vergelijk, kies en maak een afspraak
De Witte Autotechnologie

De Witte Autotechnologie - Apeldoorn

43 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Mijn BMW 318i uit 2006 had een probleem met klepseal waardoor je dan blauw grijze rook krijgt en auto enorm veel olie verbruikt. dankzij Nathanael is mijn probleem verholpen en kan ik nu eindelijk weer genieten van mijn auto. Nathanael super bedankt, Zeker een aanrader!! dikke 10! ;)
Geplaatst door op 14 okt. 2017 0:23
2 van de 2
Begin augustus is mijn BMW 550i Touring vanuit Eindhoven naar Nathanael gegaan voor het oplossen van een bekend olieprobleem. De auto verspreidde regelmatig flinke grijs-blauwe rookpluimen en verbruikte 1 liter olie per 1.800 km. De diagnose: de klepsteelrubbers waren hard aan vervanging toe.
In 2 dagen tijd heeft Nathanael de reparatie uitgevoerd voor slechts € 1.350,-. Bij de dealer ben je zeker het twee-drie-dubbele kwijt. Het storingsgeheugen werd uitgelezen en gecontroleerd, de auto netjes gewassen afgeleverd.
Ook over de aanvullende service ben ik zeer te spreken. Tijdens de reparatie had ik vervangend vervoer nodig, Nathanael heeft me naar het verhuurbedrijf gebracht en weer opgehaald.
Daarna was er nog wat nazorg nodig: enkele dagen na de reparatie begon het motorlampje te branden, dus gebeld met Nathanael. Hij wist te melden dat er nu een andere balans in het brandstofmengsel was ontstaan doordat er geen olie meer in de verbrandingsruimte lekte. Dit veroorzaakte de melding en ik kon gerust de codes wissen. En inderdaad: sindsdien geen foutcodes meer.
Enkele dagen later constateerde ik weer af en toe rookpluimen uit de uitlaat bij het starten. Nathanael legde geduldig uit dat dit nog olieresten waren in het uitlaattraject, vooral de katalysator. Het zou nog wel enkele honderden kilometers kunnen duren totdat alles eruit gebrand zou zijn. Ook dit bleek weer de juiste diagnose: ik ben nu ruim 1.000 kilometer verder sinds de reparatie en de auto rookt niet meer, heeft geen waarneembaar olieverbruik en de motor loopt als een naaimachine.
Je weet dat het rijden van zo’n beest van een auto duurder is dan gemiddeld. Maar door specialisten als De Witte Autodiagnose blijft het leuk!
Geplaatst door op 1 sep. 2017 10:33
2 van de 2
Bij deze garage staan op een onderscheidende wijze vakmanschap, klantvriendelijkheid en eerlijkheid hoog in het vaandel! Many thanks!
Geplaatst door op 14 jul. 2017 10:59
2 van de 2
Nathanael heeft in februari 2017 klepsteelrubbers + alle toebehoren, pakkingen vervangen van mijn BMW E46 uit 2004. Terwijl de BMW dealer een diagnose had vastgesteld dat het olieschrapveren waren en dat ik rond € 3200 kwijt zou zijn. Helemaal niet Nathanael heeft telefonisch de diagnose met mij vastgesteld terwijl ik thuis was (Beverwijk) Dit was dan ook de juiste diagnose voor de auto. Voor maar € 650 alles vervangen en heb al 3000 km gereden geen blauwe rook geen olieverbruik geen olielekkage. Peil staat nog steeds op max en auto heeft zeer goede compressie gekregen. Ik ben Nathanael heel erg dankbaar voor zijn inzet hele goede auto specialist tegen zeer scherpe prijzen. Nathanael denkt met je mee en vertelt geen onzin als andere amateur monteurs. Nog 2 jaar dikke garantie gekregen. Kom zeker hier weer terug als er mankementen zijn aan mij auto. TOP Services !!!
Geplaatst door op 2 apr. 2017 22:42
2 van de 2
Dikke pluim voor Nathanael. In januari heb ik mijn klepsteelrubbers van mijn BMW E46 compact 316i laten vervangen maar voor 650,00 euro inclusief motorolie Liqui-Moly 5w30 LL04. Oliefilterhuispakking nam hij voor zijn rekening. Bij de BMW dealer vroegen ze 2000 euro om alleen de klepsteelrubbers te laten vervangen.
Mijn BMW gebruik geen olie meer en heeft nu meer compressie.
En niet te vergeten mijn auto werd netje gewassen en tot mijn verbazing was mijn voorbumper rechtsvoor die uit zijn voegen was weer op zijn oude plek gemonteerd wat mijn vorige garage niet netje had gemaakt. Hier kom ik zeker weer terug. Kom zelf uit Bergschenhoek (Rotterdam)
Geplaatst door op 12 feb. 2017 9:57
2 van de 2
In september mijn klepsteelrubbers inclusief olie en kleppendeksel pakkingen laten vervangen. Sindsdien geen last meer van olieverbruik. Inmiddels 3500 km verder. Goede service, zeker aan te raden!
Geplaatst door op 13 dec. 2016 18:37
2 van de 2
Nathanael heeft na uitgebreide diagnose de FRM module van mijn BMW E90 vervangen. Ik moest de auto enkele dagen laten staan maar werd tussentijds geïnformeerd over de voortgang en kostenopgave vooraf. Goede service en de auto netjes gewassen afgeleverd.
Geplaatst door op 18 okt. 2016 18:32
2 van de 2
Startmotor, carterontluchting en olie laten vervangen door Nathanael, top service en top monteur. Stelt eerst een diagnose en gaat daarna doelgericht te werk. Hier kun je je auto met een gerust hart laten repareren!
Geplaatst door op 9 okt. 2016 21:21
2 van de 2
Nathanael is echt een vakman die weet waar hij over praat. Hier meerdere malen geweest voor reparatie en dit word altijd prima gedaan. Gaat netjes met spullen van een ander om en is altijd zeer beleefd. Ik hoef geen andere garage meer te zoeken. Advies: ga naar de Witte autodiagnose, perfecte prijs/kwaliteit verhouding en een vakman die aan uw auto sleuteld, beter kan niet toch?
Geplaatst door op 9 okt. 2016 19:36
2 van de 2
Super service en uitstekende monteur. Nathanael heeft ook mijn kleprubbers vervangen. En daarna nog gevraagd of er iets anders aan mijn BMW moest gebeuren. Heeft zijn uiterste best gedaan voor mij gedaan. Betrok me bij de reparaties en liet me gewoon zien wat hij aan het doen was. Ook hier werd de auto eerst gewassen eer ik hem weer kon meenemen. Helaas had ik de volgende morgen een mankement, maar kon niet naar Apeldoorn rijden en hij is meteen nog op zondagavond helemaal naar het uiterste zuiden gekomen om het euvel te verhelpen. De garantie van 2 jaar is hier dus geen bullshit :-)
Een absolute aanrader!
Bedankt Nathanael. Jammer dat je niet in het zuiden van het land woont.

Groeten Ger uit Geleen

Geplaatst door op 14 sep. 2016 21:14

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 43 reviews
. (43 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 >