vergelijk, kies en maak een afspraak
De Witte Autotechnologie

De Witte Autotechnologie - Apeldoorn

95 reviews geplaatst waarvan 2 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Al meerdere keren geweest met verschillende storingen. Elke keer wordt het professioneel opgelost. Hij legt duidelijk uit wat hij doet en neemt de tijd voor je. Service zoals service bedoeld is!
Mijn auto blijft hier in onderhoud, geen twijfel mogelijk!
Geplaatst door op 23 mrt. 2021 20:58
2 van de 2
Super bedrijf klant vriendelijk snelle reparaties en je weet gelijk waar je aan toe bent klasse
Geplaatst door op 10 mrt. 2021 19:39
2 van de 2
Vakman, kennis en ervaring met BMW`s, sowieso vriendelijkheid en transparantie. Mijn BMW is in goede handen hier, recent weer waargemaakt met reparatie rear seat entertainment en andere zaken rondom turbo en koeling. Waar de dealer uitgebreid wilde diagnoseren voor 100 eur ext btw per uur, is nu met heldere communicatie en eerlijkheid heel vlot geregeld.
Geplaatst door op 7 jan. 2021 16:10
2 van de 2
De bmw experts. Ik ga nergens anders meer heen en raad iedereen aan om hier ook zijn auto heen te brengen voor welke werkzaamheden dan ook. Reparaties, onderhoud en tuning.
Geplaatst door op 21 dec. 2020 21:50
2 van de 2
Een bedrijf dat meedenkt en samen wil werken om tot de beste oplossing te komen. In plaats van dure onderdelen te plaatsen ook een alternatief bieden en de boors en tegens met je doorspreken.
Zelden zo’n gezellig auto bedrijf gezien. Kortom: erg tevreden!
Geplaatst door op 11 dec. 2020 0:18
2 van de 2
Mooi bedrijf. Een aanrader.
Geplaatst door op 27 nov. 2020 19:13
2 van de 2
Topservice, transparant en niet duur
Geplaatst door op 17 okt. 2020 1:40
2 van de 2
Nathaneal en zijn de reden dat ik nog steeds BMW rij; expertise, transparant en eerlijk.
Kortom fijn team, kennis, to the point en altijd bereikbaar.

Ik beveel ze van harte aan!
Geplaatst door op 26 sep. 2020 19:01
2 van de 2
perfecte service zeer goede kennis van zaken gecobineerd met goede prijsniveau
Geplaatst door op 11 sep. 2020 20:27
2 van de 2
BMW dealer kon storing niet vinden waarschijnlijk 4000 euro reparatie maar dan geen zekerheid, en dan verder zoeken. Andere BMW specialist idem. Auto BMW X6 hield in en in noodloop. De Witte binnen half uur diagnose bougies vervangen opgelost voor 270 euro. Tiguan idem verhaal DSG specialist geen goed uitgangspunt advies. De Witte helder en verstand van zaken. Complimenten team de Witte TOP.
Geplaatst door op 6 jul. 2020 7:14

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 95 reviews
. (95 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >