is.
Geplaatst door op 6 jul. 2016 11:57
2 van de 2
Door De Witte Autodiagnose de klepseals en distributieketting van mijn BMW 118i laten vervangen.
Vakkundig voorgelicht, reparatie voor een scherpe prijs uitgevoerd. Gratis leenauto.
Je krijgt de auto gewassen terug... Zeer tevreden!
Geplaatst door op 27 jan. 2016 17:08
2 van de 2
Eerst werd een diagnose gesteld waaruit werd opgemaakt wat onze auto mankeerde. Daarna is ons zeer goede, snelle en vakkundige service verleend. Ook de kwaliteit/prijs verhouding is heel goed en je krijgt hier echt waar voor je geld.

Nathanael werkt secuur, snel en gaat goed om met je spullen. Daarnaast is het een geduldige en beleefde vakman waar ik graag terugkom als er weer iets mocht zijn met mijn auto.

Hartelijk dank voor de zéér goede service aan De Witte Autodiagnose in Apeldoorn!
Geplaatst door op 29 dec. 2014 19:34
2 van de 2
Via Marktplaats ben ik in contact gekomen met Nathanael.
Ik had een probleem met mijn Honda Jazz. De lagers van de 1,2 & 3e versnelling hoorde ik steeds meer herrie maken.
De Honda dealer rekende hier voor €1200,- euro ! Nathanael bood een zeer scherpe prijs waarvoor ik uit Voorschoten naar hem toe ben gereden. Hij heeft alle lagers in de bak vervangen met orginele onderdelen.De auto rijd weer zeer stil en soepel. Deze man legt alles heel goed uit en consequent werkt hij aan je auto. Ik ben echt serieus van mening om vaker aan te kloppen als er een grote/dure reparatie uitgevoerd dient te worden.
Mijn advies? Hier je auto met volle vertrouwen achterlaten.

Geplaatst door op 29 okt. 2014 13:59
2 van de 2
Onze auto had een storing die ervoor zorgde dat de auto niet meer goed optrok en de motor maakte een vreemd geluid.
Na enkele reparaties was het probleem niet opgelost, toen hebben wij de auto naar garage de Witte autodiagnose gebracht.
Na enkele uren kregen wij te horen dat de egr koeling niet goed was. Nu enkele weken later rijdt de auto nog steeds goed. Bedankt!
Geplaatst door op 27 okt. 2014 20:54
2 van de 2
Zeer netjes,snel en eerlijk, de prijs viel lager uit als dan van te voren besproken.
Thanx
Geplaatst door op 16 okt. 2014 16:11
2 van de 2
Snelle afhandeling van de klacht,gastvrij en klant gericht
Geplaatst door op 9 okt. 2014 6:15

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 43 reviews
. (43 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 >