vergelijk, kies en maak een afspraak
TVSAUTOS.NL

TVSAUTOS.NL - Westervoort

132 reviews geplaatst waarvan 13 zonder opmerkingen

Review dit bedrijf!

2 van de 2
Vlak voor vakantie airco defect, kon binnen twee dagen terecht voor reparatie. Snel en prettig geholpen!
Geplaatst door op 15 jul. 2017 22:02
2 van de 2
Zeer open en goede informatie. Komt afspraken goed na. Vakkundige en snelle werkwijze en goede analyses. Zeer correcte prijzen
Geplaatst door op 14 jul. 2017 20:36
2 van de 2
Fijne garage, duidelijke communicatie en eerlijke prijzen. Naast klein onderhoud laat ik schade aan mijn auto hier ook herstellen. Bij de tweede keer was ik mijn auto een aantal dagen kwijt maar werd wel op de hoogte gehouden van de status. Dat is zeer prettig als je toch van je auto afhankelijk bent.
Geplaatst door op 10 jul. 2017 21:47
2 van de 2
Ik had te maken met een vastgelopen wielklauw. Deze kon al de volgende gerepareerd worden. Super snelle service. Was ik heel blij mee.
Geplaatst door op 3 jul. 2017 22:58
2 van de 2
Ik kon super snel terecht voor een defect aan de auto, is goed en snel gerepareerd voor een nette prijs.
Geplaatst door op 26 jun. 2017 17:22
2 van de 2
Ik kon op het laatste moment nog terecht voor een airco-service, die erna weer ijskoud is. Vlotte, vriendelijke en goede service!
Geplaatst door op 7 jun. 2017 22:32
2 van de 2
Prima service , goede prijs kwaliteit verhouding en vriendelijke omang
Geplaatst door op 8 apr. 2017 17:18
2 van de 2
Vriendelijk en deskundig
Geplaatst door op 8 apr. 2017 12:46
2 van de 2
Goede en duidelijke service. Alles gaat in overleg en met goede toelichting.
Ook prijs / kwaliteit verhouding is goed!
Geplaatst door op 8 apr. 2017 12:09
2 van de 2
Afspraak is afspraak , prima
Geplaatst door op 7 apr. 2017 19:18

Review dit bedrijf!

Deze garage haalt een uit 10 met 132 reviews
. (132 positiefen0 negatief

< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >