vergelijk, kies en maak een afspraak
De Witte Autotechnologie

De Witte Autotechnologie - Apeldoorn

97 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Zeer goede service. Er werd mij duidelijk verteld wat er vervangen diende te worden en waarom. De oorzaak werd mij ook uitgelegd. Ze belden mij ook op om te melden dat er nog meer niet goed was aan de auto. Hierbij werd gelijk verteld wat de reparatie zou gaan kosten, dus geen verrassingen achteraf. Zeer kundige monteurs en altijd vriendelijk en behulpzaam!
Voor mij geen andere garage meer.
Geplaatst door op 7 jun. 2021 18:31
2 van de 2
Ik kom al 4,5 jaar bij deze garage. Onderhoudswerkzaamheden worden afgestemd op het beperkte gebruik van mijn Z4. Prettige communicatie over een storing en de reparatie opties.
Geplaatst door op 5 jun. 2021 12:41
2 van de 2
Duidelijke uitleg, eerlijk advies over de reparatie.
Auto moest afgevoerd worden en zelfs daarmee werd geholpen.
Kom zeker weer terug.
Geplaatst door op 10 mei 2021 16:34
2 van de 2
We hadden pech in Friesland. De ANWB heeft onze auto naar De Witte gebracht. Daar constateerden zij transportschade. Ze hebben zeer goed gehandeld om de schade vast te leggen, met ons op afstand te communiceren, met de taxateur te onderhandelen en vervolgens onze auto uitstekend te repareren. Uitstekend geholpen en gecommuniceerd. een tien!
Geplaatst door op 8 mei 2021 15:51
2 van de 2
Wat 3 garages hiervoor niet lukte werd hier snel en professioneel uu
Itgevoerd. Diagnose en reparatie waren top! Eindijk weer airco in de auto! En goede verzorging tijdens het wachten!!!
Geplaatst door op 7 mei 2021 10:58
2 van de 2
Top service! Betrouwbaar en zeer klantvriendelijk en behulpzaam.
Geplaatst door op 3 mei 2021 18:15
2 van de 2
Prima garage, goede service en eerlijke prijzen.
Geplaatst door op 1 mei 2021 18:59
2 van de 2
Ik kom sinds 2018 bij de Witte met mijn vorige BMW en met mijn huidige. Altijd goed geholpen en eerlijk betrouwbaar advies gegeven door mensen met kennis van zaken. Kwaliteit staat hier voorop voor een goede prijs.
Geplaatst door op 24 apr. 2021 12:50
2 van de 2
Nooit meer naar een dealer, als rasechte vak specialist is dit HET adres waar je moet zijn. Afspraak is afspraak, heldere uitleg, duidelijke communicatie, Nathanael en zijn team zijn echt een uitstervend ras. Ga zo door heren, tot de volgende keer, zeker weten!!
Geplaatst door op 23 apr. 2021 15:03
2 van de 2
Bij De Witte Autotechnologie krijg je geweldige service die je bij een officiële merkdealer alleen nog krijgt als je een lease auto rijdt, of als je ieder jaar je >100k euro bolide om komt inruilen voor een nieuw model. Naast de goede service is het kennis niveau bijzonder hoog en dat is uiteindelijk waarom ik terug kom!
Geplaatst door op 20 apr. 2021 22:47

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 97 reviews
. (97 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >