vergelijk, kies en maak een afspraak
De Witte Autotechnologie

De Witte Autotechnologie - Apeldoorn

77 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Zeer tevreden over mijn bezoek bij de Witte, 's ochtends auto gebracht en aan het eind van de middag weer klaar. Eerlijke garage, verrichten en/of geen onnodige reparatie's. Zeker een aanrader!
Geplaatst door op 4 apr. 2018 9:45
2 van de 2
Nathanael de Witte is echt een rastechneut, vakbekwaam en heeft passie voor zijn liefde, autotechniek!
Hij doet veel werk voor de VAG-groep, alles wat met Audi, Volkswagen, Seat en Skoda te maken heeft en daarnaast zie ik veel BMW's mij hem in onderhoud.
Waarom zou je een auto naar een merkdealer brengen om er volgens door 'stagiaires' aan te laten sleutelen? Bij De Witte Autodiagnose is je auto echt in goede handen, ik raad hem aan!!
Geplaatst door op 9 jan. 2018 15:25
2 van de 2
Wat zo fijn is aan dit bedrijf is dat je altijd goed en zorgvuldig wordt geholpen.. dag en nacht staan ze
voor je klaar.. ze denken altijd met je mee wat de beste oplossing is.. ik zou iedereen aanbevelen om hier zijn onderhoud te laten plegen..
Mvg
Geplaatst door op 11 dec. 2017 9:38
2 van de 2
Wederom super geholpen met mijn bmw 520d.
Vriendelijk, snel en nette prijs en zeer veel vakkennis.
Geplaatst door op 1 dec. 2017 12:08
2 van de 2
Mijn BMW 318i uit 2006 had een probleem met klepseal waardoor je dan blauw grijze rook krijgt en auto enorm veel olie verbruikt. dankzij Nathanael is mijn probleem verholpen en kan ik nu eindelijk weer genieten van mijn auto. Nathanael super bedankt, Zeker een aanrader!! dikke 10! ;)
Geplaatst door op 13 okt. 2017 22:23
2 van de 2
Begin augustus is mijn BMW 550i Touring vanuit Eindhoven naar Nathanael gegaan voor het oplossen van een bekend olieprobleem. De auto verspreidde regelmatig flinke grijs-blauwe rookpluimen en verbruikte 1 liter olie per 1.800 km. De diagnose: de klepsteelrubbers waren hard aan vervanging toe.
In 2 dagen tijd heeft Nathanael de reparatie uitgevoerd voor slechts € 1.350,-. Bij de dealer ben je zeker het twee-drie-dubbele kwijt. Het storingsgeheugen werd uitgelezen en gecontroleerd, de auto netjes gewassen afgeleverd.
Ook over de aanvullende service ben ik zeer te spreken. Tijdens de reparatie had ik vervangend vervoer nodig, Nathanael heeft me naar het verhuurbedrijf gebracht en weer opgehaald.
Daarna was er nog wat nazorg nodig: enkele dagen na de reparatie begon het motorlampje te branden, dus gebeld met Nathanael. Hij wist te melden dat er nu een andere balans in het brandstofmengsel was ontstaan doordat er geen olie meer in de verbrandingsruimte lekte. Dit veroorzaakte de melding en ik kon gerust de codes wissen. En inderdaad: sindsdien geen foutcodes meer.
Enkele dagen later constateerde ik weer af en toe rookpluimen uit de uitlaat bij het starten. Nathanael legde geduldig uit dat dit nog olieresten waren in het uitlaattraject, vooral de katalysator. Het zou nog wel enkele honderden kilometers kunnen duren totdat alles eruit gebrand zou zijn. Ook dit bleek weer de juiste diagnose: ik ben nu ruim 1.000 kilometer verder sinds de reparatie en de auto rookt niet meer, heeft geen waarneembaar olieverbruik en de motor loopt als een naaimachine.
Je weet dat het rijden van zo’n beest van een auto duurder is dan gemiddeld. Maar door specialisten als De Witte Autodiagnose blijft het leuk!
Geplaatst door op 1 sep. 2017 8:33
2 van de 2
Bij deze garage staan op een onderscheidende wijze vakmanschap, klantvriendelijkheid en eerlijkheid hoog in het vaandel! Many thanks!
Geplaatst door op 14 jul. 2017 8:59
2 van de 2
Nathanael heeft in februari 2017 klepsteelrubbers + alle toebehoren, pakkingen vervangen van mijn BMW E46 uit 2004. Terwijl de BMW dealer een diagnose had vastgesteld dat het olieschrapveren waren en dat ik rond € 3200 kwijt zou zijn. Helemaal niet Nathanael heeft telefonisch de diagnose met mij vastgesteld terwijl ik thuis was (Beverwijk) Dit was dan ook de juiste diagnose voor de auto. Voor maar € 650 alles vervangen en heb al 3000 km gereden geen blauwe rook geen olieverbruik geen olielekkage. Peil staat nog steeds op max en auto heeft zeer goede compressie gekregen. Ik ben Nathanael heel erg dankbaar voor zijn inzet hele goede auto specialist tegen zeer scherpe prijzen. Nathanael denkt met je mee en vertelt geen onzin als andere amateur monteurs. Nog 2 jaar dikke garantie gekregen. Kom zeker hier weer terug als er mankementen zijn aan mij auto. TOP Services !!!
Geplaatst door op 2 apr. 2017 20:42
2 van de 2
Dikke pluim voor Nathanael. In januari heb ik mijn klepsteelrubbers van mijn BMW E46 compact 316i laten vervangen maar voor 650,00 euro inclusief motorolie Liqui-Moly 5w30 LL04. Oliefilterhuispakking nam hij voor zijn rekening. Bij de BMW dealer vroegen ze 2000 euro om alleen de klepsteelrubbers te laten vervangen.
Mijn BMW gebruik geen olie meer en heeft nu meer compressie.
En niet te vergeten mijn auto werd netje gewassen en tot mijn verbazing was mijn voorbumper rechtsvoor die uit zijn voegen was weer op zijn oude plek gemonteerd wat mijn vorige garage niet netje had gemaakt. Hier kom ik zeker weer terug. Kom zelf uit Bergschenhoek (Rotterdam)
Geplaatst door op 12 feb. 2017 8:57
2 van de 2
In september mijn klepsteelrubbers inclusief olie en kleppendeksel pakkingen laten vervangen. Sindsdien geen last meer van olieverbruik. Inmiddels 3500 km verder. Goede service, zeker aan te raden!
Geplaatst door op 13 dec. 2016 17:37

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 77 reviews
. (77 positiefen0 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >