vergelijk, kies en maak een afspraak
Garage Breugem

Garage Breugem - Bergschenhoek

110 reviews geplaatst waarvan 20 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Ik ben al klant bij garage Breugem sinds ik auto rijd en dat is ondertussen al 32 jaar. Altijd ben ik goed en vakkundig geholpen en het bevalt me nog steeds prima. Vriendelijke mensen, die met je meedenken, goede adviezen geven en adequaat service verlenen. Mijn garage!!
Geplaatst door op 13 okt. 2012 19:54
2 van de 2
drie jaar geleden ben ik verhuist van schiedam naar bergschenhoek ,voor mijn auto had een goede garage nodig en ben geslaagd bij garage breugem,je word altijd gelijk geholpen en vriendelijk te woord gestaan,kan altijd zomaar langs komen en is er iemand van de mannen even vrij kan de auto gelijk ook de brug op om even gecontroleerd te worden,geweldig en mijn complimenten voor de goede service
Geplaatst door op 10 okt. 2012 11:57
2 van de 2
Vakmensen die in staat zijn om een Xedos met Miller motor te onderhouden. Hulde!
Geplaatst door op 8 okt. 2012 15:39
2 van de 2
Snelle, vriendelijke service, zelfs wanneer ze het druk hebben. Altijd een geruststellend woord.
Geplaatst door op 30 sep. 2012 11:48
2 van de 2
Beste garage, zeer vriendelijk personeel, staan altijd voor je klaar en leveren ook in het buitenland uitstekende adviezen om reparaties wel of niet te laten uitvoeren. Huldeaan het personeel en de mannen van Breugem
Geplaatst door op 7 sep. 2012 10:15
2 van de 2
Al weer de derde generatie Breugem die nog steeds ouwerwets service verleent
Geplaatst door op 21 jun. 2012 15:27
2 van de 2
Ik kom al jaren tot volle tevredenheid bij deze garage. Ze zijn heel vriendelijk en eerlijk.Hele goede service. Een keer deden mijn ruitenwissers het niet en die zijn gelijk gemaakt, zonder rekening!
Heb hier mijn auto gekocht en deze bevalt prima.
Geplaatst door op 2 mei 2012 21:40
2 van de 2
Ik ben hier al een aantal jaren een zeer tevreden klant. Men is behulpzaam en zeer service gericht!!!! Super!!!
Geplaatst door op 22 apr. 2012 19:51
2 van de 2
Vakkundige monteurs met jarenlange ervaring, die er voor je zijn of komen als er iets of veel aan de auto stuk gaat.De familie Breugem heeft een goede naam opgebouwd door goed werk te leveren met eerlijke prijzen, ga zo door !
Geplaatst door op 20 jan. 2012 21:12
2 van de 2
Mijn gemengde ervaringen met garages zijn bijgesteld na deze ervaring. Helaas kostte het te veel om mijn auto te repareren (wat niet aan de garage ligt, die heeft er alles aan gedaan om de kosten van onderdelen te minimaliseren), maar ik ben blij verrast door het serviceniveau: proactieve communicatie, afspraak is afspraak, men neemt alle tijd voor je, alle medewerkers weten wie je bent en waar het over gaat en er wordt echt meegedacht. Tevens kreeg ik zonder problemen een gratis vervangende auto mee totdat er een structurele oplossing was gevonden. Kortom: mijn verwachtingen zijn overtroffen. Breugem levert dr service die ik verwacht en dat is de eerste die ik mee heb gemaakt!
Geplaatst door op 13 nov. 2011 10:58

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 110 reviews
. (110 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >