vergelijk, kies en maak een afspraak
TVSAUTOS.NL

TVSAUTOS.NL - Westervoort

132 reviews geplaatst waarvan 13 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Auto voor een grote beurt gebracht en verzoek gedaan om even een testrit te maken voor een raar geluid aan de rechterachterzijde te beoordelen. Netjes gebeld door de garage en het geluid achter bleek te maken te hebben met een defecte schokbreker. Deze laten vervangen en auto rijdt weer optimaal zonder naar geluid. Tijdens het ophalen van de auto lieten ze me de defecte schokbrekers ook nog zien.
Helemaal top en alles van de grote beurt werd netjes weergegeven op de factuur en dit alles voor een normaal bedrag. Mijn auto blijft voor onderhoud zeker bij deze garage
Geplaatst door op 24 sep. 2017 12:49
2 van de 2
Altijd eerlijk en betrouwbaar advies en uitvoering van de reparaties. Snelle service en goede aflevering.
Geplaatst door op 19 sep. 2017 16:54
2 van de 2
Altijd eerlijk en betrouwbaar advies en uitvoering van de reparaties. Snelle service en goede aflevering.
Geplaatst door op 18 sep. 2017 18:28
2 van de 2
hele goede service
Geplaatst door op 13 sep. 2017 18:17
2 van de 2
Een fijne garage met een hoop specifieke inhoudelijke kennis, snelle service en een hoge klantvriendelijkheid.
Geplaatst door op 13 aug. 2017 21:48
2 van de 2
Mijn youngtimer snel weer op weg geholpen
Geplaatst door op 10 aug. 2017 1:28
2 van de 2
Moest het een en ander gebeuren voor apk, keurig van te voren Kosten doorgenomen. Auto netjes gemaakt, zelfs nog wat extra's en ook nog iets goedkoper uit. Goede service! Dit maakt dat ik zeker terug kom met mijn auto!
Geplaatst door op 2 aug. 2017 11:45
2 van de 2
Ben blij dat ik een garage hebt gevonden die betrouwbaar is !Geen bla bla verhalen !
Geplaatst door op 31 jul. 2017 18:12
2 van de 2
Het is belangrijk dat je vertrouwen hebt in de persoon die zorgt dat je weer veilig de weg op kunt
Dus ik kom zeker weer terug !
Geplaatst door op 31 jul. 2017 17:36
2 van de 2
Prima en snel geholpen!
Geplaatst door op 17 jul. 2017 15:51

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 132 reviews
. (132 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >