vergelijk, kies en maak een afspraak
TVSAUTOS.NL

TVSAUTOS.NL - Westervoort

132 reviews geplaatst waarvan 13 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Super service door Marco Vrancken. Snel afspraak kunnen maken en voor een scherpe prijs winterbanden kunnen regelen inclusief montage en kan ze zelfs daar opbergen. Erg blij mee !
Geplaatst door op 18 feb. 2016 16:15
Reactie van autobedrijf: Bedankt voor uw goede beoordeling! Wij zijn trots en dankbaar. Graag tot ziens.. & De koffie staat klaar Met vriendelijke groet, Marco Vrancken TVSAUTOS.NL WESTERVOORT
2 van de 2
Duidelijke afspraken, informatie en prijsstelling, goed bereikbaar, snel en bekwaam
Geplaatst door op 17 feb. 2016 10:41
Reactie van autobedrijf: Bedankt voor uw goede beoordeling! Wij zijn trots en dankbaar. Graag tot ziens.. & De koffie staat klaar Met vriendelijke groet, Marco Vrancken TVSAUTOS.NL WESTERVOORT
2 van de 2
De tijd voor de apk was per ongeluk al verstreken. Toen ik daar achterkwam kon ik de auto direct brengen en werd de apk de volgende dag gedaan. Top !
Geplaatst door op 16 feb. 2016 19:55
Reactie van autobedrijf: Bedankt voor uw goede beoordeling! Wij zijn trots en dankbaar. Graag tot ziens.. & De koffie staat klaar Met vriendelijke groet, Marco Vrancken TVSAUTOS.NL WESTERVOORT
2 van de 2
Vakkundig werk voor een aardig prijsje. Veiligheid staat hier voorop en dat is wat wij belangrijk vinden.
Geplaatst door op 4 dec. 2015 14:23
2 van de 2
Montage van trekhaak en bekabeling volgens de offerte geen extra kosten en zelfs het nummerbord voor de fietsendrager gratis erbij. Bedankt ik kom zeker terug
Geplaatst door op 9 okt. 2015 9:34
2 van de 2
Al sinds de aanschaf van mijn huidige auto in 2011 APK's e.d. bij TVS laten doen. Altijd keurig geholpen, goede service, belt netjes om aan te geven wat er gebeuren moet, prijs altijd volgens schatting. Fijne en goede garage.
Geplaatst door op 1 sep. 2015 16:55
2 van de 2
30 graden buiten en mijn airco deed alles behalve koele lucht Toevallig reed ik voorbij tvs en kon vrijwel direct terecht tijdens een kopje koffie werd mijn airco voorzien van een servicebeurt.
Scherpe prijs zonder verrassingen
Geplaatst door op 6 aug. 2015 22:01
2 van de 2
Aantal garagebedrijven benaderd voor reparatie aan mijn auto, Keurige en vlotte offerte van TVS ontvangen.
Kon redelijk vlot terecht en de reparatie is keurig uitgevoerd en was zelfs nog iets voordeliger dan de offerte.
Geplaatst door op 30 mrt. 2015 11:01
2 van de 2
Voor het eerst in 3 jaar problemen met mijn auto. Deze garage is praktisch naast mijn huis en heeft me prima geholpen. Prijs was volgens schatting.
Geplaatst door op 6 mrt. 2015 14:59
2 van de 2
Snelle afhandeling volgens afspraak en gelijk met offerteprijs. Prima geholpen!
Geplaatst door op 3 mrt. 2015 15:45

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 132 reviews
. (132 positiefen0 negatief

< 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 >