vergelijk, kies en maak een afspraak
De Witte Autotechnologie

De Witte Autotechnologie - Apeldoorn

77 reviews geplaatst waarvan 1 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Bij De Witte Autotechnologie krijg je geweldige service die je bij een officiële merkdealer alleen nog krijgt als je een lease auto rijdt, of als je ieder jaar je >100k euro bolide om komt inruilen voor een nieuw model. Naast de goede service is het kennis niveau bijzonder hoog en dat is uiteindelijk waarom ik terug kom!
Geplaatst door op 20 apr. 2021 22:47
2 van de 2
Garage met perfecte service. Afspraak is afspraak, doet wat nodig is. Onlangs de auto van mijn vriendin gebracht voor een grote beurt. Werd in de morgen gebeld, we hebben 6 maandelen geleden nog een beurt gedaan en er is nadien zeer weinig mee gereden, dus stel de beurt nog maar even uit. Dat is waarom ik hier altijd terug kom.
Geplaatst door op 16 apr. 2021 9:42
2 van de 2
Fijn bedrijf waar mijn Z4 in goede handen is. Uitstekende service!
Geplaatst door op 12 apr. 2021 12:41
2 van de 2
Al meerdere keren geweest met verschillende storingen. Elke keer wordt het professioneel opgelost. Hij legt duidelijk uit wat hij doet en neemt de tijd voor je. Service zoals service bedoeld is!
Mijn auto blijft hier in onderhoud, geen twijfel mogelijk!
Geplaatst door op 23 mrt. 2021 20:58
2 van de 2
Super bedrijf klant vriendelijk snelle reparaties en je weet gelijk waar je aan toe bent klasse
Geplaatst door op 10 mrt. 2021 19:39
2 van de 2
Vakman, kennis en ervaring met BMW`s, sowieso vriendelijkheid en transparantie. Mijn BMW is in goede handen hier, recent weer waargemaakt met reparatie rear seat entertainment en andere zaken rondom turbo en koeling. Waar de dealer uitgebreid wilde diagnoseren voor 100 eur ext btw per uur, is nu met heldere communicatie en eerlijkheid heel vlot geregeld.
Geplaatst door op 7 jan. 2021 16:10
2 van de 2
De bmw experts. Ik ga nergens anders meer heen en raad iedereen aan om hier ook zijn auto heen te brengen voor welke werkzaamheden dan ook. Reparaties, onderhoud en tuning.
Geplaatst door op 21 dec. 2020 21:50
2 van de 2
Een bedrijf dat meedenkt en samen wil werken om tot de beste oplossing te komen. In plaats van dure onderdelen te plaatsen ook een alternatief bieden en de boors en tegens met je doorspreken.
Zelden zo’n gezellig auto bedrijf gezien. Kortom: erg tevreden!
Geplaatst door op 11 dec. 2020 0:18
2 van de 2
Mooi bedrijf. Een aanrader.
Geplaatst door op 27 nov. 2020 19:13
2 van de 2
Topservice, transparant en niet duur
Geplaatst door op 17 okt. 2020 1:40

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 77 reviews
. (77 positiefen0 negatief

Garagehouder

< 1 2 3 4 5 6 7 8 >