vergelijk, kies en maak een afspraak
De Witte Autotechnologie

De Witte Autotechnologie - Apeldoorn

95 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
De Witte Autotechnologie: veel kennis, inzicht en ervaring met BMW. Nathanael en zijn team hebben veel passie voor het vak. Toppers !
R. Aarts
Geplaatst door op 15 aug. 2021 19:48
2 van de 2
Transparant, snel geholpen, denkt mee met de klant
Geplaatst door op 4 aug. 2021 11:13
2 van de 2
Bij de garage de witte heb ik meer vertrouwen dan bij andere garages omdat de witte precies wat met je auto aan de hand is. en daarom laat ik mijn auto door de witte na kijken en repareren top garage.
Geplaatst door op 2 aug. 2021 9:43
2 van de 2
Zeer deskundig geholpen , echt een aanrader
Geplaatst door op 29 jul. 2021 11:07
2 van de 2
Vakmanschap, perfecte service en passie voor het vak en merken. Blij dat ik dit bedrijf gevonden heb.
Geplaatst door op 20 jul. 2021 12:35
Reactie van autobedrijf: dank u wel voor het vertrouwen in ons bedrijf
2 van de 2
De zorg voor mij auto staat bovenaan bij de Wiite autotechnologie. Hier wordt nog met liefde en aandacht onderhoud maar ook een APK uitgevoerd! Geef je auto het beste: Geef De Witte ruim baan !
Geplaatst door op 28 jun. 2021 6:07
2 van de 2
Zorg, aandacht, vakkundigheid en service! Ik kan niet anders zeggen.
Mijn Benz was o.a. door slordigheid en nalatigheid van andere garages een flink probleemkindje.
Het team van De Witte heeft er een behoorlijke klus aan gehad maar rijdt de auto weer als vanouds en als een zonnetje. En is het leuk dat het team mijn Ster als souvenir gehouden heeft.
De Witte Autotechnologie noem ik een aanrader voor een ieder die zuinig is op zijn/haar auto.
Geplaatst door op 19 jun. 2021 17:17
2 van de 2
Ik kom al enkele jaren voor onderhoud en reparatie bij De Witte Autotechnologie. Voorheen met mijn BMW 520D en nu met de BWM 320i (benzine/lpg). Zeer ervaren monteurs, alles gaat in goed overleg en na afloop altijd tijd voor een duidelijke toelichting op verrichte werkzaamheden. Recente reparatie was een preventieve vervanging van de distributie- en oliepompketting.
Geplaatst door op 18 jun. 2021 17:40
2 van de 2
Zeer goede service. Er werd mij duidelijk verteld wat er vervangen diende te worden en waarom. De oorzaak werd mij ook uitgelegd. Ze belden mij ook op om te melden dat er nog meer niet goed was aan de auto. Hierbij werd gelijk verteld wat de reparatie zou gaan kosten, dus geen verrassingen achteraf. Zeer kundige monteurs en altijd vriendelijk en behulpzaam!
Voor mij geen andere garage meer.
Geplaatst door op 7 jun. 2021 18:31
2 van de 2
Ik kom al 4,5 jaar bij deze garage. Onderhoudswerkzaamheden worden afgestemd op het beperkte gebruik van mijn Z4. Prettige communicatie over een storing en de reparatie opties.
Geplaatst door op 5 jun. 2021 12:41

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 95 reviews
. (95 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >