vergelijk, kies en maak een afspraak
TVSAUTOS.NL

TVSAUTOS.NL - Westervoort

132 reviews geplaatst waarvan 13 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Gister gebeld voor een velg die krom gereden was vandaag laten demonteren van de kromme velg en monteren nieuwe velg goede service van Marco Vrancken dus dacht als ik er toch ben maar ff bougie's vervangen bleken de kabels ook vervangen te moeten worden gelijk besteld en gemonteerd extra service een betere garage vind je bijna niet in deze buurt ben nu al 2 jaar vaste klant je hoeft maar te bellen en hij staat voor je klaar
Geplaatst door op 16 nov. 2016 14:54
2 van de 2
Montage nieuwe banden vrijdag afgesproken, maandag banden besteld, dinsdag banden vlot gemonteerd en vervolgens uitgebalanceerd
Geplaatst door op 9 nov. 2016 19:14
2 van de 2
Prima service, goede uitleg en vriendelijk personeel. Ik kom zeker terug als er weer iets mis is met de auto.
Geplaatst door op 1 nov. 2016 14:56
2 van de 2
Komt afspraken na en geeft heldere uitleg van uitgevoerde reparaties. Top service!
Geplaatst door op 19 okt. 2016 22:07
2 van de 2
Geeft goede service, geeft goede duidelijke informatie, betrouwbaar en komt zijn afspraken na.
Geplaatst door op 14 okt. 2016 11:32
2 van de 2
Voor het eerst als nieuwe klant naar TVSAUTOS in Westervoort gegaan voor een APK en wat onderhoud. Ben geen familie, vriend of kennis maar echt onafhankelijk.
Prima en snel geholpen, eindelijk een betaalbare garage met vakkennis en EERLIJK advies.
Kortom echt een aanrader voor de regio. Ik zou zeggen probeer het maar eens. TOP !!!
Geplaatst door op 7 okt. 2016 23:19
2 van de 2
zeer goede en snelle service
Geplaatst door op 7 okt. 2016 16:09
2 van de 2
Prettige garage. Geeft goed advies omtrent onderhoud. Duidelijk omtrent wanneer de auto klaar is en de auto ziet er geweldig uit!! De schade die het heeft opgelopen ziet niemand meer terug :D
Geplaatst door op 5 okt. 2016 13:13
2 van de 2
Hele fijne garage! Als er bijzonderheden zijn word het altijd eerst overlegd. Ik ga al 6 jaar naar tvsauto's en ben altijd tevreden.
Geplaatst door op 30 sep. 2016 23:22
2 van de 2
Prima service, denkt mee, en denkt vooral ook niet alleen aan de eigen portemonnee maar ook die van de klant.
Geplaatst door op 27 sep. 2016 15:26

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 132 reviews
. (132 positiefen0 negatief

< 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >