vergelijk, kies en maak een afspraak
TVSAUTOS.NL

TVSAUTOS.NL - Westervoort

132 reviews geplaatst waarvan 13 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Kom al meer dan 20 jaar bij dit bedrijf met een grote tevredenheid.
Geplaatst door op 20 apr. 2016 22:33
2 van de 2
Schade snel en uitstekend hersteld
Geplaatst door op 5 apr. 2016 22:46
2 van de 2
Goede voorlichting, wordt met je meegedacht om de rekening zo laag mogelijk te houeen
Geplaatst door op 5 apr. 2016 22:42
2 van de 2
Je hoeft maar te bellen en je kunt gelijk langs komen. Super service.
Geplaatst door op 5 apr. 2016 21:08
2 van de 2
Juiste service en klant vriendelijk en dat is bij veel bedrijven vaak ver te zoeken maar bij tvs autos prio 1 en goede koffie
Geplaatst door op 5 apr. 2016 20:37
2 van de 2
Staat altijd klaar ook als ze je auto niet in onderhoud hebben. Door de garantie bij de dealer is het onderhoud nu even niet aan de orde. Maar voor deze auto waren we wel met de auto bij TVAUTOS . Zeer tevreden.
Geplaatst door op 5 apr. 2016 20:16
2 van de 2
Super en snelle service. En erg vriendelijk!
Kom zeker terug.
Geplaatst door op 5 apr. 2016 19:45
Reactie van autobedrijf: Bedankt voor uw goede beoordeling! Wij zijn trots en dankbaar. Graag tot ziens.. & De koffie staat klaar Met vriendelijke groet, Marco Vrancken TVSAUTOS.NL WESTERVOORT
2 van de 2
Overig gedaan omdat ik voor alles inmiddels wel eens geweest ben. Dat zegt denk ik genoeg!
Goede service en niets is te veel!
Geplaatst door op 5 apr. 2016 19:16
2 van de 2
Super goeie garage fijne service
Geplaatst door op 5 apr. 2016 18:59
Reactie van autobedrijf: Bedankt voor uw goede beoordeling! Wij zijn trots en dankbaar. Graag tot ziens.. & De koffie staat klaar Met vriendelijke groet, Marco Vrancken TVSAUTOS.NL WESTERVOORT
2 van de 2
Super vriendelijk, fijne service!
Geplaatst door op 5 apr. 2016 17:54
Reactie van autobedrijf: Bedankt voor uw goede beoordeling! Wij zijn trots en dankbaar. Graag tot ziens.. & De koffie staat klaar Met vriendelijke groet, Marco Vrancken TVSAUTOS.NL WESTERVOORT

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 132 reviews
. (132 positiefen0 negatief

< 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >